Ženska vloga v predstavitvenem spotu – iščem
Pozdravljeni,
Iščem žensko, ki bi igrala v kratkem predstavitvenem video spotu, ki bo predvajan na Indiegogo (Crowdfunding) in video bo tudi uporabljen kot predstavitveni spot na naši spletni strani (stran je v nastajanju).
KOGA?
– ženska med 30 – 45 let, po možnosti iz MB ali bližnje okolice
– vitke postave (normalna postava)
– simpatična/nasmejana – oseba, ki je dobre volje in to z nasmehom pokaže
PROJEKT…
– snemal se bo kratki predstavitveni video za izdelek/inovacijo
– video bo v celoti trajal ca. 2 min.
– video je namenjen promociji izdelka na platformi Indiegogo (www.indiegogo.com)
– oseba bo tudi fotografirana – zgornji del (fotografija je potrebna, saj bom osebo predstavil kot članico ekipe, ki je izdelala izdelek) in pa fotografije v promocijskem T-shirtu, športni kapi in Softshel jakni
LOKACIJA, NJENA VLOGA, ČAS SNEMANJA …
Posebnost tega izdelka je, da se od leta 1979 ni spremenil in sedaj predstavljamo popolnoma novost na tem področju (področje pijač).
– Snemalo se bo v MB (Melje) v večji pisarni, zunaj se ne bo snemalo. Nekaj malega se bo snemalo v pripadajočem skladišču.
– Oseba lahko s seboj pripelje do 2 osebi, če tako želi (z veseljem jih bom “uporabil” pri snemanju)
– oseba bo igrala mojo mamo v letu 1979 (ko je le ta še bila mlada/mlajša)
– prvi kader / “na plaži” – ležala bo na ležalniku, v enodelnih kopalkah, ženski klobuk, sončna očala, brisača. Mojemu “očetu”, ki bo ležal vzporedno na lastnem ležalniku, bo podala pijačo (za vlogo očeta še izbiram, ker pri moških imam veliko potencialnih “igralcev” oz. mogoče bom igral sam). Celotni kader bo trajal ca. 15-20 sekund.
– drugi kader / “posebnost izdelka” – igrala bo mojo asistentko in bo v kadru z menoj (lastnikom izdelka), kjer bodo v 4-5 situacijah prikazane prednosti izdelka (tukaj se bomo nasmejali). Celotni kader bo trajal 40-60 sekund.
– tretji kader / “ekipa” – v tem kadru bo oseba predstavljena kot del ekipe – kratki posnetek 3-4 sekunde.
– četrti kader / predstavitev dodatkov k izdelku – oblečena bo v T-shirt, šilt kapo, v roki bo držala lonček (to so v bistvu “darila” k izdelku).
– fotografiranje – posneli bomo nekaj fotografij osebe z izdelkom, predvsem njene roke in izdelek (posnetek rok od blizu), fotografije v T-shirtu in s kapo.
– čas snemanja bo 2 dni, vsaki dan po pribl. 2 uri (v obeh dnevih skupaj nekje 4-6 ur). Če bodo okoliščine dopuščale, bomo snemali le 1 dan, nekje 4-6 ur.
HONORAR, KAJ OSEBA POTREBUJE
– honorar je 20 EUR/ura – čas prične teči, ko začnemo snemati in čas se konča, ko smo posneli zadnji kader. Pričakujem, da bo čas 2 uri oz. 40 EUR.
– oseba potrebuje obilo dobre volje (in smeha)
Kader plaža
– čim starejšega izgleda oz. čim bolj retro enodelne kopalke
– čim bolj retro sončna očala (v kolikor jih nima, bom jih priskrbel jaz)
– slamnati senčni klobuk (v kolikor ga nima, bom ga “odtujil” moji ženi)
Kader posebnost izdelka & kader ekipa
– poslovno oblečena – v stilu tajnice (srajčka/bluza ipd., krilo nad koleni, čevlji s petko (v glavnem atraktivna tajnica kot so dejansko nekje na bankah oz. tako, kot se bi oblekla, če bi šla v “life” s prijateljicami – na neko obletnico – rahlo zapeljivo)
Kader “T-shirt, kapa, …”
– kavbojke, vsakdanja obutev,…. kot da bi šla s prijateljico na Rock koncern (Casual)
Nohti
Ker se bo predstavljal izdelek in ga bo oseba držala v rokah, naj bodo nohti urejeni po lastni presoji (edino razne totalno fluorescentne barve nohtov niso zaželjene), maskara na obrazu po lastnem občutku (maskara je zaželjena, ker se obraz manj sveti).
KONTAKT
Zainteresirane prosim, da mi pošljete email s fotografijo na [email protected]. Če imate FB profil, mi prosim priložite povezavo/link do le tega oz. me pokličete na 041/704-328 – Uroš.
OSTALO
Če oseba nima prevoza, jo lahko pridem iskati v MB in bližnji okolici.
Na kraju snemanja bo poskrbljeno za kavo, čaj, brezalkoholne pijače, narezek/prigrizek.
Na kraju snemanja je WC, v prostoru za snemanje je normalna sobna temperatura, ..
S snemanjem se mi žal mudi in upam, da so bo katero dekle opogumilo.
Hvala in lp,