Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženska mi je rekla, da potrebuje nekaj čas zase

Ženska mi je rekla, da potrebuje nekaj čas zase

Obstajajo le 2 mosznosti.

1. Ne privlacis je dovolj oz ne stimuliras njenih custev. Mogoce se ne premikas naprej v zivljenju.

2. Spoznala je nekoga, ki ji je dal upanje. Ta moski je v njenih oceh priblizno tako dobra izbira kot ti ali boljsa. Tako ona sedaj cuti. Kasneje pa se bo izkazalo kaj je res in kaj ne.

Najverjetneje pa trenutno veljata tako tocka 1 kot 2 hkrati. Ne ji teziti. Hkrati ne smes biti rezerva, ker v kolikor bi te izbrala to pomeni, da se hoce s teboj ustalili. To pa je popolnoma zaljivo do tebe. Izhaja iz racionalne odlocitve. Ona te mora custveno izbrati. Tako,da sploh ne izbira. Privlaciti jo moras tako, da ne more ziveti brez tebe in da njej dobesedno prihaja, ko ti ga vlece (bolj mora njej dogajat v seksu kot tebi). Torej bodi moski. Pricni se pomikati naprej. Naprej k svojim ciljem. To jlmoras zacutiti in ji tudi povedati, pokazati. Nje ne potrebuješ. Ona mora biti dodatna vrednost v tvojem zivljenu ter se mora truditi, da jo v svoje zivljenje spustis. Pomikaj se naprej moski!! V kolkor nisi v taksni situaciji kot sem ti omenil z zadnjimi stavki, potem zenske ne potrebujes. Se manj pa ona tebe. In ravno zato rabi cas zase… In ko si v taksni situaciji izberi najboljso zate. Prej jih testiraj. Predvsem seaksualno. Ne oklepaj se nje kot pijanec plota. To je smrt za tvojo psiho in duso.

Preden je odšla, nisi mogel vprašati, kaj je razlog?

Vprašanje za Sveti duh!

Kako pa naj ženska ve, da moškega maksimalno privlači in da ni le ena izmed mnogih?

Imaš konstruktivne nasvete, zato upam, da vzameš čas in mi odgovoriš  na vprašanje?

💋

Odgovor na objavo uporabnika
WD40, 08.11.2024 ob 15:46

priložnost zamujene ne vrne se nobena, 08.11.2024 ob 15:42

Tako kot ženska gre vedno z boljšim ali na boljše, če ima priložnost … tako bo moški ravnal enako enako. Čim se mu bo ponudila lepša in mlajša, vemo kam bo to slej ko prej vodilo.

Nekateri pravijo – saj  sem ti zvest. Halo? Seveda si zvest, če pa nimaš priložnosti kresnit druge.

Ženska zvestoba je kot pasja, gre s tistim, ki ima debelejšo klobaso… Ne vem zakaj sprenevedanja, saj ni nobeno presenečenje.

Debelejso klobaso in se bolj debelo denarnico hihihi. Ce ga ze sirje, naj bo v paketu.

💄, 08.11.2024 ob 18:24

Vprašanje za Sveti duh!

Kako pa naj ženska ve, da moškega maksimalno privlači in da ni le ena izmed mnogih?

Imaš konstruktivne nasvete, zato upam, da vzameš čas in mi odgovoriš  na vprašanje?

