Zenska placa moskemu za njen uzitek
bivši wd40a, 17.08.2024 ob 10:44
Seksulja, 17.08.2024 ob 09:46
bivši wd40a, 17.08.2024 ob 09:36
Anonimno653, 17.08.2024 ob 09:31
Ni tako preprosto, 17.08.2024 ob 08:49
To je krepko zaslužen denar, ni to kar vtaknit in nabijat ko na olimpijadi. Tega ženske ne iščejo, sploh pa ne plačajo.
Biti moraš najprej prijeten in zanimiv sogovornik, odličen poslušalec, diskreten psiholog, gentleman visoke dunajske šole, razgledan in nevsiljivo dominanten, šele zatem pride izgled, kondicija in potenca.
Da o samozavesti niti ne govorimo. In popolnoma brez vsakih zadržkov. Svoje želje pustiš ob strani. O sebi NE govoriš. Nikoli in pod nobenimi pogoji. Nobene prepotentnosti, pač pa ogromno potrpljenja rabiš.
Ko si res tako dober, da lahko od tega živiš, ti ženska ne rabi nič razlagati, ker jo znaš brati iz oči. Brez napak in pomot. To je takrat, ko ženska pozabi, da te plačuje, tako si prepričljiv.
Potem pa lahko od tega živiš.
Je pa hudičevo malo moških, ki se kot plačane fukmašine ne bi počutili razvrednotene. To se pa najbolj pozna na trdoti glavnega delovnega pripomočka.
Seveda ni lahko. Na razpolago bo imel starejše muhaste nezadovoljne ženske . Mlada lepa ne bo prišla . Je pa tega zelo veliko, že od nekdaj .
Ja vprašaj se a bi kresnil povprečno mono, za 500 evrov še avta ne grem zalaufat:-D ,ne da bi jo še naokoli vozil.
Ni ti treba vozit, pridem po tebe.
Ampak glej, da oddelaš za celih 500€, ne samo za 450€, ker boš v tem primeru šel peš domov 😉
Ga ni denarja, da bi šel v to. Meni se folk mal gravža, oz sem rajši lačen doma, kot pa sit, pa da bi te moral v živo prenašat. Nič osebnega, samo tako pač je.
😁😁 se globoko strinjam s tvojimi stališči.
Tudi jaz nič osebno nate ali proti tebi, ampak na splošno.
Niti ne bi plačala, niti sprejela plačila niti sploh ne paše skupaj seks in denar. Delaš to iz užitka, ali pa ne delaš. Vmesne poti ni.
Sploh sem pa po dobrem seksu tako omotična, da te ne bi mogla šofirat domov 😜
Seksulja, 17.08.2024 ob 11:03
😁😁 se globoko strinjam s tvojimi stališči.
Tudi jaz nič osebno nate ali proti tebi, ampak na splošno.
Niti ne bi plačala, niti sprejela plačila niti sploh ne paše skupaj seks in denar. Delaš to iz užitka, ali pa ne delaš. Vmesne poti ni.
Sploh sem pa po dobrem seksu tako omotična, da te ne bi mogla šofirat domov 😜
😀 😀
Anonimno 7829, 17.08.2024 ob 11:13
zakaj bi ženska plačala za sex. Če ženska želi sexat, lahko sexa vsaki dan in to zastonj in vsaki dan z drugim. One niso moški, ki se moramo trudit za sex ona samo izbere
Heh, jaka izbira…
Pa itak preplačamo, v vsakem primeru. Treba vas je razumet, pa hvalit, pa motivirat, pa prenašat, pa futrat… pa še učit anatomijo, da ne ližete hemeroidov namesto sčegetavčka….
Aja, kaj je ščegetavček? Najdeš ga na istem mestu, kot pri sebi pimpija in če ga fajn razkuriš, je tudi enako velik, kot tvoj pimpi… 😉
Ni za kaj!
