Ženske Afganistan
Zakaj se to ne širi v druge države, recimo sosednje države? So Afganistanski moški oziroma Talibani zadovoljni, da imajo kontrolo nad ženskami le na svojem ozemlju oziroma le v svoji državi? Zakaj recimo jih ne mami, da se enako uvede v sosednjih državah?
Drugače pa katastrofa. Še pes ima več pravic kot ženska v Afganistanu.
Afg, 08.11.2024 ob 21:05
Zakaj se to ne širi v druge države, recimo sosednje države? So Afganistanski moški oziroma Talibani zadovoljni, da imajo kontrolo nad ženskami le na svojem ozemlju oziroma le v svoji državi? Zakaj recimo jih ne mami, da se enako uvede v sosednjih državah?
Drugače pa katastrofa. Še pes ima več pravic kot ženska v Afganistanu.
Tako je POVSOD, kjer vlada religija namesto razuma.
Iran je hujši. Tam ni trans in lgtb agende. Tam je vse zakrito ne veš sploh kateri spol je.
Že davno nazaj sem gledala nagrajen film Not wihtout my daughter, Sally Field. Film je res top, moraš imet dober želodec in živce da ga res pogledaš do konca. Tam je sicer Amerika kot odrešiteljica, ker je pač ameriški film. A vse je to isto sranje s človekovimi pravicami sploh v ZDA.
Grenivka422, 08.11.2024 ob 22:49
Iran je hujši. Tam ni trans in lgtb agende. Tam je vse zakrito ne veš sploh kateri spol je.
Že davno nazaj sem gledala nagrajen film Not wihtout my daughter, Sally Field. Film je res top, moraš imet dober želodec in živce da ga res pogledaš do konca. Tam je sicer Amerika kot odrešiteljica, ker je pač ameriški film. A vse je to isto sranje s človekovimi pravicami sploh v ZDA.
Ma tisti film, Grenivka, je holivudska limonada proti realnosti. V resnici je še mnogo huje.
Anonimno265, 08.11.2024 ob 21:30
Tako je POVSOD, kjer vlada religija namesto razuma.
RAvno kontra.
Gledam tisto punco iz irana ki se je te dni slekla.
Za tisto moraš bit nenormalen. Prizadet moraš bit in nerazumen da take zganjaš. Pa še pokvarjeno srce…
Kao študira… kaj študira🤣?
Kolk stara 30.
Druge namene ima ona. Ve tudi. Zato problem. Al ne vem u cemu taka tezava okoli pokrivanja? Pokvarjena srca mate. Ne mi govort da je zate to. Se sploh ne vidiš. To je da vidijo drugi.
In ne mi govort da je to danes normalno. Jst gledam tlele… fukas se z drugim in potem kr tebe gleda… pride k tebi ko da nic ni… sej ve isto… pac vse normalno in obicajno ce je fukal drugi… pac zdej jo ti vzames kot da nic ni. halo ne ti men🤣
To naj bo pri tebi normalno.
Glupi ste. To je problem. Glupi z bolanim srcem. Ne?
Poglej tipe. Ne da ste ve kaj boljsi. Nebi neke z 10 20… se bunijo… istocasto pa bi predzakonske…🤣
Ja potem vzami to. A to pa ne!
Ja to ti je produkt tega🤣
Vi ste jadni stari. Jadni.
Logično. Jst ne vem kaj vi slepci vidite. Nič.
A nevjernike će nesreća neprestano pogađati ili će se u blizini mjesta njihova događati, zbog onoga što rade – sve dok se Allahova prijetnja ne ispuni. Allah će, sigurno, održati obećanje.
Ma tisti film, Grenivka, je holivudska limonada proti realnosti. V resnici je še mnogo huje.
Res je. Imam knjigo in videla sem film. V filmu je samo delcek tistega, kar je v knjigi, pa se tisto je dostikrat olepsano.
olepsano, 09.11.2024 ob 03:35
Res je. Imam knjigo in videla sem film. V filmu je samo delcek tistega, kar je v knjigi, pa se tisto je dostikrat olepsano.
A Ni nevernik neumen?
Ne?
Verjamem da se marsikaj dogaja samo ne mores to pripisat islamu. Al kako to pripišeš?
Pol to kar delajo duhovniki pripises katolistvu?
Prokleti dvoličnjaci.
Tebi to lahko prodajajo. Meni ne. Meni so hvala Bogu predpisi znani.
No dej… dokazi da nisi zabito. Kaksen je predpis?
Nevernik je zabit. Glup.
Ni?
…https://m.youtube.com/watch?v=iYL-UuNE_9w&pp=ygUKc2hhcmlhIGxhdw%3D%3D
No dej poglej to pa povej a je komu nepravda narejena? Al je kot mora bit?
