ŽENSKE!
Hm … Spider … pri nas doma pa Miško kuha … :)))))))))))) … in še uživa pri tem … Zakaj bi se pol jst mučla … :)))))))))))) ;))))
Sicer pa … zdej bi v tej moji pisarnici bolj težko karkoli spackala … pa še predpasnika nimam …
In čvekat pa morem .. oštja … jst čvekam še ko kuham, pospravljam, likam, sesam, … … … … To smo pa ženske … Hah!! :))))
Cmooooooooooooooooooka … :-****
Lp, Bgv
Ma … recimo da dokaj. Z Sprevržkotom sem največ gor … Je pač fajn, ker teče vse tko hitro … kot bi se pogovarjal … Tle na forumu moreš stalno tisti refresh klikat in čakat, da človk odpiše … in tako dalje …
Pol je na messengerju tudi fajn, ker si lahko izmenjavaš razne datoteke … slike, filme, mp3-je (he he … še enkrat Sončkotu hvala za mp3 od Komarja) :))) … Ne vem … taka luštna zadevšna je to … :)))))))
Lp, Bgv
Oja, taka pa spet nisem, da ne bi kuhala… ne, ne… To je pa res moje delo. No, bolj hobi. No, bolj užitek :))). Še večji užitek pa je, če potem radi pojejo… Aja: samo predpasnika pa ne nosim – se raje dvakrat preoblečem, kot pa to. To je pa za ooooome 😉 (joj me bodo zdaj napadli tisti, ki to res nosijo, hehehe).
Ampak! Danes pa ne. Danes pa grem malo uživat. No, malo na pot. Za kosilo bodo pa pač sendviči ;).
Ha? Ha? Si mislil, da boš vse babnice prestrašil s tem: marš v kuhinjo, a ne? Pa se ne daaaaaamo :)))))))))))))))))))))).
Lep pozdrav Spider :))
Uuuuuu … jst pa … takrat kadar vseeno kuham … pa full rada nosim predpasnik … :)))))))))))))))))))))))))))) Full je dobro … hehe … Brez predpasnika pa res ni užitek kuhat … :)))))))))))))))))))))))))))))) ;))))
Lp, Bgv
:)))))))))))))))))))) Kako nimaš predpasnika … he he … Jaz jih imam take cortkane doma … :))))))))))) … same take barvaste in take luštkane … :)))) … pa enega sem kupila na Siciliji je pa še spominček zraven … :)))))))))))))))))
Lp, Bgv
Neeee… pa res nimam… Sem ga imela, ko sem bila mala, pa mi ni bil nikoli noben prav – sem bila vedno presuhcata in previsoka 😉 Zdaj pa imam raje kakšno majico gor, da se lepo popacam, ko kuham, da imam kam roke obrisat ene poštene hlače ;), potem pa pred jedjo tako vse frči v koš za umazano perilo. Ne, ne… Razen če bi bil zelo izviren… Aja: najslabši so pa tisti, ko si cel oblečen – neke vrste halja – tisto je šele huuudo 😉 :))))))))))))
No ja … tiste halje so res samo za stare nonke … … ome, kot rečete vi … :)))
Ma ja … meni so všeč tisti predpasniki, ko glih tko lepo vse pokrije, in ko zavežeš so čisto po telesu … Pol imaš pa spodaj še kako oprijeto majčko pa kratke hlačke … Hmmmmm … rexy … hudooo … ti povem … Moj miško kar učke ven vrže … :))))))))))))) ;))))
No … jst pa jih vržem ve, ko on kuha … :))))))))))))))))))))))))))))) … še posebej potem, ko okusim kaj je skuhal … mnjami … :)))))))))))))))
Lp, Bgv
Hehe, bova kdaj tudi kaj takega poskusila… Je pa res, da moški takooooo sexy, ko kaj v gospodinjstvu delajo… Mislim, ne da bi se hecala… Ma ni ga čez to, ko v kopalnici riba umivalnike in je čisto v delu… takrat bi ga šele… Mmmmmm…. Hehe, že vidim, da moram do konca tedna pošteno stanovanje umazat 😉 :)))))))))))))))))))))))))))). Ti packa, mishika ti 😉 :))))).
:))))))))))) Uh … jsz ga mojga sam gledam ko kuha … Ponavadi si da majico dol in je zgoraj brez … pa kake kavbojke ima oblečene, da poudarijo njegovo sexy ritko … ali pa če je zvečer je tam kar v tistih oprijateih boksercah … Mmmmmmmm … … Oh … madonca … … In pol … ja … pravi kuharček je on … res res … Tako se znajde v kuhinji … … Drugje pa … hm … mal manj … ni glih on za ribanje in drgnjenje … To prepusti meni … :)))))))))))))))))
(**** … kje je miško … … … grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … bi ga kar zagrabla zdej) :))))
Lp, Bgv