ženska stopala
Sem moški, ki imam nenormalno visok fetiš. Ok, mene res zelo zrajcajo ženska stopala. Vsako vedno pogledam v nogice in si predstavljam, kako bi jih masiral itd. Najbolj pa me zažge, ko pride na plažo in sezuje superge brez nogavic in ima ogrlico okoli gležnjev, fak kok je men to sexy. Drugače pa nasploh žensko telo res obožujem, takoj za nogicam, mi je še všeč lizanje tamale, to mi je bolj všeč kot njene sise ali pa zadnjica. Kako to povedati punci za stopala, ker je včasih od posameznic to malo narodno? Ali je vam puncam to všeč?
Se mi zdi da sanjam, pa ne. Res pišete in živite tako. Ene pacientke pucate svoje životne gneve nad uporabniki mona, drugi se natepavate v rit, tretji ližete genitalije in stopala, četrti bi žgali v plinskih celicah levake, peti desnake, eni poseksate svojo hčer in se hvalite na javnem forumu !!!
Dobesedno vas je hudič satan vzel v roke, nimate več kontrole nad sabo in svojim življenjem. Nad vami vlada satan.
Po moje ste vsi vi za zaprt oddelek ali večno osamitev. Eni pa bi nujno rabili metlo in lopato v roke!!!
Fuck off ta propadli forum.
Istina
Ja pobegao iz Fotopuba na Hrvatsku i kažem ozbiljno – istina je. Mene nosi demon Asmodej:
Ej moram ti povedat . Imam sodelavko ko nosi to verizico okoli gležnja, res sexy, se hlace ima zamotane malo višje.. pa se poleti ko ima natikace in vidim prste, rdece nalakirane.. adijo, takoj bi jo peljal na wc pa si ga zdrkal na to nogo. Vohal in lizal nogo ter prste zraven, celo bi jo posprical v 5 sekundah.
No jaz sem pa eden takih, ki to lahko vedno opazujem doma. Punca ima res urejena stopala in vedno lepo nalakirane nohte. Na gležnju ima poleti po tri verižice, zdaj pozimi eno. Na nožnih prstih ima na eni nogi 3 na drugi pa dva prstana. Najlepše so mi v res tankih črnih najlonkah, malo nagubanih pri gležnju in prstih in , da ima obute natikače z debelim podplatom za doma, za ven pa lepe salonarje.
Tudi jaz imam to srečo. Sicer ne nosi verižic, ne prstanov, ampak stopala in pa nohti pa so vedno urejeni, prava bomba je s temi stopali. Najraje imam ko ima rdeč sijaj nalakirani, gor pa tanke crne najlonke. Vsi prsti in nohti so oblikovani kot treba, kot v filmu. Pogledam skoraj vsako v noge ki jo lahko, ampak ima moja se vedno ene izmed najlepsih stopal. Ne vprasaj me kaj se zgodi ko mi gre cez kurca s temi stopali, ali pa ko mi lezi na pojstli pa jo porivam, obenem pa imam prste na nogah v ustih. Nebesaaaaa!
Če katero predstavnico nežnejšega spola zanima masaža stopal v najlonkah za ustrezno nagrado naj piše na:
Mene prav tako zanima če se najde katera ženska, ki si želi masaže stopal. Za protiuslugo nudim evrčke po dogovoru.
Če te zanima piši na: siverd95@gmail.com