Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske!

Ženske!

Ne več pisat, kak dobro jeste…. Ker mishika pravi: laaaakom laaaačen. Pol se mi pa sline cedijo 😉 :))))))))… Kosilo pa… Uffff…. Čez kake tri, štiri ure… Ojojoj… 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

3 – 4 ure … a si ti normalna?????? Pa sej boš v vohost padla, pupa moja …

Hitro v trgovino po eno ali dve feti pršutka … pa eno rezinco kruha … … …

He he … jaz sem zdej skoz lačna … pa sem si nabavla piškotke za vsak slučaj …. in stalno grizljam … :)))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))))))) Saj grickam že (to tak vedno)… samo tisto bolj konkretno kosilo je pri nas vedno okoli 4ih, 5ih… Do takrat pa že ves kruh in klobase doma pojem 😉 :)).

Samo ko si začnem predstavljat pizzo s pršutom… Uuuuu… 😉 :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Glih kar sem tretjič rignil po eni dobri pici!
Mnjam!
;-)))

Hmmm… Pa danes bo res pizza dan – še meni jo mati za kosilo obljubljajo :))). Samo to tako domačo, z mesom iz “tunke” :))).

kaj je to tunka?
A je to iz koga,kr so ga potunkal?Al mogoče kaka dravska riba?

dravska tuna!

send $

:))))))))))) To je tako lepo meso iz zaseke. Mora kar dolgo v zaseki (seveda domači) stat, preden jo lahko poješ.. Pol pa gre ruk-zuk :))))))))))))

Sam..a ena kangla terana zraven bi bla zadost?
😉

Uh, niti približno :))). Ponavadi se naredi precej tega – mi smo včasih kar tiste veliiiiiiiike posode polnili (zdaj raje kupimo ali babici sunemo 😉 ). Je se pa potem tudi dolgo…. No, če je mishika poleg, se hitro poje 😉 :))). Meso je meso! :)))))))))))))

Ne, ne… Miki. Tune so ja bolj severno. Drava je tako topla, da imamo pri nas morske pse. Mutirane, se ve (tak svinjska kot iz Avstrije pride – ni čudno, da sami mutanti nastanejo 😉 ) :))))))))).

Meso je zakon!(uf,saami zakoni so me ta večer!).
Sploh,če je namontirano na babji skelet!
😉

ojoj sem prebral maturirane;))
se bom mogu mal po glavi usekat, da bom vidu čisto;)

send $

;)))
vsec mi je tvoje enostavno razmisljanje;))!

send $

sam tistga ne smes papat!

da nisi ti un kanibal z nemcije??

send $

New Report

Close