💋

Ti odgovarjam…

To, da nisi le ena od mnogih te ne sem zanimati. Na zacetku moras obvezno biti ena izmed mnogih,saj te vendarle zanima hud, dober tip. In ker si zenska, ti je hud isti tip, ki je hud se mnogim ženskam. Seveda se on ni vceraj rodil, tako da ima interakcije se z drugimi. To pa ni nujno, da je z njimi tudi spolno aktiven. Tudi ce je, to ni pomembno, saj to ni tvoj fant. Ko se vidva druzita se moras počutiti prijetno. On tudi. Vlecti vas mora skupaj. Mravljinci v trebuhu. V kolikor ti je res on tako vsec, se bos ob njem pocutila in obnasala bolj ženstveno, estrogensko. Razgalila se bos. Dovolila si bos biti ranljiva. Usmerjala in obnorela ga bos s svojo pristno zensko nemocnostjo. Tu je tvoja najvecja moc nad moskim, ki ti je vsec. To so vse biolosko in evolucijsko pogojene reakcije in obnasanja. Ne bos mu tezila in ga hotela zacezati. Oba imata vso svobodo iti in oditi iz zivljenja. Druzita se izkljucno, ker to hoceta. Lepo vam je. Vlece vaju skupaj. Posebej po seksu, kjer hocete se in se seksa..le uzivancija in pozitiva. Ti ne seksas mehanicno z njim, ampak cutno in pri tem noro uzivas. Ob taksnem obnasanju zenske ze v zdravem moskem vzbudi mocen nagon za protekcijo in provision za zensko s katero je to dozivel. Gradita odnos pocasi na privlacnosti… In sele tu pride pocasi obvezno iz tvoje strani na vrsto tema o vezi in tudi monogamnosti. Ne smes mu dati obcutek obveznosti se pred tem, ko ni bilo dovolj uzitka med vama. Obveznost neutralizirajo privlacnost..ilim od tu pocasi gradita dalje…s tem procesom si si zagotovila, da si ena in edina. Zato ker on to hoce, ker si mu dala svojo zansko stran…ne moras pa vervalno zahtevati, da si edina in ne vem kaj se preden karkoli imata. To bi bilo  infantilno. Podobno kot ce bi moski verbalno zahteval respekt od drugega moskega…popplnoma otrocje. To si moras zasluziti. To je proces..ampak druga tema..

Sveti duh!, 09.11.2024 ob 11:03

Ti odgovarjam…

To, da nisi le ena od mnogih te ne sem zanimati. Na zacetku moras obvezno biti ena izmed mnogih,saj te vendarle zanima hud, dober tip. In ker si zenska, ti je hud isti tip, ki je hud se mnogim ženskam. Seveda se on ni vceraj rodil, tako da ima interakcije se z drugimi. To pa ni nujno, da je z njimi tudi spolno aktiven. Tudi ce je, to ni pomembno, saj to ni tvoj fant. Ko se vidva druzita se moras počutiti prijetno. On tudi. Vlecti vas mora skupaj. Mravljinci v trebuhu. V kolikor ti je res on tako vsec, se bos ob njem pocutila in obnasala bolj ženstveno, estrogensko. Razgalila se bos. Dovolila si bos biti ranljiva. Usmerjala in obnorela ga bos s svojo pristno zensko nemocnostjo. Tu je tvoja najvecja moc nad moskim, ki ti je vsec. To so vse biolosko in evolucijsko pogojene reakcije in obnasanja. Ne bos mu tezila in ga hotela zacezati. Oba imata vso svobodo iti in oditi iz zivljenja. Druzita se izkljucno, ker to hoceta. Lepo vam je. Vlece vaju skupaj. Posebej po seksu, kjer hocete se in se seksa..le uzivancija in pozitiva. Ti ne seksas mehanicno z njim, ampak cutno in pri tem noro uzivas. Ob taksnem obnasanju zenske ze v zdravem moskem vzbudi mocen nagon za protekcijo in provision za zensko s katero je to dozivel. Gradita odnos pocasi na privlacnosti… In sele tu pride pocasi obvezno iz tvoje strani na vrsto tema o vezi in tudi monogamnosti. Ne smes mu dati obcutek obveznosti se pred tem, ko ni bilo dovolj uzitka med vama. Obveznost neutralizirajo privlacnost..ilim od tu pocasi gradita dalje…s tem procesom si si zagotovila, da si ena in edina. Zato ker on to hoce, ker si mu dala svojo zansko stran…ne moras pa vervalno zahtevati, da si edina in ne vem kaj se preden karkoli imata. To bi bilo  infantilno. Podobno kot ce bi moski verbalno zahteval respekt od drugega moskega…popplnoma otrocje. To si moras zasluziti. To je proces..ampak druga tema..

in ob vsej tej pameti ti še vedno ni jasno, da si je tip tako nakopal le lovačo, ki ga je s sexom lovila potem pa mu ga odvzame, ko ga ulovi??

