Ženska mi je odprla oči
Zdaj razumem. Ženske se rodijo s hudimi okvari možganov.
Moški se kot otrok razvija v osebo z močnejšim karakterjem, nauči se fizičnega dela, zna poskrbet za sebe.
Ženska se kot otrok ne razvija nikamor. Medtem ko odrašča spremlja kako ji rastejo joški, kdaj dobi menstruacijo, spoznava se z ličili in uči veščine ličenja, kupuje si obleke, ki ji bodo pomagale pri vzbujanju pozornosti moških ko bo šla ven, potem se bo pa na neki točki svojega življenja začela zanašati na dejstvo, da ker bo imela joške, ker bo imela guzico, ker bo lepo namazana, ker bo sexy, …da bo prišel nekdo, nek moški, ki bo v njeno življenje prinesel samozavest, pripravljenost na delo, denar, stanovanje, (občutek varnosti),…
Ona princeska lepa sexy naličena bo samo iz stanovanja staršev skočil v stanovanje fanta.
Hude mentalne okvare možganov (za kar je edino efektivno zdravilo POZORNOST) ženske silijo v to, da nič ne jé (da bo vitka), da si na obraz in lase nanaša kemijo (makeup in barvanje las), da si na obraz in telo nanaša umetne pripomočke (umetne trepalnice, umetni nohti), hodi na plastične operacije (povečava ustnic, povečava jošk, povečava riti), hodi okoli v neudobnih oblekah in neudobni obutvi (tesne obleke, visoke pete, tangice ki ne opravljajo nobene funkcije pri zaščiti notranjih organov)…..
….in for what. Zato da bo po vsej tej kalvariji, ki jo ženska naredi iz sama sebe, … tip tisti, ki bo naredil prvi korak (ogovoril), ki bo prvi povabil ven, ki bo plačeval zmenkarjenje, ki bo šel na kolena in on njo prosil za roko, itd.
Vse to ženske same seb naredijo (škodo telesu), da na koncu dobijo kar želijo pa da njim ne bi bilo treba nič naredit. Tisto edino kar delajo je to, da trpičjo svoje telo z nošnjo preparatov, kemije in neudobnih oblek/obutev.
Tako kot imajo ženske ginekologa, mislim da bi bilo edino prav to, da vsaki ženski pripada zastonj psihiater. Pomislite, če bi ženske že kot majhen otrok svoj čas in energijo preusmerile v izgradnjo močnega karakterja, v posledici ne bi bilo potrebe, da bi ženske trpinčle same sebe na tak način in hkrati neb nihče več mislil, da so ženske oziroma da je žensko telo samo nekakšen poligon/prazno platno, ki ga je tekom njenega odraščanja čim bolj izdelati tako, da bo narejen po željah moških (npr. kot nekakšen vizualno privlačen stroj za praznjenje jajc).
Jaz verjamem, da ženske uživajo v tem, da vse to počnejo s svojim telesom, saj je logično. Če si mentalni revež ki nič ne zna in nič ne upa, sta makeup in kurbish cunje najlažji izhod iz te psihološke krize, katera edina največja skrb je ta, da ženska zaradi svojih možganskih okvar ne bi ostala večno sama.
Zdaj mi je jasno tudi to, zakaj imajo moški izredno malo spoštovanja do žensk in zakaj jih imajo za neumne. Če natančno prebereš ves ta opisan način njihovega življenja, pol ti je jasno, da moški življenje izkoristijo zato, da kot oseba zrastejo, ženske pa zato, da se bodo lahko z nekom šlepale skozi življenje.
Tu imate video, posnela ga je ženska, ki v slabih 10 sekundah demonstrira vse, o čimer sem pisal.
Punca občuduje sama sebe kako lepa je in na račun tega pričakuje da zdaj se ji bo pa vse najboljše zgodilo samo od sebe. Ona more samo biti tam in biti sexy. Torej kot neka lep hlod ki nima možganov.
https://m.youtube.com/watch?v=ua2wqrH6_h0&feature=youtu.be
Tale video pa demonstrira žensko, kako ji okvara možganov ne omogoča, da bi znala zase izbrat pravega/normalnega partnerja.
https://m.youtube.com/watch?v=_OI_qDtQ86g&feature=youtu.be
Ko je moški priča takim neumnostim, kot jih sproducirajo ženske, je logično zakaj ženske v očeh moškeh ne bodo nikol spoštovane. Spoštovanje se ne dobi kar tako, zato ker si (ženska), ampak si ga je treba zaslužit. Ve babe pa mislte da sam pridete, ste vse zrihtane, pa že mislite da se od tiste sekunde dalje zvet vrti okrog vas.
Meni tudi moski odpirate oci.
Zadnjic sem dala na fb moje piskote in kuharijo. Ni brigalo nobenega. Malo ogledov in nic lajkov.
Dam gor rit, je stvar cisto drugacna.
Dojamem da brez riti in josk za vas zenska tako ali tako ni zanimiva.
Vas ne zanima kuhanje, ne zanima vas diploma, nikoli v 5ih letih ni nikogar zanimala moja sluzba.
