Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu zenske………………..

zenske………………..

Ni mi jasno zakaj pri 24 letih se nisem mel kake res dalse resne zveze? Bilo je par krajsih, ampak nic resnega. Pa ko gledam kaksni “papki” imajo vredu punce me sam ose bolj zabedira. Pa se ne smilim samemu sebi, samo res ne razumem……res pa je da sem zdej malo pod vplivom alkota, ampak problem se vedno ostaja!!!

Kako resno zvezo pa misliš? Ko pride prava, ali pravi, še sam ne veš kdaj minejo leta ko sta skupaj.Na silo se pa nič ne da.

Leta potem minevajo”kot bi orehe stresal”iz rokava;-)

ko se nehaš s tem obremenjevati in se prepustiš toku življenja, se zgodi, da ga/jo nekje srečaš…Pomebno je tudi to, da ko greš ven, ne greš ven z namenom, da nekoga psoznaš ( kar iz izkušenj vem, da je zelo težko ) ampak, da greš ven se zabavat, se imeti fajn, biti to kar si…takrat se največrat zgodi, da srečaš koga zanimivega….je pa razlika, če ogovarjaš punce trezen ali pijan…verjemi, s pijanim moškim večina žensk noče komunicirat…

pa srečno!

...pusti soncu v srce...

ko se nehaš s tem obremenjevati in se prepustiš toku življenja, se zgodi, da ga/jo nekje srečaš…Pomebno je tudi to, da ko greš ven, ne greš ven z namenom, da nekoga psoznaš ( kar iz izkušenj vem, da je zelo težko ) ampak, da greš ven se zabavat, se imeti fajn, biti to kar si…takrat se največrat zgodi, da srečaš koga zanimivega….je pa razlika, če ogovarjaš punce trezen ali pijan…verjemi, s pijanim moškim večina žensk noče komunicirat…

pa srečno!

...pusti soncu v srce...

Ravno prav ga spij in bodi faca.Če ga spiješ preveč,ženska to hitro ugotovi in jo s tem odbiješ.Torej zmanjšaj dozo in v akcijo.

Hehe, enako kot ti se nas je spraševalo kar nekaj! Tja do 25 sem imel jaz najdaljšo zvezo, ki je trajala 1 leto, vse skupaj se je pa začelo v 6. r.o.š. Potem pa je sledila ena res velika 7 letna 🙂 in za njo seveda spet največ po 1 leto. In pri tem mi nikakor ni bilo jasno zakaj ima nekaj honzekov, asocialnih in debilnih maminih sinčkov že froce…??? In seveda grde žene, da nebi šel k njim niti na obisk… ampak so jih imeli in to je bilo dejstvo! Ko sem sam malo analiziral zadevo, se mi je posvetilo, da so tiste. ki sem jih imel pred 25. bile vse po vrsti intelektualke v stilu “najprej stanovanje, avto, službo, kariero – in vmes, če bo kaj časa prideš na vrsto tudi ti…”, tiste, ki sem jih imel po 32. pa vse po vrsti premlade. No, odločiš se pa za eno nekje na sredini med bodočimi intelekutalkam in imeti mora vsaj 20, ker samo na tak način lahko žensko tudi spremeniš oz. se je sposobna nekako vklopiti v zvezo. Drugače ne gre… no, vsaj pri meni ne, pri copatah je pa drugačna situacija.

Časi se spreminjajo. In ženske tudi!
100 let nazaj so imeli vsi tvojih let že vsaj dva otroka. In resne ženske, seveda.

Danes je trend čisto drugačen:
– najprej doooooolgo hodit v šole, ker to pomeni, da nimaš neke resne obveznosti, kot je služba
– stanovanje in družina sta dve vrednoti, za kateri moraš bit malo bolj zrel, odgovoren in preskrbljen, pravijo…
– treba je žurat, se razgledovat, sprobavat, osvajat, zavajat, zbirat izkušnje
– biti free

Resna zveza danes med mladimi ni moderna.
In očitno tudi tebe še ni doletela tista prava ljubezen, ob kateri bi pozabil na vse, kar je trenutno “in” in bi se vrgel v vezo.
Saj bo, brez skrbi! Kar naenkrat bo priletelo…

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

Ja pred 100 leti je gospodar rekel:sosedova Julka in Božnarjev France!Le vkup stopta in se vzemta!.Božnarjev France ima veliko zemlje pa živine in ne boš lačna.V jeseni pa bo veliko hrušk v njegovem sadovnjaku…In se je bila “nesrečna”Julka primorana možiti za “izbranca”franceta.Ja tako je bilo takrat.Nenavadno,a resnično v veliko primerih.

Veš kaj je pa največji hec?
Da sta se oba trudila in je veza v končni fazi funkcionirala. Saj so ble krize, ampak sta si odpuščala, se prilagajala, pa tudi precej potrpela!

Danes vsi vstopajo v zakon ali izvenzakonsko vezo PROSTOVOLJNO!Ko pa malo zaškriplje, pa takoj narazen.
Nobenega prilagajanja, potrpežljivosti, zaupanja in potrpljenja!
Na juriš iskat novega. Ker je to lažje.
Materialne dobrine na pol, otroke pa malo ti, malo jaz…
Pa nagajanje drug drugemu na vsej fronti!
Žalostno, ampak resnično!

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

Časi gredo res divje naprej,vihravo in z novim pridihom.Ni več potrpežljivosti,razumevanja,spoštovanja.Preveč se vse odvija stresno in nepremišljeno,tudi neodgovorno glede zakonske veze.

Za resno vezo morata biti dva resna in odgovorna. Drugače je tako, kot je rekla La Luna….ko metuljčki odletijo, postane dolgčas, nobenemu se ne da nič vlagati in seveda…ko pa okoli leta še toliko takih, ki jih nismo probali.

Pa samo to bi rekla, razmisli, zakaj so se te kratkotrajne veze končale!
Mogoče tudi zaradi alkota;) in želje po žuranju in že na začetku veze besede, smo še mladi, moramo uživat, poročit se ne splača…itak se vsi ločujejo….etc.

Ko srečaš pravo osebo, ti na kraj pameti ne pade, da bi pomislil, da se s tem, ko si v vezi nečemu odpoveduješ. Ko je veza prava, najdeš v njej dovolj ljubezni, zabave, pogovorov in svobode…takrat si popoln.

Smilijo se mi fantje, ki pravijo…konec je z mano, zdaj imam resno punco ali…konec je zabav, veselja…poročil se bom. Ali dekleta….sem še premlada(pri 25), da bi imela reso vezo, moram uživati…..In potem jih srečaš čez 5-8 let…pri 30h….ni nobenega pravega, vsi so poročeni ali zasedeni….ali…zakaj bi se vezala, ko pa mi je tako lepo sami. Saj imam vedno mlajše oboževalce….sploh pa je dejstvo, da ženska pri 30 postane zanimiva vsem moškim…tako zelo mladim, ki komaj začnejo gledati okoli sebe in takim, ki jim stara mama(njihova žena 30 let) boksa pod rebra, ko se ozirajo okoli sebe. (baje je za to poskrbela narava, da zagotovi ženski v poznih plodnih letih oplojevalca, če ga še ni našla do takrat :))))

Pri 24 letih se jaz še nebi sekirala:)
Pri 30 pa že malo:)

New Report

Close