Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženskam tu vse najnaj za 8. marec & beyond ;-)

Ženskam tu vse najnaj za 8. marec & beyond ;-)

[img]http://fc01.deviantart.net/fs45/i/2009/082/1/2/Rose_Stock_by_BreAnn.png[/img]

So se že postavle v vrsto. Threesome ti danes ne uide.

Zelooo lepa, rozica….hvala…

Resnično lepa… hvala nekdo se pa le spomni na nas ;),in nam malo polepša dan.

Boldrik, hvala. 🙂

Da bi bile dobre žene, enakovredne, neodvisne a čimbolj prostovoljno podrejene, ko je moški pravi vodja 😀

Za pravice žensk, kjer so jim le-te kršene.

Kje je leto 1895 in 2015?

Oooo kako kičasto:)).

Ne ne, hecam se:).

Res prozorno ups pozorno, hvala:).

Lepo, da si se spomnil in zato: hvala.

Mejniki, navedeni v Wikipedi, v povezavi z dnevom žena v Sloveniji:

Tudi v Sloveniji so potekali boji za enakopravnost žensk, tako je že leta 1897 začel izhajati ženski časnik Slovenka, medtem ko je bilo prvo žensko društvo ustanovljeno leto kasneje. Pomembna je letnica 1906, ko je Marija Urbas kot prva Slovenka doktorirala, in sicer iz filozofije na graški univerzi. Ženske so se že močno približale enakopravnosti s tem, ko je bila leta 1945 uzakonjena splošna volilna pravica. Leta 1974 je bilo zapisano v ustavo SFRJ določilo, da ima vsaka ženska svobodno odločanje o rojstvu otrok, tri leta kasneje pa je bila uzakonjena še pravica vsake ženske do umetne prekinitve nosečnosti iz drugih, ne le zaradi zdravstvenih razlogov. Leta 1989 je začel delovati prvi telefon v sili za pomoč ženskam in otrokom, ki so postali žrtev nasilja.

A ker je samo en cvet prlimu?
Moral bi cel pušlc pa še na večerjo povabit, da bi bilo ok? 🙂

Boldrik 1+

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Boldrik 1+[/quote]

Mislm, ti nis nč naredu:).

Jst sem mučas zadovoljna, ne vem zakaj zdaj iščeš iglo.

Boldrik 1+[/quote]

Mislm, ti nis nč naredu:).

Jst sem mučas zadovoljna, ne vem zakaj zdaj iščeš iglo.[/quote]
Res ne bi bilo higiensko, da sedaj, proti koncu dneva Bodrikovo temo prekrijem s kakim šavjem, zato sem mu kliknil en like. Rešil je čast tega furuma. 😛
Torej ima mojo podporo, kar tudi nekaj šteje in ni čit nč… 😉
Pa ne se sedaj s človekom hecat, da je prozoren…ker je naredu kar je bilo za pričakovat. Če pa že… lahko bi bile ve kaj bolj izvirne in ga nagradile še s čim bolj izvirnim kot je suhoparni hvala…. 😛

Aja, saj še zs obstaja….. :)))
Pa dejte bolj počas pisat, da mu predal ne zašteka…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Komaj čakam ja.

Če bi hotel met poln predal, bi se zadeve povsem drugače lotil.

Marsikomu je težko verjet, ampak nekateri *dejansko* počnemo reči brez neke skrite agende, kalkulacije ali pričakovanja.

Je čisto enostavno 😉

Boldrik, še kdaj … hvala :-)))

Boldrik je taprav dec.
To vemo že dlje časa 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close