Ženska psiha
Vprašanje, če je to povezano z žensko psiho. Tudi z moške strani lahko pride kak tak šok. Ne vem, če je sposobna pozabit, da ima otroka, potem je še toliko bolj sposobna pozabit 12 let vajinega skupnega bivanja. S temi bivšimi kvalitetnimi leti je isto kot z vzajemnimi skladi, če sem lahko malo ekonomska, he he he. Bivši donosi ne garantirajo bodočega uspešnega poslovanja sklada.
Tvoja želja, da bi jo dobil nazaj, je čisto nerealna. Predpostavljam namreč, da jo želiš nazaj tako, kot je bila. In da bi bilo vse po starem. Tudi če bo prišla, ne bo nikoli več takšna kot je bila. In tudi tako ne bo več, kot je bilo. Za nobenega.
Zdi se mi (ampak to je samo dozdeva), da niti ne gre za to, da bi jo motilo kaj hudo konkretnega v zvezi s tabo. Preprosto je prerasla (se nažrla, se naveličala) vajino vezo. Morda si še vedno želi vse to, kar sta imela, samo ne več s tabo. Z drugim in drugače. Želja po spremembi pač. Ta želja je morala biti tudi prekleto močna, da je pustila vse za sabo. Čudi me, da je nisi opazil. Take želje so ponavadi zelo očitne in se manifestirajo v nezadovoljstvu, nezainteresiranosti za seks, tečnobi, nedefiniranemu nerganju čez vse… Ne boš mi rekel, da ni bilo nobenih opozorilnih znakov. Kvečjemu si jih odmislil in odmahnil z roko, da je pač razvajena mamina punčka. Če si večino njenih čustev obravnaval na enak način, kot otročja in nepomembna in jih odmislil, me ne čudi, če si je našla jebca, ki jo obravnava kot žensko in ne kot razvajeno pupo. Je moral biti res hudo, da si je namesto rednih orgazmov izbrala nekoga, ki jo občasno zadovolji. Btw, redno orgazmiranje ne pomeni nič. Ne pri moških ne pri ženskah. Ženskam itak lažje in večkrat pride kot moškim, sploh če zaprejo oči…..
Pa ne me imet za hudobno. Govorim iz lastnih izkušenj. S tem, da sem tudi jaz tista, od katere je nekdo odšel v boljši in svetlejši jutri, he he he.
Priporočam ti, da vržeš uč po kaki novi ženski in ne gledaš nazaj. Obstaja tudi življenje po ločitvi. Po navadi lepše in boljše.
Ljubi Bog! Zdaj sem šele videla tale post. Ej, pa komu ti lažeš v faco? Samemu sebi!!! Kdo je koga odjebal? Pa ženske že eno leto NI. NI in je ne bo. Ti pa misliš, da blefira, al kaj? Da se gre igrice s sodiščem? Jao jao jao, kakšen manjko introspekcije! Zdaj mi je že malo bolj jasno vse v zvezi s tabo. Če sta cel cajt živela v takem zanikanju realnosti, kot jo ti pravkar izražaš, se lahko še celo življenje sprašuješ kaj je narobe z žensko psiho. (Odgovor: prav nič, ampak to itak ne boš verjel).
Ella:
Saj to mi je očitno, da je bila nesrečna, ne moram tud rečt, da ni tega pokazala.
Povej mi a misliš, da drži dejstvo: Če hočeš videti hčer glej mamo. Če je to tako, potem se ji odpovem in hvala Bogu, da je šla. Hvala Bogu zame, predvsem pa za tamalčko. Razvajeni ljudje so nezadovoljni sami s sabo – in prizadanejo najbližje. In vzgojijo tudi razvajene otroke. Enostavno se bom zakraditiral, najel Čeferina in dobil skrbištvo. Ali pa se bom s tamalčko enostvno preselil v Avstralijo.
Za moje pojme zrel človek (spol ni pomemben) se zaveda, da bivanje s familijo in v odnosu pomeni tudi veliko odrekanja za višje cilje.
Če je pa hotela končno zaživet – a ni jasno, da človek nima NIKOLI občutek, da je dovolj izživel. To je povsem človeško – več ko imaš več hočeš. A misliš, da je nekdo po 500žurkah, 10 let potovanjih, 50 različnih zmečkanih rjuhah,… pripravljen rečt, OK zdaj pa dovolj, zdaj gre pa zares, ta je pa pravi(a). Po mojem ne – če ne znaš biti srečen s tem, kar imaš, potem ne boš nikoli srečen. Lahko pa temu rečeš tudi zatiskanje oči. Sem kar prepričan, da ji ni bilo slabo pri meni, folk, ki naju je poznal, naju je koval v zvezde. Seveda pa ji je nekaj manjkalo. A misliš, da je bilo meni vse naj naj naj. A je res tolk naivna, da ji bo z nekom drugim vse naj naj naj. A smo ljudje res že tolk egoistični, da nam nostalgijo prebije en vonj po potencialno dobrem seksu, lepim besedam, sajenjem rožic. GET BLOODY REAL.
Pa lep dan/teden/praznike/življenje
Jana:
Najbrž imaš prav glede izstopanja iz zvez – na obeh straneh. Vse skupaj je postalo en pogodben odnos – boljš, da jez tebe prej kot ti mene. Si lahko naberem psihološko prednost in me bo manj bolelo.
A mi verjameš, da sem glede nove zveze skeptičen in si zato ne upam popolnoma predat. Ko premišljujem kje bi moral pri ex videti, da zadeva ne bo šla, ne vidim veliko dejstev, katere bi mi morale povedat, da sem bil ves čas naivec. Sedaj pa v sebi vse kar me moti napihnem in v tej dimenziji je jasno, da zadeva ne more špilat.
Morda boš rekla, da še nisem zrel za nov odnos?
Forum je zaprt za komentiranje.