Lepo vas prosim. Pljuvate po kao k.urbah plasticnih a potem se za takimi ozirate in si ga dr.kate. Doma pa imate za zeno cankarjevo mati ki jo kao spostujete.
Moski ste ena dvolicna gnusna bitja!!
Ti čestitam za tvoj prodoren um in sem vesela zate, ker imaš stvari tako zelo dobro pogruntane in razčiščene … In upam, resnično upam, da si sedaj blazno ponosen sam nase. Ker kaj takega lahko sproducirajo samo velepametni moški možgani. Res sem z užitkom prebrala, kar si ugotovil. Klanjam se …
Sem pa po takšnih zapisih, kot je tvoj, še bolj vesela, da sem ženska, da nisem odvisna in nikoli nisem bila od nobenega moškega. Sploh sem pa vesela, da sem v življenju spoznala tudi nekaj normalnih in pametnih moških … Moških, veš … kar zate s tvojim prizadetim egom ne bi mogla trditi.
Čakam, da še kaj kaj tako pametnega napišeš.
Bi rekla, da očitno se giblješ v čudni družbi, če imaš sploh stika z resničnimi ljudmi.
Mogoče živiš preveč v virtuali.
Takih žensk kot jih ti opisuješ, poznam zelooo malo.
Resnične ženske te znajo presenetiti s pronicljivim umom, humorjem, široko razgledanostjo …
Če te postavim pred ogledalo, kam bi pa ti uvrstil “napihnjene purane”, metroseksualce …. Razmisli, to so kategorija ljudi, ki je prisotna pri obeh spolih, so ljudje, ki imajo zelo slabo samopodobo in iščejo neko potrditev in pozornost.
…in ‘problem’ avtorja je ta, da ga tocno take zanimajo, po domace, privlacijo ga na videz atraktivne, lutkaste in ‘namalane’.
In njihovo ‘hibo’, ki jo take izrazite lutkice imajo, ne sprejema – vendarle kompenzacjja za to, da se vsakic z novo tako postavljas, avtor, mora biti, v obliki razvajanja …
Take, ki ne dajo ‘nase’, pac avtorja ne zanimajo – in tu je vzrok njegovih razjarjenih pisarij: on bi, ampak zastonj, po moznosti še, da ga ona ‘pedena spred in zad’ 😉 … (To te je/bo samo mamica) …
Nehi gledat vedno ene in iste YouTube videoposnetke, ker ti škodijo.
Poglej si enkrat za spremembo posnetke o arhitektkah, zdravnica, poslovnih ženskah, znanstvenicah itd…
To kar ti počneš je isto kot če bi jaz nonstop šibala posnetke o narko kartelih in gledala samo to, seveda bi mislila, da so vsi moški sveta narko kriminalci.
Veš kaj je tvoj problem.? Gledaš durh marš eno in isto babovje, v resnici si točno tako želiš ampak se zavedaš, da navkljub temu, da je neumna je pa toliko pametna, da ne bo izbrala tebe in to te boli, peče.
neki podobnega sem hotel jst napisat.., kaj ga goni, da gleda to praznino od bejb na yt, hehe.., njemu so ženske totalna enigma, hehe..
avtor, dej ti men neki povej, napiš, če se ti da seveda…., se bi ti upal tako žensko nategnit s takim glasom v tem komadu.., evo jst priznam, da me bi njen glas ene par korakov nazaj odnesel ampak poglej ti ta geštel…, aaaa, stani pani, hehe..
https://www.youtube.com/watch?v=CH8p-kVRGFw&feature=emb_rel_end
https://www.youtube.com/watch?v=N5RIfTn5WU0&list=RDN5RIfTn5WU0&start_radio=1
Primer res lepe ženske, ki je daleč od “plastične bejbe”
Zadnjic smo meli eno, ko jo je na tindru “hud” tip lajkal in sta mela match. 10 dni nas je sekirala s tem zakaj ji noce pisat, kaj je narobe. Ko smo ji rekli naj mu ona, je rekla da to pa nikoli. No pol ga je pa zbrisala.
Zanimiv je to da ženska vse živo neumnosti dela, samo tisto kar bi bilo najbolj normalno ne. In zakaj, zaradi principa! Tko se more zgodit kot si je zamislila ali pa nič.
In sevede bo iskala nekoga toliko časa, dokler se ji ne bo njen scenarij v glavi uresničil z nekom.
Ja, babe rabjo strokovno pomoč.
Ti nepismeno budalo, avtor ne govori o tem da išče partnerja, ampak je sam analiziral obnašanje žensk in moških. Ne se sramotit s svojo nesposobnostjo razumevanja preprostih besed. Raje napiši kakšen zelo dober argument, ki bo ovrgel te teorije in priložene dokaze, ne pa pisat nebuloz kdo ma lahk in kdo ne more met partnerja.
Ti nepismeno budalo, avtor ne govori o tem da išče partnerja, ampak je sam analiziral obnašanje žensk in moških. Ne se sramotit s svojo nesposobnostjo razumevanja preprostih besed. Raje napiši kakšen zelo dober argument, ki bo ovrgel te teorije in priložene dokaze, ne pa pisat nebuloz kdo ma lahk in kdo ne more met partnerja.
