Ženske!
Ne več pisat, kak dobro jeste…. Ker mishika pravi: laaaakom laaaačen. Pol se mi pa sline cedijo 😉 :))))))))… Kosilo pa… Uffff…. Čez kake tri, štiri ure… Ojojoj… 😉
3 – 4 ure … a si ti normalna?????? Pa sej boš v vohost padla, pupa moja …
Hitro v trgovino po eno ali dve feti pršutka … pa eno rezinco kruha … … …
He he … jaz sem zdej skoz lačna … pa sem si nabavla piškotke za vsak slučaj …. in stalno grizljam … :)))))))))))
Lp, Bgv
:))))))))))))) Saj grickam že (to tak vedno)… samo tisto bolj konkretno kosilo je pri nas vedno okoli 4ih, 5ih… Do takrat pa že ves kruh in klobase doma pojem 😉 :)).
Samo ko si začnem predstavljat pizzo s pršutom… Uuuuu… 😉 :)))))))))))
:))))))))))) To je tako lepo meso iz zaseke. Mora kar dolgo v zaseki (seveda domači) stat, preden jo lahko poješ.. Pol pa gre ruk-zuk :))))))))))))
Uh, niti približno :))). Ponavadi se naredi precej tega – mi smo včasih kar tiste veliiiiiiiike posode polnili (zdaj raje kupimo ali babici sunemo 😉 ). Je se pa potem tudi dolgo…. No, če je mishika poleg, se hitro poje 😉 :))). Meso je meso! :)))))))))))))
Ne, ne… Miki. Tune so ja bolj severno. Drava je tako topla, da imamo pri nas morske pse. Mutirane, se ve (tak svinjska kot iz Avstrije pride – ni čudno, da sami mutanti nastanejo 😉 ) :))))))))).