Ženska lahko zanosi v prvem bifeju
Vsi bifeji so semenske banke. Vsaka lahko dobi seme v 5min.
Če se kakšna punca napje gre z kakšnem fantom v bifet .
Vendar če je fant vsako noč pijanj se naslanja na pijano punco ter se odpje srajco ali ji zleče majco .
Ko se punca poljublja z fantom se tudi začenjata lizati po telesu .
Če se zlečeta hlače gresta v streniščeter začenjata seksati .
Govore se o tem, da lahko ženska pridobi zasilnega oplojeavlca v vsakem bifeju. Pride v prvi bife, k ji je na ozborju in reče “kdo mi naredi otroka, brez obveznosti, prežinin”, 5min kasneje je že breja oz na poti do tja, preko točke brez provratka, če le ni medicinski oz farmacevtski poseg vmes 🙂
Na vsakem gradbišču v 5 minutah.
Hahaha!!! Ja, še boljše! Če ženska rabi otroka, gre lahko do prvega gradbišča, sploh med malco, pa reče “fantje, kdo mi naredi otroka”. Po moje bi se stepli. Oziroma brezveze sploh govorit. Pride do gradbišča, kot rečeno, najbolje med malico, se uleže na mizo, dvigne kiklo in čaka, v 2minutah ga bo že prvi rinil nori. Kondomov itak nimajo s sabo, saj ne pomislijo, da bodo fukali v službi, če gredo slučajno na kurbo, jih kondom tam čaka, se prav jih nimajo, fuka pa se noben ne bi branil. In najbolje da se vsi zvrstijo, tako bodo en drugemu v potuho, ne bo se vedlo kdo je oče, pa itak jim bo jasno da si ne želi stikov z njimi, je prišla samo po sebe. Tako da bi se med malico celo gradbišče zvrstilo na njej. Prijel pa bi se najboljši spermij, jasno. Vsi srečni.
Res je.
pa na zadnjem zicu avta … vsakega ☺
Tedva sta bla verjetno tud na gradbišču narejena
http://www.bibaleze.si/clanek/resnicne_zgodbe/neverjetni-fenomen-dvojcka-imata-razlicnega-oceta.html
Forum je zaprt za komentiranje.