Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske +50 katere prehranska dopolnila?

Ženske +50 katere prehranska dopolnila?

Za lajšanje klimakterija/ menopavze, sploh pa za čustvena nihanja, lepšo kožo in lase?

NC umetnega.

Zdej regrat, pol bodo koprive, čemaž.

Razni zeliscni čaji.

Nobenega matra, oblivov…

Plahtica, Rman, Ašvaganda, B kompleks

Vitamin D3 vsaj 20.000 IU, magnezij, cink, ašvaganda, B kompleks

Shujšaj na iTM 18

Pazi na motilce hormonov: barva za lase, umetni materiali za oblačila, ne-bio kozmetika, parfumi, dušgeli -če jih uporabljaš je vseeno če kaj ješ od dodatkov ali ne, ker se izključujejo.

Vsa možna dopolnila kar jih je

Žal sem bila do 47 leta lepotica pri 53ih sem po rihtanju dveh dementnih inkontinentnih staršev, to je moja edina služba že vsa zadnja leta, zrela za staro šaro, ko so prišli težki časi je šel partner po svoje in na lepše jaz ostala sama z vsemi tegobami velikokrat prepričana da me bodo starši uničili in bom šla prej sama v grob.

Tako sem že dolga brez intime od konca 2017.

Najboljše prehransko dopolnilo bi bil kurac med stegna, no ja saj vemo kje, pa sperma, dokler sem to redno dobivala sem kar kipela od mladosti in lepote.

Nisem posušena v obraz, a prve gube so tu.

Po koncu seksa pri 45 se je začela perimenopavza. Pri 51 je prišla prava mena. Nožnica je še mastna, podmazana, imam veliko erotičnih sanj.

Ampak kdo bo še staro babo gledal v postelji. Vem da si lahko samo jebača plačam, da spet malo zaživim.

Razumem moške da hočejo mlade babe. Tudi jaz nočem v postelji starca ali sodčkastega 50+ letnika.

Hočem sočnega jebača do max 37 let, raje max 35. In ga pošteno plačam pa na svidenje do naslednjega meseca.

Kot bi le imela kak stik od takega. Pri vsem delu ki ga imam s starši in okoli hiše lahko verjamete da se tudi samozadovoljevala nisem že leta. Preutrujena. Kompenzacija so očitno res res divje sanje polne spolnosti in čednih fantov iz moje mladosti ter let preden je hudič šalo vzel.

Ja, spermo bi najraje kot prehranski dodatek. Vseh ostalih jemljem toliko, da orng sponzoriram lekarne, Sanolabor in Biostile.

B vit, D vit, Selen, Q10, C vit, Regrat, Sladki Koren, Konopljika, Omega 3

Odgovor na objavo uporabnika
glej iz česa je, 01.04.2025 ob 10:41

Vitamin D3 vsaj 20.000 IU, magnezij, cink, ašvaganda, B kompleks

Shujšaj na iTM 18

Pazi na motilce hormonov: barva za lase, umetni materiali za oblačila, ne-bio kozmetika, parfumi, dušgeli -če jih uporabljaš je vseeno če kaj ješ od dodatkov ali ne, ker se izključujejo.

20.000 enot D3 vitamina?

Pa to je ornk prekoračena meja.

10..000 max, ti pa še enkrat več.

Monklja neprij, 01.04.2025 ob 11:12

Vsa možna dopolnila kar jih je

Žal sem bila do 47 leta lepotica pri 53ih sem po rihtanju dveh dementnih inkontinentnih staršev, to je moja edina služba že vsa zadnja leta, zrela za staro šaro, ko so prišli težki časi je šel partner po svoje in na lepše jaz ostala sama z vsemi tegobami velikokrat prepričana da me bodo starši uničili in bom šla prej sama v grob.

Tako sem že dolga brez intime od konca 2017.

Najboljše prehransko dopolnilo bi bil kurac med stegna, no ja saj vemo kje, pa sperma, dokler sem to redno dobivala sem kar kipela od mladosti in lepote.

