Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženska ni primerna za šefa

Ženska ni primerna za šefa

Imel sem že 3 šefice, ena slabša od druge. Ko pa so šefi moški, pa je precej bolje. Sklepam da zato, ker imajo ženske manjše možgane in posledično niso preveč pametne. Tudi zato so bile skozi vso zgodovino v gospodinjskih vlogah kjer ni kaj za misliti. Predniki so že vedeli in bi se nam danes smejali da smo jim dopustili šefovanje pa političarstvo itd.

Prva programerka je bila ženska.

Ti mal provociraš, ha?

Odgovor na objavo uporabnika
Provokacija, 24.10.2023 ob 09:40

Prva programerka je bila ženska.

Ti mal provociraš, ha?

daj si malo preberi…prepisovala je navodila iz knjige in jih zgolj vnašala v računalnik, programirala ni nič…to je na nivoju tajnice ki piše na pisalni stroj…

kakšna programerka, 24.10.2023 ob 09:41

daj si malo preberi…prepisovala je navodila iz knjige in jih zgolj vnašala v računalnik, programirala ni nič…to je na nivoju tajnice ki piše na pisalni stroj…

so kar lepo  programirale.

Margaret Hamilton
Margaret Hamilton, née Margaret Heafield, (born August 17, 1936, Paoli, Indiana, U.S.), American computer scientist who was one of the first computer software programmers; she created the term software engineer to describe her work.
When was the first software engineer?
1963/1964 – While developing the guidance and navigation systems for the Apollo missions, computer scientist and systems engineer Margaret Hamilton coins the term “software engineering.” Hamilton felt that software developers earned the right to be called engineers.

Kako pa to da ti nisi šef in se sprehajaš iz delovnega mesta na delovno mesto z različnimi šefi, glede na to da imaš tako hudo večje možgane kot moški? Nikjer ti ne rata nič ustvariti. Zanimivo res.

Btw kot moški imaš stoletja za ritjo, kjer so moški imeli možnosti. Koliko jih je uspelo? Ženske imajo možnosti šele zadnje par desetletij. Koliko jih je uspelo v teh desetletjih? Očitno preveč, ker te ogrožajo a? S svojimi majhnimi možgani 🙂

ženske najbolje obvladajo najstarejšo obrt na svetu. 😊😊😊

Tudi jaz imam šeficio.Zenske niso neumne.Vendar je vseeno moški šef boljši.Zenske znajo bit hinavske.Nasplosno je ženski kolektiv bolj hinavski od moskih

takole, 24.10.2023 ob 10:08

ženske najbolje obvladajo najstarejšo obrt na svetu. 😊😊😊

V bistvu so moški v tem poslu dosti boljše plačani. Z razlogom. Jih je tako malo sposobnih, da tisti ki so lahko olala računajo 🙂

Anonimno 3868, 24.10.2023 ob 10:10

Tudi jaz imam šeficio.Zenske niso neumne.Vendar je vseeno moški šef boljši.Zenske znajo bit hinavske.Nasplosno je ženski kolektiv bolj hinavski od moskih

Delam v moškem kolektivu in to niti približno ne drži. So kar orng zahrbtni lahko moški. Samo večina žensk ne dojema tega, ker si preveč dela z ostalimi ženskami dajo.

V glavnem drži, to kar govoriš, najde se kakšna izjema, vendar je to res  teška varianta.

Zakaj pa nisi ti predsednik RS je pa zenska ha ha ha

Ja, ženske smo res neumne.

Ampak so moški še bolj.

Ja ta forum je res dokaz kako so moški pametnejši. Zato pa pisarite tu kako ste na minimalcih, pri mamiki pri 40+ in verjamete prostitutkam da z vami uživajo in ste najboljši kar jih je imela 🙂

Imel kar nekaj šefic, pa sem dobro sodeloval, je imela večje težave s podrejenimi ženskega spola , kot moškega.

nope, 24.10.2023 ob 10:23

Delam v moškem kolektivu in to niti približno ne drži. So kar orng zahrbtni lahko moški. Samo večina žensk ne dojema tega, ker si preveč dela z ostalimi ženskami dajo.

Nope

Kot kaže se nisi delal z zenskami

Sem imel nekaj izkušenj, žleht pa histerične do konca. Moški šefi so večinoma boljši.