[/quote]
Ha, ha a te je zadelo direktno v rit?
Jokcaj še naprej, ostali pa gremo skupaj z družino na zasluženo kosilo. Dober tek vsem.
Ha, ha a te je zadelo direktno v rit?
Jokcaj še naprej, ostali pa gremo skupaj z družino na zasluženo kosilo. Dober tek vsem.
[/quote]
Ne mene take stvari ne zadanejo ker je nonsense. Če bi me kaj zadelo bi bili to argumenti, taki k vse na glavo postavjo kar si si sprva domišljal in mogoče spremeniš svoje mnenje pol.
Pisanje kdo je budala kdo ni, kdo ma lahk partnerja kdo ga nima, to je pa nonsense. Ti pišeš take stvari nekomu k niti ne veš a je že zvezi ali ni, s ciljem da bi ga “zabila”….ampak ne moreš. Vsako tele si lahk izmišljuje žaljivke, samo inteligentna oseba pa lahk človeka nazaj zabije s hardcore argumenti. Teh v tej temi s strani žensk ni videt.
Pa dobro ajde. Napisal sem resnico ki jo poznate tako ženske, kot moški, samo nihče noče o njej govoriti na glas.
Gremo nazaj k vsakdanjiku, kjer so babe “neumne”, moški pa …..
Ne mene take stvari ne zadanejo ker je nonsense. Če bi me kaj zadelo bi bili to argumenti, taki k vse na glavo postavjo kar si si sprva domišljal in mogoče spremeniš svoje mnenje pol.
Pisanje kdo je budala kdo ni, kdo ma lahk partnerja kdo ga nima, to je pa nonsense. Ti pišeš take stvari nekomu k niti ne veš a je že zvezi ali ni, s ciljem da bi ga “zabila”….ampak ne moreš. Vsako tele si lahk izmišljuje žaljivke, samo inteligentna oseba pa lahk človeka nazaj zabije s hardcore argumenti. Teh v tej temi s strani žensk ni videt.
Pa dobro ajde. Napisal sem resnico ki jo poznate tako ženske, kot moški, samo nihče noče o njej govoriti na glas.
Gremo nazaj k vsakdanjiku, kjer so babe “neumne”, moški pa …..
[/quote]
Kakšne argumente pa pričakuješ na svojo ozkogledno in osnovnošolsko ugotovitev?
Takšnemu človeku, ki svojo tezo postavi na youtube posnetkih in dveh do treh osebnih izkušnjah se lahko samo nasmejim.
Revček ubogi žrtev slabe vzgoje in slabih genov. Saj boš mogoče enkrat odrastel in si poiskal terapevta.
Do takrat pa trpiv svojem malem svetu.
Avtor, po tvojem postu sodec sta te vzgajala dva očeta, mame in sestre očitno nimaš ali pa so odnosi zelo zelo slabi, hčerko bos pa lifral, ce boš jo kdaj slučajno dobil ali pa si jo morda že zapustil. Ker toliko negativnega o ženskah kot ti pišeš, vse dajes v isti koš, si ne znam drugače razlagat kot to, da te je morala že mama v otroštvu zelo razočarat. Ali je bila radodajka? Sočustvujem s teboj. 🙏
Kakšne argumente pa pričakuješ na svojo ozkogledno in osnovnošolsko ugotovitev?
Takšnemu človeku, ki svojo tezo postavi na youtube posnetkih in dveh do treh osebnih izkušnjah se lahko samo nasmejim.
Revček ubogi žrtev slabe vzgoje in slabih genov. Saj boš mogoče enkrat odrastel in si poiskal terapevta.
Do takrat pa trpiv svojem malem svetu.
[/quote]
Pripet youtube posnetek ni edina stvar. Je samo majhen kamenček mozaika. Saj nisem z lune padel. Že več let sobivam z ženskami na tem planetu in to kar je ena demonstrirala v videju ni izjema, ampak v glavnem večina žensk.
Pa ne mi spet utrujat s tem, da zato ker 5% žensk na tem planetu ne ustreza mojemu zapisu, da bom na njihov račun mislil da je 95% ženske populacije zmešane.
Nasplošno v družbi prevladuje slabo mnenje o ženskah, napisane so celo pesmi o tem:
in zdaj je jasno zakaj je temu tako.
Še brendija vprašaj zakaj piše take pesmi o ženskah.
Pripet youtube posnetek ni edina stvar. Je samo majhen kamenček mozaika. Saj nisem z lune padel. Že več let sobivam z ženskami na tem planetu in to kar je ena demonstrirala v videju ni izjema, ampak v glavnem večina žensk.
Pa ne mi spet utrujat s tem, da zato ker 5% žensk na tem planetu ne ustreza mojemu zapisu, da bom na njihov račun mislil da je 95% ženske populacije zmešane.
Nasplošno v družbi prevladuje slabo mnenje o ženskah, napisane so celo pesmi o tem:
in zdaj je jasno zakaj je temu tako.
Še brendija vprašaj zakaj piše take pesmi o ženskah.
[/quote]
.. mislil da NI 95% ženske populacije zmešane.