Zato da pride do dobrega seksa 😀
Ja da jo en naskoči lahko vsaka najde kakšnega. Samo večina pač noče seksa ki ga takšni nudijo :). Mogoče se kaj nauči od spremljevalcev, pa ne bo tako težko do seksa pridt. Zelo očitno ne znaš zapeljati in zakuriti ženske. Kar spremljevalci obvladajo. Ker gledajo na žensko, ti in tebi podobni pa gledate nase. Ključna razlika.
damir38, 17.08.2024 ob 03:41
Zanima me ali bi zenske placale za moskega kot je ponavadi obratno…
To mislim za urejenega, kavalirja in diskretnega, ki bi jim bil pripravljen izpolniti vse zelje razen kaksnih extrem fetisev.
Ker mi je sex brez obveznosti ampak varen in higiena na visku plus tega sem moski v pravem pomenu besede in ne kot ti, ki bodo zdaj zaceli komentirati… bi z veseljem sel v te vode in bil na voljo damam za njihove fantazije.
zato pa zdaj prosim predstavnice zenskega spola da mi pomagajo pri odlocitvi ce ja ali ne.
ce pa katera ima iskusnje in mi lahko pomaga z nasvetom pa kar pisi privat v moj profil ali na mail.
hvala za vaso pomoc 😉.
Jaz te ne bi plačala.
Meni moški ni vreden niti 1 €.
Sem ženska 29 let stara z bogatimi izkušnjami tato pa mi tipi niso vredni, da mu tudi kave ne plačam.
bivši wd40a, 17.08.2024 ob 11:28
Kot ponavadi dedc govori da bi seksal in bil plačan za to babnce pa govorijo o tem da rabijo all inclusive. Osebnega strežnika, zaupnika, jebača…
Eh, kako pa naj kamufliramo dejanske želje?
Če ti direkt povem, kako bi ti zlezla na orodje in ti odfukala mozeg- kaj bi rekel?
Seksulja, 17.08.2024 ob 11:38
Eh, kako pa naj kamufliramo dejanske želje?
Če ti direkt povem, kako bi ti zlezla na orodje in ti odfukala mozeg- kaj bi rekel?
Bi rekel, da nehaj zajebavat. Kot sem napisal prej- seks, dober seks se nikoli ne neha. Ko obema pride, se začneta kurit za naslednjo rundo, pa naj bo ta naslednji dan, al pa teden, nima veze. Moji bivši, ko sva bila v najlepšem kosu razmerja, je vsake toliko prišlo že ob tem ko se je podrgnila ob moje bedro ali trebuh, ji je zmanjkalo časa da bi se sploh nataknila. Samo sva se pa dejansko skoz kurila…Sva… kurit mora več al manj dec, ženskam skoraj ni treba, je dovolj da mal obljubljajo, koketirajo…
bivši wd40a, 17.08.2024 ob 11:45
Bi rekel, da nehaj zajebavat. Kot sem napisal prej- seks, dober seks se nikoli ne neha. Ko obema pride, se začneta kurit za naslednjo rundo, pa naj bo ta naslednji dan, al pa teden, nima veze. Moji bivši, ko sva bila v najlepšem kosu razmerja, je vsake toliko prišlo že ob tem ko se je podrgnila ob moje bedro ali trebuh, ji je zmanjkalo časa da bi se sploh nataknila. Samo sva se pa dejansko skoz kurila…Sva… kurit mora več al manj dec, ženskam skoraj ni treba, je dovolj da mal obljubljajo, koketirajo…
Niti malo ne zajebavam. Tudi ženskam nam fantazija opravi divjo predigro in bi včasih samo naskočile na direkt. Je to nekaj tako nemogočega?
Sicer je pa koketiranje, celodnevno zapeljevanje, namigovanje, … tudi kurjenje. Pa še kako! Na naš način, ker deluje! Saj imaš najlepši primer ravno ta tvoj.
Hočem reči, da se obojni trudimo, vlagamo v poželjivost, na sto različnih načinov.
Ali pa misliš, da ženske manj? Gotovo ne. Ko si želimo, gradimo cel dan, cel teden na tem.
Hja, meni se pa niti ne zdi tako čudno, da je tega na moški strani dosti, dosti manj.
