Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ženske!!!!!!!

ženske!!!!!!!

kakšne morjo- te bit? Jst mislim da, predvsem lepe poslušne pa lohko tut mal okrogle.

čist na glavo!

hehehehe:))))) ti bi lahko bil en čas moj:)))))

lupček, bolje da napisano za večno izbrišeš iz glave .-))))
če boš našel tukaj samo eno poslušno, se bo svet že ob polnoči začel vrteti namesto v desno, v levo !!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kok daš

čist na glavo!

a še ta luksuz bi ti?

mi izdaš recept za brisanje? nekateri pač ne živimo po ps-u! Pa ne se prec razburjat k me mal ušesa bolijo!

čist na glavo!

Kar pridkana lepo bodi….pa lepo na palčko!
😉

sej ne živim na pc-ju…Pc živi z mano……-))))
najraje me drži za roko, pa sms-je mi pošilja, pa piškote mi peče, ker mi jih Perla noče poslat, ker ona raje za Sp-ja vse pršpara .-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hehehehehehe ojej hehehehehehehe

ja…čist zares ! ti si kriva, da sem šla en velk kos kruha pa marmelade odrezat .-)))
sam ti si kriva, pa Sp- mičken, ker te ni ta prav čas za jezik zahrabil .-)))

;()))))))))))))))))))) bova pa šle skupaj še enkrat zobke umit…..ampak dej raj počakaj…mogoče te še kaj čaka v postelji…khm khm…

Saj nisem reku,da bom koline z vaju naredu!
A se je treba zdej basat,oštja!!!??kaki pa bosta!!???

ti petelin tiho……..da nauš ti dons na palci spal…heheheheh

čaki kje maš ženo,da jo nagovoriva s štefko,naj te položi na palco..hihihi

don damjano mi je dal idejo:-))
on bi rad eno poslušno, jaz pa enga tazga, ki zna povedat vsaj 10 stavkov naenkrat :-)))

Na palco običajno jaz polagam,hehe….
;-)))

Pol si najbrž ne želiš mene?
Preveč stavkov naenkrat…..

s seksom se vse zbije dol…….a se ne veš tega?

a brez pik pa vejc?

čist na glavo!

A če ob 10 uri zvečer požreš panin…..je to sex?
Hmmm…….jaz nikol ne seksam….:-(

to je znak da bo miganje..kapiš?

s panino tud jst ne! drugač pa NIKOLI NE RECI NIKOLI

čist na glavo!

Pa ja de!

Mal okrogle???? Hm……….. Pol pa pridem jaz v naslednjih mesecih sigurno v finale……………hi, hi, hi:)))))))))))))))

The best in life is free

lepo pozdravlejn……..hahah…a si videl, kak te pupe napadejo…sestradanke…hahahhahahah…..haha…a so te iz onega sexi foruma dol privlekle…ahahahha

no ni važno, sam da je vlažno…hehehheheh

ps….sam pazi mal,, večino pupik je že oddanih…t.ak, da moraš moje frende za dovoljenje vprašat!!!!!!!!!!!!!!!

ajd čao

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close