Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženska je ogenj in

Ženska je ogenj in

led..??!!!!!

prvo ze napali potem pa ohladi…hehehehehe

leta letijo - iščem stevardeso.....

Kaj pa če je tist zmrznjen plin….pismo,ne vem,kako se mu reče….ampak….sam probaj fajer pržgat zraven!

ne seri…….takih pa ni več……saj mene ne pogleda nobena taka vročaa….vse same…hmmmmmmmm…upokojenke…upsssssss

Kje so!!!????
Uaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
In jaz!!!!!!!!

nekaj vrpašam……me je ena dans mal provocirala…a veš kaj je rekla….

..polej vse ostalega še tole………da je pred kratkim ugotovila, da je njen vara..ehhehe…ona pa vsa ta leta lepo pridna zvezsta…hihih….in veš, kaj hudič babji začne takoj razmišljati:….Ali naj decu vrne milo za drago??…

kaj bi ji ti svetoval?

Povej mi njen mobi!

ne seri….da mi akkšno traparijo narediš….povej meni…mogoče pa tvoj nasvet pravilno izrabim…….

sem ti pozabil namigniti, da ni čista taka navadna tetica…hehehehehehe…mislim za pogledat……..upsssssss…

A bom dobu tist mobi al ne, oštja!
Slutim neki dobrega!

pravo povej, kaj si misliš…grrrrrr

hahahaha
odvisno od moškega .-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

a veš, kaj se pravi živeti v iluziji???????

nimam pojma:-))
živim na trdnih tleh in vse naokoli mene je običajno v podobnem agregatnem stanju :-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

iluzija je….no vsaj ena od mnogih..ust 2004 u 23.38 (registrovani član)

….ko po xx letih zakona nenadno odkriješ, da
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
mož sploh ni tak strasten, kakor vzdihuje, ker je
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.astmatik!!!!

hihihihi

ojej..a me imaš za tepko????

.-)))))))))9

tepka???…to pa je ene vrste hruška…ki rada pade..kajne?????

hmmm….a kaj treska pri vas????

ne še…..
treskalo bo, ko bom vrgla copato v televizijo, ker govorijo take bedarije, kršenmatiček, .-))
a veš, da sem strastna politična komentatorka?

New Report

Close