Zenske a dozivite razlicne orgazme?
Letos mi je koncno ratalo se naucit doziveti vse 3 orgazme. Z scegijem, potem z g tocko v vagini (ta je pri meni zahtevala najvec casa in vaje zdaj pa v 2 min zlahka), pa se analno. Res zanimivo kako ti vsak da cisto drugacne obcutke. Zadnja dva onesposobita celo telo za kaksno minuto, med tem ko samo s klitorisom ne dozivim tega po celem telesu.. je keri uspet samo z masazo bradavic koncati ??
Kaj pa je bilo narobe da si toliko časa potrebovala za vaginalni orgazem? A tip ni znal ali kaj? Jaz samo vem, da ne smem porivati do konca, samo z glavico ven pa notri okoli njene G točke (cca 7 cm notri). Prav lepo je videti ko se bliža vrhuncu, ko je vse tako lepo trdo notri.
Kar pa se tiče analnega orgazma, a ti je uspelo z draženjem klitorisa ali brez?
Ne zmer je do konca nabijal no sej pase samo prslo pa nikol ni vaginalno s tem, to sem potem sama odkrila s samozadovoljevanjem in sedaj s pravo tehniko tudi s fantom gre, kakor si reku ja nekje na sredini ja pa se da.
Analno gre pa tudi brez klitorisa, samo s prstki ali pa s penisom samo je treba ekstra pocasi za dober orgazem. samo verjetno pri vsaki malo drugac
Pri analnem seksu sta ključna položaj (najbolj pogosto doggy) in pravi kot penetracije. Če se moja partnerica uleže na rob kavča ali naslonjalo in jo porivam od zadaj, pravi, da ji je to bolj prijetno, ker se uleže na trebuh, kar omogoča, da se vse skupaj bolj stisne in posledično bolj čuti. Velikokrat doživi orgazem tudi brez stimulacije klitorisa.
Zanima me263, 28.09.2024 ob 00:45
Pri analnem seksu sta ključna položaj (najbolj pogosto doggy) in pravi kot penetracije. Če se moja partnerica uleže na rob kavča ali naslonjalo in jo porivam od zadaj, pravi, da ji je to bolj prijetno, ker se uleže na trebuh, kar omogoča, da se vse skupaj bolj stisne in posledično bolj čuti. Velikokrat doživi orgazem tudi brez stimulacije klitorisa.
To ti misliš…
Nika1996, 27.09.2024 ob 19:17
Letos mi je koncno ratalo se naucit doziveti vse 3 orgazme. Z scegijem, potem z g tocko v vagini (ta je pri meni zahtevala najvec casa in vaje zdaj pa v 2 min zlahka), pa se analno. Res zanimivo kako ti vsak da cisto drugacne obcutke. Zadnja dva onesposobita celo telo za kaksno minuto, med tem ko samo s klitorisom ne dozivim tega po celem telesu.. je keri uspet samo z masazo bradavic koncati ??
Pri tebi so morda trije vsi…moja se preko bradavick in tanticno sva sposobna… vse izhaja iz srca