Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŽENSKE!

ŽENSKE!

Kaj toliko čvekate. Ajde, dosta, za štedilnik, predpasnik gor, pa kaj dobrega skuhat, da ne bo vaš moški lačen!

Moški ruls :))))))))

Hm … Spider … pri nas doma pa Miško kuha … :)))))))))))) … in še uživa pri tem … Zakaj bi se pol jst mučla … :)))))))))))) ;))))

Sicer pa … zdej bi v tej moji pisarnici bolj težko karkoli spackala … pa še predpasnika nimam …

In čvekat pa morem .. oštja … jst čvekam še ko kuham, pospravljam, likam, sesam, … … … … To smo pa ženske … Hah!! :))))

Cmooooooooooooooooooka … :-****

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hm, dragi Spider malce si zamudil, zdaj je čas ko kora moški opravljati ta dela, ženske se pa grejo emancipirano žensko…saj veš kao šolana, pa dva priimka, pa bolj pametna od moških

zdaj vem, zakaj je tvoj nick sestavljen iz dveh delov…..

zakaj?

Dej … mavrični … … nestoj … … In pol se verjetno čudiš zakaj se ti ne oglasim na MSN …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Mavrični, jaz sem se hecal.

MSN bodo ukinli 14. oktobra, veš to?

Ma ja … bomo pa na Yahoo zahajali … 🙂

LP, Bgv

Ne šteka on heca … :))))))))))

Lp, Bgv

Ma jaz itak ne koristim teh zadevščin. A ti dost uporabljaš te messengerje?

Spider, tudi jaz sem se hecal, tudi jaz

Ma … recimo da dokaj. Z Sprevržkotom sem največ gor … Je pač fajn, ker teče vse tko hitro … kot bi se pogovarjal … Tle na forumu moreš stalno tisti refresh klikat in čakat, da človk odpiše … in tako dalje …

Pol je na messengerju tudi fajn, ker si lahko izmenjavaš razne datoteke … slike, filme, mp3-je (he he … še enkrat Sončkotu hvala za mp3 od Komarja) :))) … Ne vem … taka luštna zadevšna je to … :)))))))

Lp, Bgv

Aja, se pravi samo s poznanimi, nič s tujimi iztirjenci :))

Oja, taka pa spet nisem, da ne bi kuhala… ne, ne… To je pa res moje delo. No, bolj hobi. No, bolj užitek :))). Še večji užitek pa je, če potem radi pojejo… Aja: samo predpasnika pa ne nosim – se raje dvakrat preoblečem, kot pa to. To je pa za ooooome 😉 (joj me bodo zdaj napadli tisti, ki to res nosijo, hehehe).

Ampak! Danes pa ne. Danes pa grem malo uživat. No, malo na pot. Za kosilo bodo pa pač sendviči ;).

Ha? Ha? Si mislil, da boš vse babnice prestrašil s tem: marš v kuhinjo, a ne? Pa se ne daaaaaamo :)))))))))))))))))))))).

Lep pozdrav Spider :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Tako tako … samo s poznanimi … :)))))))))))))) ;)))))))))))

lp, Bgv

Uuuuuu … jst pa … takrat kadar vseeno kuham … pa full rada nosim predpasnik … :)))))))))))))))))))))))))))) Full je dobro … hehe … Brez predpasnika pa res ni užitek kuhat … :)))))))))))))))))))))))))))))) ;))))

Lp, Bgv

Eh, amaterji 😉 :))))))))))))))))) Aja: pa predpasnika sploh nimam… :)))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

jaz tudi ne

:)))))))))))))))))))) Kako nimaš predpasnika … he he … Jaz jih imam take cortkane doma … :))))))))))) … same take barvaste in take luštkane … :)))) … pa enega sem kupila na Siciliji je pa še spominček zraven … :)))))))))))))))))

Lp, Bgv

Neeee… pa res nimam… Sem ga imela, ko sem bila mala, pa mi ni bil nikoli noben prav – sem bila vedno presuhcata in previsoka 😉 Zdaj pa imam raje kakšno majico gor, da se lepo popacam, ko kuham, da imam kam roke obrisat ene poštene hlače ;), potem pa pred jedjo tako vse frči v koš za umazano perilo. Ne, ne… Razen če bi bil zelo izviren… Aja: najslabši so pa tisti, ko si cel oblečen – neke vrste halja – tisto je šele huuudo 😉 :))))))))))))

No ja … tiste halje so res samo za stare nonke … … ome, kot rečete vi … :)))

Ma ja … meni so všeč tisti predpasniki, ko glih tko lepo vse pokrije, in ko zavežeš so čisto po telesu … Pol imaš pa spodaj še kako oprijeto majčko pa kratke hlačke … Hmmmmm … rexy … hudooo … ti povem … Moj miško kar učke ven vrže … :))))))))))))) ;))))

No … jst pa jih vržem ve, ko on kuha … :))))))))))))))))))))))))))))) … še posebej potem, ko okusim kaj je skuhal … mnjami … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

Hehe, bova kdaj tudi kaj takega poskusila… Je pa res, da moški takooooo sexy, ko kaj v gospodinjstvu delajo… Mislim, ne da bi se hecala… Ma ni ga čez to, ko v kopalnici riba umivalnike in je čisto v delu… takrat bi ga šele… Mmmmmm…. Hehe, že vidim, da moram do konca tedna pošteno stanovanje umazat 😉 :)))))))))))))))))))))))))))). Ti packa, mishika ti 😉 :))))).

bravo spider…VSAJ EDEN KI VE KAKM BABNCE SODIJO

leta letijo - iščem stevardeso.....

:))))))))))) Uh … jsz ga mojga sam gledam ko kuha … Ponavadi si da majico dol in je zgoraj brez … pa kake kavbojke ima oblečene, da poudarijo njegovo sexy ritko … ali pa če je zvečer je tam kar v tistih oprijateih boksercah … Mmmmmmmm … … Oh … madonca … … In pol … ja … pravi kuharček je on … res res … Tako se znajde v kuhinji … … Drugje pa … hm … mal manj … ni glih on za ribanje in drgnjenje … To prepusti meni … :)))))))))))))))))

(**** … kje je miško … … … grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … bi ga kar zagrabla zdej) :))))

Lp, Bgv

New Report

Close