Jahman, 24.10.2023 ob 11:48

Sem imel nekaj izkušenj, žleht pa histerične do konca. Moški šefi so večinoma boljši.

Jap, žleht. Tiste, ki pa nismo bile žleht, ko smo bile šefice, so nam pa ostali in ostale žleht zagrenili življenje.

Imam šefico, ter jo ne menjam za nobenega šefa. Ne potrebujem navodil za vsako nalogo in vedno je pripravljena poslušati ter ob dobri argumentaciji uveljaviti boljši načrt. Ob tem je zelo prijetna oseba, izjemno “materinska” v skrbi za svoje sodelavce.

Sem skiper na jadrnici.

Na jadrnico jemljem samo moške ekipe. Preverjeno (včasih se tega pravila nisem držal) se ženske pogosto na smrt skregajo med sabo.
Tudi pri mešanih posadkah, ko smo imeli pare na barkah, se ženske tako skregajo med sabo, da se potem niti njihovi moški nočejo več družiti.

Pri izključno moški ekipi se to še ni zgodilo. Včasih pride do manjših nesoglasij, pa se potem po pivu ali dveh stvari zgladijo.

Same ženske niso za skupaj.Mora bit kakšen moški vmes za mediacijo.Samo ta moški ne sme bit kateri od teh všeč.Ker potem je ljubosumje in takrat jih vidiš v njihovi najslabši luči.

A se ti ženske kot šefice zdijo bolj “zajebane” in več zahtevajo? Verjetno res, ker so morale 3x več pokazati pri delu kot pa moški. Ženska, ki je na položaju šefice, ima neke ambicije (ki so več kot samo oddelati svoje delo in na minuto natančno iti domov) in pri njej ni nekih izgovorov. Je tudi verjetno 3x bolj natanačna in ambiciozna od nekoga, ki je na položaju, samo ker je moški.

In verjamem, da to moškim gre v nos. Da imajo šefa, ki se ne zajebava in svoje delo jemlje resno.

V obeh polih imaš take in take, himavščina pa tudi enakomerno razporejena.

ženske pometat ceste, 24.10.2023 ob 09:38

Imel sem že 3 šefice, ena slabša od druge. Ko pa so šefi moški, pa je precej bolje. Sklepam da zato, ker imajo ženske manjše možgane in posledično niso preveč pametne. Tudi zato so bile skozi vso zgodovino v gospodinjskih vlogah kjer ni kaj za misliti. Predniki so že vedeli in bi se nam danes smejali da smo jim dopustili šefovanje pa političarstvo itd.

Ženska šefica je najboljša. Moški šefi so pa tak vedno zanič, ker imajo možgane v spodnji glavi,,,,

Ej, mladenič! Če imaš težave z glupo žensko avtoriteto, to lahko popraviš tako, da ti postaneš šef. S tem boš pokazal vse svoje vrline, sposobnosti, znanje, moč in primeren moški intelekt.  Ženske že nestrpno čakamo prave, trdne, moške roke, ker smo naveličane divjih šihtov, ki nam jo je prinesla emancipacija in šibki moški. Vola!

Sicer nisem (še) zamenjala dosti delovnih mest, so se pa zato na teh, kjer sem, menjali nadrejeni. In najboljši šef, kar sem jih (do sedaj) imela, je bila ženska. Delo je laufalo, stvari pošlihtane, ni bil problem ne dopust, ne bolniška, do vseh je bila enaka, znala skritizirat, a tudi pohvalit in vrniti uslugo. Vsi smo bili zadovoljni z njo, tako moški kot ženske. Bil je red, posledično smo se tudi vsi razumeli. Ni bilo kreganja, foušije, gledanja pod prste…. Potem je napredovala, odšla in smo dobili enega loleka, ki si ni bil sposoben niti nosa sam obrisat. Vse se je sesulo. Trpelo je delo, kolektiv je razpadel. Za bit dober šef je potrebnih več stvari, niti slučajno ni dovolj samo pravi spol.

da da da, 24.10.2023 ob 12:44

Jap, žleht. Tiste, ki pa nismo bile žleht, ko smo bile šefice, so nam pa ostali in ostale žleht zagrenili življenje.

Bo držalo. Jim ponudiš lep pristop odprte roke, pa te kure zgrizejo. Pol pa v rit lezejo.. obup! Babe smo/so žleht, samo ljubosumje. Kokošnjak.. bolš bit premišljen in nečustven!

New Report

Close