Kot prvo, ženska seks dobi praktično kadar hoče. Zakaj bi za to plačala? Moški niti slučajno in je pač primoran plačati, če ne gre drugače.
Kot drugo, ženske s(m)o bistveno bolj izbirčne. Ne bo kar vsak v redu, tudi če je recimo urejen, diskreten in še kar naštevate. Tista oddaja glede seks turizma Nemk v Afriki je bolj tako … vzemite z veliko mero skepse.
In kot zadnje, ženska prostitutka ima, roko na srce, lažje delo. Če ima slab dan, če se ji to početje kakorkoli upira, ampak denar vseeno rabi, pač zamiži in potrpi tistih par minut nabijanja. Ostalo je itak bolj vloga psihoterapevtke, da posluša raznorazno jamranje in mu piha na dušo. Moški prostitut pa mora svoje v vsakem primeru oddelati. Orodje mora biti pokončno in trdno, seksati mora aktivno in vsekakor dovolj dolgo, da je ženska vsaj približno potešena. In to ne bo brhka, blond 20-letnica, temveč 40+ s povešenimi joški in “zmatranim” mednožjem.
Seksulja, 17.08.2024 ob 12:07
Niti malo ne zajebavam. Tudi ženskam nam fantazija opravi divjo predigro in bi včasih samo naskočile na direkt. Je to nekaj tako nemogočega?
Sicer je pa koketiranje, celodnevno zapeljevanje, namigovanje, … tudi kurjenje. Pa še kako! Na naš način, ker deluje! Saj imaš najlepši primer ravno ta tvoj.
Hočem reči, da se obojni trudimo, vlagamo v poželjivost, na sto različnih načinov.
Ali pa misliš, da ženske manj? Gotovo ne. Ko si želimo, gradimo cel dan, cel teden na tem.
Mislim da če vse klapa kot mora da sta oba tam -tam. Ne, saj pravim, če sem dovolj temeljito kuril me je naskočila brez opozorila. Zame ni bilo treba veliko… teniske, znucane kavboje, pa da je bila v srajci, brez modrca… ni se ji bilo treba trudit. Je pa tudi res da sem bil nor nanjo, ona pa tudi… je bila nora:-D
Tako je, to bi bila kar resna služba. Zadovoljiti žensko je pa kar malo več dela kot zadovoljiti moškega. Redki moški so sposobni to opraviti kvalitetno in brez zavor. Kajti tukaj ni fejkanja, orodje mora stati, pokončno in trdno, ne glede na to, kaj je v glavi in kakšna ženska je poiskala to “storitev”.
Moj znanec je to počel v Nemčiji v obdobju let 1975. Takrat je toliko zaslužil, da je bilo veselje. Vendar je on šel še stopnjo naprej, da so mu nekatere gospe prepisale svoje imetje. Sklepam, da je to dosegel na prevarantski način in jih je zavedel. Vendar je potem bil v Jugi frajer, ki je pri svojih 30. letih med ostalimi, ki so vozili Zastave, on imel že BMW Baur Cabrio. Pozneje se je umiril ter postal podjetnik s številnimi zaposlenimi. Pravi izvor tega denarja so pa vedeli redki.
Sam imam tovrsten poklic kjer spoznavam pretežno zrelejše ljudi, več žensk kot moških. Glavna pomanjkljivost, ki jo jaz opažam je to, da so te ženske brez pravega sogovornika. Malokdo ali nihče jih ne pohvali, nikogar ne zanima s čim se ukvarjajo v prostem času, nihče verjetno ne opazi in ne izpostavi opažanja, da imajo stalno lepo naličene nohte in k vsaki obleki ujemajoč nakit… Kadar pridem z njim do te točke, se prav vidi koliko to cenijo.
Tudi sam sem bil tako povabljen nekajkrat na morje, na igranje golfa, vikend doživetje ipd.
Dvomim, da je bil pričakovan seks, zrele ženske si predvsem želijo spodobne komunikativne in uglajene družbe. Mogoče kateri pozneje zavore tudi popustijo.