Ženska paralizirana po genski terapiji "cepivu"
Pfizer nič ne komentira.
Ženska počasi prihaja k sebi.
To je normalno?
Phahhahah
Ja to piše pod stranske učinke. Zelo redek pojav.
Stranski učinki so javno dostopni. In tudi njihova pogostost.
Če je verjetnost takega stranskega učinka enaka kot da vate trešči strela, potem se takim stranskim učinkom reče, da prednost cepljenja odtehta škodo.
Tako je t vsemi zdravili, ne samo s cepivi. Dejansko je msrsikatero zdravilo, ki ga jemlješ bolj nevarno.
Samo primer vsem znanih Naprosyn tablet. Vpisi to v google in preberi. Boš videl, da so stranski učinki teh tablet pogostejsi kot str. učinki cepiva.
Vendar se tudi jaz nisem cepila. Ker bi dobila astro, imamo pa doma srčne bolezni v zelo mladi dobi in sem gebetsko nagnjena k tovrstnim težavam.
Za cepivo veljajo strožja merila kot za zdravilo, saj zdravilo dobiš, ko si bolan, in če je zelo tvegano, se pretehta tveganje in koristi … Cepijo pa zdrave ljudi in naj bi zaradi preventive ne umirali in zbolevali.
Plus, ne pozabimo, tole cepivo nima še regularne odobritve, samo začasno.
Danes, ko zaradi nekega zdravila umre ali hudo zboli nekdo, ki sicer zaradi osnovne zadeve zelo verjetno ne bi imel takih zapletov, zdravilo umaknejo zelo hitro. Ta sedanja cepiva pa? Poteptali so vsa načela. Vsi. Od zdravnikov do farmacije (no, ta itak) do politikov.
Dohtar:
Predlagam vam, da se cepite.
“Pacient”: Ampak dohtar sem zdrav, nič mi ne manjka, pa tudi počutje je ok.
Dohtar: Ste lahko asimptomatski zato vam predlagam, da se cepite.
“Pacient”: Kakšni so pa lahko kaki slabi stranski učinki?
Dohtar: Ja zgodi se lahko, da boste paralizirani, morda pa tudi nastopi smrt.
“Pacient”: Se pravi sem lahko že v nekaj dneh na invalidskem vozičku ali pa v pokopališki vežici v trugi?
Dohtar: Ja lahko se zgodi ampak ne skrbite saj je cepivo dobro za vas.
“Pacient”: Prav, cepite me, kajti če vi rečete, da je dobro zame potem bo to držalo.
Osmrtnice: V bla bla letu nas je zap…
V kateri pravljici se karkoli tehta med koristo in skodo, ki ga zdravilo povzroca? Zdravniki vsakogar, ki stopi do njih nasopajo z vsemi moznimi zdravili, poleg tega si ljudje delajo se skodo, ko v enormnih kolicinah zro lekadole in podobno. Saj kak lekadol ali kaj takega s in tja glih ne skoduje, samo ljudje tk zro, ze “ko se jih nekaj loteva”, namesto, da bi pustili, da imunski sistem opravi s katerimkoli tujkom ze, malo se ulegli in gre mimo. Pozro pa skatlico lekadola v pol leta… potem pac ni cudno, da viroze trajajo in trajajo in da prej pridejo se ostale bolezni in poskodbe organov… ampak koga to briga, vazno da se lajsa simptome, ceprav se jih komot prenese brez vsega