NE! vi ne smete seksat, predno žensko v njeno dušo ne spoznate-šele tako lahko veste, ali boste z njo imeli to čutno povezavo in spolnost na čutni ravni, kjer si vas u nulo želi.. ali pa le droljačo, ki vas je s sexom lovila kot svoj bankomat z resursi do njene smrti.

Ampak moški ste tok tupi, da mislite, da vam ženska z začetnim sekom kaže svojo željo po vas… hhahaha.. ne, zgolj po vašem kešššuuuu… enostavno ne znate pravilno prebrat žensk, vsak dan kažete na monu.

ps-nimam nič proti tebi, le tvoj zapis komentiram.

Zartrose, 09.11.2024 ob 11:09

in ob vsej tej pameti ti še vedno ni jasno, da si je tip tako nakopal le lovačo, ki ga je s sexom lovila potem pa mu ga odvzame, ko ga ulovi??

NE! vi ne smete seksat, predno žensko v njeno dušo ne spoznate-šele tako lahko veste, ali boste z njo imeli to čutno povezavo in spolnost na čutni ravni, kjer si vas u nulo želi.. ali pa le droljačo, ki vas je s sexom lovila kot svoj bankomat z resursi do njene smrti.

Ampak moški ste tok tupi, da mislite, da vam ženska z začetnim sekom kaže svojo željo po vas… hhahaha.. ne, zgolj po vašem kešššuuuu… enostavno ne znate pravilno prebrat žensk, vsak dan kažete na monu.

ps-nimam nič proti tebi, le tvoj zapis komentiram.

Se strinjam. Naprej je treba spoznat s kakšno zverjo imaš opravka, da se lahko umakneš ko še ne boli preveč.

WD40, 08.11.2024 ob 09:28

Anonimno 10066, 08.11.2024 ob 08:27

WD40, 08.11.2024 ob 07:30

Odpikaj jo, pozabi, pojdi dalje. Ženske  ki jim je do tebe, ne razmišljajo. Ko ti reče da rabi čas, že testira drugega, verjetno ga je imela že nekaj časa na lagerju. To je pa en tak splošen vzorec, da lahko rečeš da so glede tega vse ženske enake.

TI ga malo mimo sekas, da vse zenske imajo taksen vzorec, ni res. Komu se se da s tem vbadat. Res pa je, ce en rece, da rabi nekaj casa za razmislek, ziher ni zadovoljen trenutnim stanjem oz. v zvezi nekaj orng  ne stima. Samo videvati se in ne zivet skupaj ni enako. No pa se mal o moskih, kaksen je vas vzorec ali niste ravno vi tisti, ki jih imate vec na lagerju. Bodimi vsaj mal posteni.

Govor je samo o tem- kaj se ženskam mota po glavi ko reče da rabi malo časa zase.  Kaj si jaz mislim, sem napisal. Govorim iz lastnih izkušenj in iz pogovorov z vsemi ki jih poznam, ki so šli čez isto.

Torej- za dedca to pomeni, piši kuči, propalo. Pozabi. Stisni zobe, pojdi dalje. Tudi če pride nazaj, bo čez pol leta, eno leto, isto sranje. Trdim tudi da je to res v taki meri, da lahko posplošimo vzorec na vse ženske, kjer koli, kadarkoli. Izjeme so tako redke, da jih lahko zanemarimo. Dodam lahko samo še, če se privleče nazaj, se zato, ker nima kam, glej točko dve, ki ji sledi točka ena.

