Ženske…
izbrala sem si moškega, na katerega zdravo pamet računam, tako da domov si ljubimca in ne ljubimke nebi pripeljal.
Če bi pa izvedela, da so mu všeč moški, ga celo zasačila v kakem takem položaju, ki bi kazal na to, bi pa pač v tistem momentu najbrž ne komentirala ampak kot alenka….šla na še en giro.
Potem bi seveda sledil dooooooooooolg pogovor o tem, kakšne plane ima ta moški za naprej…kakšne plane ima z mano še in tako naprej. Seveda, bi štele tudi moje želje in moji plani v sorazmerju z njegovimi.
Glede na to, da imava otroke, bi naprej tekel pogovor o tem, kako za njih postoriti najboljše.
Za srce pa se jaz nebi borila niti z moškim niti z žensko, ker računam na ljudi, da vsak dela to, kar misli, da je za njega najpomenbnejše. Torej, če je nekomu bližji moški, kot žena….zakaj nebi živel tako, zakaj bi se mučil s pretvarjanjem zaradi sorodnikov ali celo otrok…bog ne daj…zaradi žene, da ne bo sama:)
Zato pravim, da ne razumem žensk, ki svoje moške nadzirajo, kot da so kaki kužki brez pameti….to je prvi dokaz, da ne spoštuje in ceni intelekta svojega moža in ga ima za nerazsodnega, nesposobnega….isto take mame prenesejo potem na svoje otroke, nikoli niso dovolj stari, da bi kaj storili sami, da bi odgovarjali za svoja dejanja.
Na kraj pameti mi ne pride, da bi razmišljala…kaj če me vara:)
Dokler jaz dobim od njega vse to, zaradi česar sem z njim, dokler se dovolj poseveča meni in otrokom, potem ima lahko še 10 ljubic in mogoče ljubimcev…..če zmore:)
Mislim, da bi bila bolj ‘vesela,’ če bi ga dobila z moškim. Zakaj? Enostavno zato, ker moj ženski ego in ženskost ne bi bila prevarana….Jaz kot ženska sem še vedno naj naj…čponižana bi bila, če bi si našel ljubico, z idealnejšo postavo, štrlečimi joški, ….moški pa vsega tega nima in je primerjava z mano…nemogoča…
moje skromno mišljenje…
🙂 jaz ne gledam to, kot na ponižanje mene.
Kdor se loti nekega varanja, ga je nekaj pripeljalo v to. Če je šel moški z moškim….je najbrž homosexualno nagnjen. Prizadelo bi me to, da mi tega ni zaupal, ne pa to, da to počne.
Se strinjam s puncami, da bi me bolj prizadelo, da je bil z žensko.
Bi pa če bi ga dobila z žensko, še upala, da je šlo samo za zadovoljevanje nagona in da ju je pač zaneslo, ter da ne misli z njo iti živet ali imet otroke…..Torej, da bo razmislil, s katero bi rad bil in tako tudi storil, ker dveh stolčkov ne prenesem.
Če bi ga dobila z moškim, je to večji problem, ker to pomeni, da je nagnjen homosexualno in da z menoj ni srečen, ni zadovoljen, ga ne privlačim in je bil najin zakon samo krinka…..to bi bil meni bolj problem, kot sam akt:)
Sicer pa je globoko v mojih fantazijah skrit tudi trojček:) Dva moška in jaz:)
Tako da, obstaja možnost, da če med njima nebi šlo za čisto homosexualno ljubezen, obdržim moža in povabiva še njegovega prijatelja kdaj;)
Uuuuuuuuuuuuf!
Najprej bi me skoraj kap… ker ne pričakujem, da bi me varal v najinem domu. Saj razumeš… presenečenje!
Potem pa je možno, da bi vprašala, če se smem pridružit.
Morda bi pa šlo… če fanta ne bi bila 120{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vržena samo drug na drugega!