Nisem posušena v obraz, a prve gube so tu.

Po koncu seksa pri 45 se je začela perimenopavza. Pri 51 je prišla prava mena. Nožnica je še mastna, podmazana, imam veliko erotičnih sanj.

Ampak kdo bo še staro babo gledal v postelji. Vem da si lahko samo jebača plačam, da spet malo zaživim.

Razumem moške da hočejo mlade babe. Tudi jaz nočem v postelji starca ali sodčkastega 50+ letnika.

Hočem sočnega jebača do max 37 let, raje max 35. In ga pošteno plačam pa na svidenje do naslednjega meseca.

Kot bi le imela kak stik od takega. Pri vsem delu ki ga imam s starši in okoli hiše lahko verjamete da se tudi samozadovoljevala nisem že leta. Preutrujena. Kompenzacija so očitno res res divje sanje polne spolnosti in čednih fantov iz moje mladosti ter let preden je hudič šalo vzel.

Ja, spermo bi najraje kot prehranski dodatek. Vseh ostalih jemljem toliko, da orng sponzoriram lekarne, Sanolabor in Biostile.

Tole bi morali prebrati monovci tukaj gor! A veš kok ponudbe bi dobila? Še otepala bi se jih. ☺️☺️☺️

Koencim q 10.

se strinjam, seks in sperma sta pravi eliksir. Seveda je treba uživat, ne nekaj na silo z možem, ki ti ni več všeč..Seveda, če ti ni, če ti je, potem je mož ok.

Drugače pa kolagen, zdrava olja, zelena listnata zelenjava, šport, spanje.

ha,ha…ma dobra si res ,če si ženska in je res kar praviš….

zeloodvisno02, 15.04.2025 ob 08:55

ha,ha…ma dobra si res ,če si ženska in je res kar praviš….

Sploh ne. Oh ja.

res,dosti njih misli ,da bo samo veganstvo ,zelenjava ,brez mesa…Ko gledam te ljudi,so vsi zgubani in nekak posušeni .Dosti beljakovin ,ribe ,jajca ,oreščki,skuta 0 maščobe ,kolagen, jagodičevje ,še kak dodatek odvisno kaj rabiš,malo sestavljenih OH  .

zeloodvisno02, 15.04.2025 ob 09:05

res,dosti njih misli ,da bo samo veganstvo ,zelenjava ,brez mesa…Ko gledam te ljudi,so vsi zgubani in nekak posušeni .Dosti beljakovin ,ribe ,jajca ,oreščki,skuta 0 maščobe ,kolagen, jagodičevje ,še kak dodatek odvisno kaj rabiš,malo sestavljenih OH  .

Potrebuješ pa tudi selen pa niacin in veliko gibanja…ojej, no ja.

zeloneodvisno01, 15.04.2025 ob 09:07

Potrebuješ pa tudi selen pa niacin in veliko gibanja…ojej, no ja.

Se strinjam ,gibanje in še marsikaj…Ne pa neke dolge pohode in maratone ,raje intenzivno in kratko ,hitra hoja v hrib,telovadba ,vaje….

Več vadb z utežmi, iz prehrane črtaj cuker in omeji OH na nepredelane in minimalno uživanje. Beljakovine jej za zajtrk, količino hrane na pol, maščob ne črtaj ker je hrana za možgane! Iz prehrane še odstrani mlečne izdelke, predvsem mleko, smetano. Trdi sir je ok. Pa uteži! Vsaj 1 uro na soncu okoli 12ure, brez sončnih očal in čim več kože izpostaviti soncu. Obvezno brez UV krem in podobnega sranja na koži.

Hello! Thank you for the information. Wishing you a great day and stay motivated! Universitas Telkom

cbd smola s polnim spektrom, blaži bolečine, vnetja, pomirja, vrača spanec, ni nobenih težav.

New Report

Close