Ne moreš zmagat.

Lej zelo simple je. So ženske samo za seks in so ženske za seks in resno vezo. Tega nekateri moški ne razumejo oz. niso sposobni ločiti.

Zakaj mora moški nekatere ženske obravnavati samo za seks? Zato, ker je pogubno za njega, če jih ne. Moški biološko deluje drugače kot ženska. Moški in ženske nismo enaki in ne delujemo enako. Zato so lovci in nabiralke. Danes je to vse pomešano in še huje postaja z vsemi družbenimi omrežji… Ženske naj bi potrebovale čustveno povezanost…ja ok, ampak realnost je lahko precej drugačna. Zato si mora moški izbrati za resno vezo tako žensko, ki ima res pristna močna čustva do njega. Močnejša kot ima on do nje, da bo uspešna veza.

Happy wife or happy kingdom?

Direkt, 09.11.2024 ob 11:36

Lej zelo simple je. So ženske samo za seks in so ženske za seks in resno vezo. Tega nekateri moški ne razumejo oz. niso sposobni ločiti.

Zakaj mora moški nekatere ženske obravnavati samo za seks? Zato, ker je pogubno za njega, če jih ne. Moški biološko deluje drugače kot ženska. Moški in ženske nismo enaki in ne delujemo enako. Zato so lovci in nabiralke. Danes je to vse pomešano in še huje postaja z vsemi družbenimi omrežji… Ženske naj bi potrebovale čustveno povezanost…ja ok, ampak realnost je lahko precej drugačna. Zato si mora moški izbrati za resno vezo tako žensko, ki ima res pristna močna čustva do njega. Močnejša kot ima on do nje, da bo uspešna veza.

Happy wife or happy kingdom?

Jah…. ženske so za seks, samo ne z vsakim. In če mora razmišljat a bi al ne bi, že ni zate.

Očitno hoče da trpiš. Klasična manipulacija, ki se je ženske poslužujejo ko ni željenega feedback- a beri ko nisi pod njeno kontrolo. It won’t work out between you two.

Še enkrat hvala, ker si si vzel čas in mi odgovoril … ☺️

Kako hitro delate zakljucke in cloveka scuvate k nekim dejanjem.

Lahko si od njega zeli vec, pa se on ne zgane, glede na to, da mu je rekla, da si zeli vec casa preziveti z njim in se ji pac ne da casa zgubljati z nekom, ki so mu vikendi dovolj recimo in se ji ne da vec fehtat za pozornost. Jaz tudi ne bi. Ce bi bil dedec in ce mu je ona tako zelo ok, bi se ze zganil in bi zazivela skupaj.

Avtor,  nehi jokat tle gor in pojdi do nje, pa se tam izkasljaj.

Mogoče se ji zdi, da se vajino razmerje nikamor ne premakne. Verjetno oba delujeta v stilu bolje vrabec v roki kot golob na strehi, ona pa si je zaželela goloba na strehi.

Več možnosti je, mi lahko samo ugibamo kaj bi lahko bilo:

– ni prepričana, da je to to in želi pri sebi razčistiti ali te bo pogrešala v tem času ali ne,

– spoznala je nekoga drugega in bi ga rada še bolj spoznala, da se odloči ali bo ostala z njim ali s teboj,

– ima dovolj, da je ne slišiš, ko ti npr. govori, da bi npr. rada uredila skupno bivališče, se poročila … ali kaj podobnega, ti pa v zvezi s tem ne narediš nič

– pa še verjetno je nekaj možnosti.

Če si pameten, ji boš dal ta čas. Ima pravico, da premisli. Odnos s partnerjem ali zakon je najpomembnejša odločitev v življenju. Jaz ne bi zamerila, če bi si nasprotna stran vzela čas zase. Če pride nazaj, potem vem, da se je res odločila zame. Ampak potem tudi pričakujem, da tega več nikoli ne naredi.

