Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženska si me mora v postelji znat vzet

Ženska si me mora v postelji znat vzet

Pozdravljeni

Kaj menite o izjavi moškega: “Ženska si me mora v postelji znat vzet. Ženska, ki se samo pusti božat in nič ne naredi v postelji, ni zame”

Kaj naj bi kdo menil? Ali ni to čisto samoumevno? Normalno, da si vzamem, kar mi paše, kolikor mi paše, kadar mi paše in na način, ki mi paše.
Katera pa ne?

Odgovor na objavo uporabnika
Seksulja, 26.09.2024 ob 16:45

Kaj naj bi kdo menil? Ali ni to čisto samoumevno? Normalno, da si vzamem, kar mi paše, kolikor mi paše, kadar mi paše in na način, ki mi paše.
Katera pa ne?

Kaj si pa vzameš…edino korenjaka ,seveda će je trd….

Narobe! Moški si “vzame” žensko in ne obratno.

Vesel oče, pravi moški

zelo odvisno02, 26.09.2024 ob 16:48

Kaj si pa vzameš…edino korenjaka ,seveda će je trd….

Brez skrbi, da je trd. Pa daleč od tega, da samo organ. Če bi to bila poanta, bi lahko uporabila vibrator.

Pripada mi celoten moški- njegova koza, roke, poljubi, objemi, mišice, dlake, glas, toplota, gib, dotik, misel, pogled… in (ne čisto na koncu) tudi sperma.
Komplet pač.
Ne vem, kaj se je tu za spraševat.

Vesel oče, 26.09.2024 ob 16:55

Narobe! Moški si “vzame” žensko in ne obratno.

Vesel oče, pravi moški

Ha ha ha, kako staromodno in nepoznavalsko… zato pa je suša pri tebi, ker pojma nimaš.

@Veseli
: Bolj švoh ti jemlješ, vzeti se te pa tudi nobena noče.

Ja, kaj pa ročice, pa jezik. Otepač je seveda tudi potreben tak krepek, ravno prav dolg in debel, pa še sukati ga mora znati. Ja, ja dedi, sex z žensko ni tako zelo enostaven kot se vam zdi. Včasih ste pa tudi tako zabiti da ne kapirate  če se vam tudi zapiše in nariše ne. Praviš, da si te ženska mora znati vzeti. Ne boj se, če si pravi alfa (nisi, če bi bil potem ne bi škrebljal po mon-u) si te bo že znala vzeti. Ostali ste pa pač zgolj nadomestek, izhod v sili. Da bi se z vami kdo trudil …

Fatamorgana, 26.09.2024 ob 16:34

Pozdravljeni

Kaj menite o izjavi moškega: “Ženska si me mora v postelji znat vzet. Ženska, ki se samo pusti božat in nič ne naredi v postelji, ni zame”

Mislim si, da ta moški nima pojma kaj početi z žensko in potem odgovornost za slab seks prevali na njo. Brezveze izgubljati čas s takim.

No, 26.09.2024 ob 19:15

Mislim si, da ta moški nima pojma kaj početi z žensko in potem odgovornost za slab seks prevali na njo. Brezveze izgubljati čas s takim.

Tudi jaz sem pomislila na to🙂

na tvojo postavo se več ne dvigne sam.

Vse vec žensk si rajsi v postelji vzame hišnega ljubljenčka kot pa moškega. Na tv slo 2 predvajajo zensko z polžem.

😎, 26.09.2024 ob 20:31

Vse vec žensk si rajsi v postelji vzame hišnega ljubljenčka kot pa moškega. Na tv slo 2 predvajajo zensko z polžem.

😂😂😂

ma ja.., ko se zenska uleže zraven mene je isto kot, da se usede v avto v katerem sem jst šofer..

Pol se pa sprašujejo zakaj skačemo čez plot. 😲

Tako je to.

Dobro, nekaj časa obojestransko božanje, lupčkanje, lizanje in kar je še podobnega.

Ko je pa treba priti do orgazma pa tako.

On naj svojega, seveda trdega, vtakne vanjo. Ona naj pove, kaj ji najbolj odgovarja, da naj bo on pri miru, se giblje počasi, ali naj nabija. Ona pa naj si sama pomaga tako, kot ko se samozadovoljuje. In bo prišla do orgazma.

Tako da ja. Ženska si mora sama vzeti. Če ženska misli, da je njen orgazem odvisen (samo) od moškega, se moti.

Za moškega ne skrbite. Ko je tako ustregel njej, kot je zgoraj opisano,  jo bo že nabrisal, kot je njemu všeč in še on prišel do orgazma.

Že res ,da smo enakopravni, ampak žensko si vzame moški, pa ne mislim na seks samo vn pa not …Ženska pa moškemu vrača nazaj bolje, ali slabše ,odvisno…

eden ki ve, 27.09.2024 ob 08:44

Tako je to.