Ti pa reagiraj kot želiš. Lahko ji npr. pošlješ sms, da jo pogrešaš, če jo. Ampak brez tečnobe in vsiljevanja. Prava ljubezen da tudi prostor in čas nasprotni osebi.

Ne skrbi! Zgodilo se bo, kar se mora in je najboljše za oba!

Kaj pa naj jaz rečem, ko me moj najbolj ljubi takrat, ko sva 1000 km narazen?
Očitno tudi potrebuje čas zase in samoto, da prepozna njegova čustva (ljubezen) do mene.

Izven konteksta, ampak vseeno …. zanima me koliko let ima Sveti duh?

Starejši ko si, manj se ti da ukvarjat z zapletenim odnosom. Zaljubljen nisi, strasti ni, seksa ni, z nekom si, da nisi sam. Potem pa se nekega dne vprašaš, v čem je smisel. Če nisi v nekoga zaljubljen, ni zanosa, ni elana, ki bi vzpostavil močno energetsko vez.

Življenje je kratko.

Kavice, izleti, toplice, tortice, to lahko ona sama ali z prijateljico. Tisti koorac tudi vedno manj rabi, in dobi lahko drugje.

Mislim, da je ugotovila da ne bo kaj dosti iz tebe, v dveh letih je polizala smetano, to je to.

Pripravi se na konec. ☝️🤓 več sreče v naslednjem življenju

Pravi, da si želi biti ves čas z tabo?! Ne poznamo cele situacije, a najbrž to drži. Mogoče v sebi pričakuje prstan ali da se vselita skupaj?! Pa iz vaše strani ne dobiva občutka, da se bo to zgodilo?! In rabi čas, da pri sebi razmisli če je zeljna vztrajati v takšnem razmerju… Ločeno življenje?! Ali pa je pred vami bila dolgo sama, živela sama in se boji skupnega življenja?! Premalo podatkov, da bi lahko postavljali “diagnozo”.

Vzemi si ga še ti, povej ji da ga potrebujes zelo veliko, če sta si usojena se bosta srečala v drugem življenju🤣

Na prijazen način ti je povedala, da te bo odpikala.

Ne čakaj na Maj, ne čakaj da bo razmislila, ker se je pri sebi že odločila.

Pritisni na gumb reset in pojdi optimistično naprej z drugo žensko. Jih je še dovolj…. Pa ne jokaj za njo, se ne splača. Izgubljen čas in energija. Očitno ni bila prava zate. Življenje gre naprej. Ne obtiči v zgodovini.

Tvoja sestra ima kar prav. Mogoče ima do tebe zamero, pa ti ne veš zanjo. Možno je tudi, da v  vajini vezi ne vidi dovolj smisla. Pogovori se z njo, zakaj rabi ta odklop.

Pac že nisi taka terma, kot misliš da si.

Jaz sem šla od kretena, ki me je izkoriščal na polno, se na zunaj delal oh in sploh na dnevni bazi pa je poskrbel za ni da ni težkih trenutkov, laži, in premiskuiteto tako z ženskami kot tudi moškimi.

No… Tudi jaz sem si vzela čas zase, z mislijo, če mu je resnično kaj do mene me bo poiskal.

No, v roku enega tedna je imel drugo, čez pol leta spet drugo in spet in spet

Ženske pa začutimo da niste iskreni, da varate, lažete, itd.

Kaj ti bo tak bizgec

Idealno bi bilo, da bi sedaj oz ze danes spoznal drugo oz se boljso in tako bi lahko nanjo v trenutku pozabil. Veliko srece ti zelim!

Ženskam se svašta mota po glavi. Lahko ti povem, da sem v svojem najbolj divjem obdobju seksal praktično samo s poročenimi ženskami. babe so take prasice, da si mislit ne moreš. Bogi njihovi moški. večinoma niso niti sumili, da je kaj narobe. Ti vsaj sumiš.

Iskreno, jaz bi na tvojem mestu zaključil zadevo.

New Report

Close