Dobro, nekaj časa obojestransko božanje, lupčkanje, lizanje in kar je še podobnega.

Ko je pa treba priti do orgazma pa tako.

On naj svojega, seveda trdega, vtakne vanjo. Ona naj pove, kaj ji najbolj odgovarja, da naj bo on pri miru, se giblje počasi, ali naj nabija. Ona pa naj si sama pomaga tako, kot ko se samozadovoljuje. In bo prišla do orgazma.

Tako da ja. Ženska si mora sama vzeti. Če ženska misli, da je njen orgazem odvisen (samo) od moškega, se moti.

Za moškega ne skrbite. Ko je tako ustregel njej, kot je zgoraj opisano,  jo bo že nabrisal, kot je njemu všeč in še on prišel do orgazma.

Ma dej dej kakšne monade. Oba se morata znati predati drug drugemu, če ne je ti vse skupaj en velik nič. Pokaži mi kaj znaš, da vidim kaj bi mi delal/a ipd nebuloze so samo prelaganje odgovornosti. Kdor je dober v postelji skrbi zase in za drugega brez nepotrebnih besed, ampak s konkretnimi dejanji. Za zbudit zver v drugemu, moraš biti zapeljivec/ka. Ne pa ena mevža. Prepuščanje strasti in trenutku, užitku je pa vse drugo kot orgazem. Kdor igra le na karto orgazma bo hitro nezadovoljen. Seks se začne že dolgo pred samim aktom in ne konča z orgazmom. A za take in drugačne izkušnje so potrebne globine, poznavanje sebe, svojih želja in telesa, močna energetska privlačnost pa dobra senzorika in eq. Vse kar je manj kot to, je povprečno in dolgočasno. Morda ne prvič, drugič,.. a po ene par poskusih se naveličaš dolgočasnega seksa s povprečnežem.

Trdonja je skoraj nezavedno zašel v ozek predor, tudi vrat mu ni bilo potrebno odpreti in se pričakoval ni takih delovnih razmer. Prav tako je Trdonja samo pol minute opravljal svoje delo, ker več ni potrebovala.  Lakotnica je bila zelo lačna in ko si lačen hitro ješ.  Je pa res, da je tudi mojim jezičnim brbončicam namenila med Trdonjevim delom opravek v drugem nadstropju, kjer sem se že zelo lačen lotil dveh precej konkretnih pomaranč.

temu rečem, da si ženska vzame. Nič ne vzame, samo ve kaj hoče.

Seveda Sem moral rešiti svojo čast in naslednjič je Trdonja zadevo začel po svoje in s svojim delom presenetil Lakotnico, da se je zelo glasno začudila in presenetila.

za No

Kaj konkretnega in uporabnega si povedal/a?

za Dayton

Zelo doživeto in prefinjeno napisano. Posebej mi je bil všeč “opravek v drugem nadstropju” in “konkretne pomaranče” 🙂

eden ki ve, 27.09.2024 ob 09:18

za No

Kaj konkretnega in uporabnega si povedal/a?

Za nevedneža tvojega kalibra nič. Ostani neveden trdonja.

No, 27.09.2024 ob 09:07

Ma dej dej kakšne monade. Oba se morata znati predati drug drugemu, če ne je ti vse skupaj en velik nič. Pokaži mi kaj znaš, da vidim kaj bi mi delal/a ipd nebuloze so samo prelaganje odgovornosti. Kdor je dober v postelji skrbi zase in za drugega brez nepotrebnih besed, ampak s konkretnimi dejanji. Za zbudit zver v drugemu, moraš biti zapeljivec/ka. Ne pa ena mevža. Prepuščanje strasti in trenutku, užitku je pa vse drugo kot orgazem. Kdor igra le na karto orgazma bo hitro nezadovoljen. Seks se začne že dolgo pred samim aktom in ne konča z orgazmom. A za take in drugačne izkušnje so potrebne globine, poznavanje sebe, svojih želja in telesa, močna energetska privlačnost pa dobra senzorika in eq. Vse kar je manj kot to, je povprečno in dolgočasno. Morda ne prvič, drugič,.. a po ene par poskusih se naveličaš dolgočasnega seksa s povprečnežem.

Lepo si napisala ,za tistega ,ki razume…

Pošlihtano v glavi in bo obema super lepo!

Ja tudi ženska si vzame moškega in moški žensko!

Ko je ženska aktivna in razigrana je moškemu veliko lažje saj niti pomisli ne na to kako naj žensko zadovolji ampak samo dela tisto kar se mi takrat zdi super. In če še ženska nakaže ali pa celo te zagrabi za glavo in ti jo porine globje k češplji je kot zmaga na olimpiadi.

Zakaj vsi mislite da mora samo moški delat in kao bit dober ljubimec!

V resnici je to v obeh glavah že tisti trenutek, in če tega ni in je samo kot trofeja, potem pa iz tega ni nič.p

Pravilno, zelo dober komentar. 👏

New Report

Close