Zadnjic nekaj kontam. Seveda ostaja da je nevernik zabit. Talibani so prišli na oblast mislim da 2021… jih ni bilo 20 let. Ni bilo šeriata. Bili so domači izdajalci pa vaše bombardiranje. Ampak seveda to njim pripišeš.
Seveda tak odnos mene do vas. Pa ti tak pol neznanja, nepravde… hh… pa ti sploh ne da nebi smel… to itak… prav nimas kaj za govorit. Pojma nimate jebote.
Zahodno od raja, 08.11.2024 ob 23:33
Vidim jih, ko jih kličejo. Moški so tu, one so tam z majhnimi otroci v drugem svetu. Stisnjene v kot, zadekane, zaprte ves dan v eni sobi. Brez obiska šole, službe. Ko moški pride na dopust ji vsakič naštepa še enega otroka.
Ženske so se preveč krvavo borile za pravice žensk v Evropi…
Ja naše prababice so se krvavo borile… na koncu za kaj? Ti muslimanske podgane migrantske bodo to uničili in nam vsem ženskam odvzeli pravice. Ene se celo poročajo in rojevajo alahovce borce tem prišlekom. Izdajalke. Vsak dan vdirajo horde teh ilegalcev v EU. Skratka, črna prihodnost nas čaka.
Zanimivo…🤣
Sej kaj pa hočejo kaj taksnega? Vse to kar kerkoli normalen moski hoce.
Poraja se mi uprasanje kaj pa zenske hocete😅
Lej vedno je kot piše in bo. Od zagrobnega življenja pa do tega kaksni so kjafiri. Vid žabe kako je fina🤣… piše da so tisti ki ne verjamejo v tisti svet, hrđavih osobin. Zato ni odstopanja pri meni od tega. Nema! Nevernik je đubre. Bog je rekel in tako je bilo, je in bo.
Sem mislil prej da se bo ker vtaknu vame v temi o samskih…. sem napisal da sem tezek… narobe sem se izrazil.
Sej jst nič takega ne zahtevam. Niti oni. Vse kar vsak mentalno duhovno in telesno zdrav moski zahteva.
Ok ne oni, ne jst… kaj pa ta drug npr iz tukaj? Kako si računala zanj. Z nečim moraš prit🤣
A za k temu moskemu tega ne rabis?🤣
bozomon, 10.11.2024 ob 19:34
Zanimivo…🤣
Sej kaj pa hočejo kaj taksnega? Vse to kar kerkoli normalen moski hoce.
Poraja se mi uprasanje kaj pa zenske hocete😅
Lej vedno je kot piše in bo. Od zagrobnega življenja pa do tega kaksni so kjafiri. Vid žabe kako je fina🤣… piše da so tisti ki ne verjamejo v tisti svet, hrđavih osobin. Zato ni odstopanja pri meni od tega. Nema! Nevernik je đubre. Bog je rekel in tako je bilo, je in bo.
Ne verniki tebi in ostali muslimanski zalegi omogočamo, da živiš tukaj. Zakaj se ti in vaše glupe debelorite babnice s svojim debilnim, grdim nafukom ne speljete v Afganistan in ostalo muslimsko gravžarijo? V civilizacijo itak ne sodite. Včasih si v Ljubljani videl visoke, vitke, svetlolase mladce z lepimi potezami, zdaj pa vse nekaj majhnega, temnega, z nizkim čelom, z majmunsko hojo in bikovskimi vratovi.
bozomon, 09.11.2024 ob 03:51
Nevernik je zabit. Glup.
Ni?
…https://m.youtube.com/watch?v=iYL-UuNE_9w&pp=ygUKc2hhcmlhIGxhdw%3D%3D
No dej poglej to pa povej a je komu nepravda narejena? Al je kot mora bit?
Zadnjic nekaj kontam. Seveda ostaja da je nevernik zabit. Talibani so prišli na oblast mislim da 2021… jih ni bilo 20 let. Ni bilo šeriata. Bili so domači izdajalci pa vaše bombardiranje. Ampak seveda to njim pripišeš.
Seveda tak odnos mene do vas. Pa ti tak pol neznanja, nepravde… hh… pa ti sploh ne da nebi smel… to itak… prav nimas kaj za govorit. Pojma nimate jebote.
Ve se, da so v slovenskih šolah najbolj zabiti musliči. Že gledajo neumno. Babetine z zašpehanimi perdami se pa tudi ne morejo naučiti par besed jezika države, ki jih vzdržuje. Vse na socialki in kriminalu. Itak se ve, da je med arabci veliko umsko prizadetih, ker so se ves čas parili med sabo. Če si na stopnji živali in vajen živeti v svinjariji, drugače ne gre, naskočiš, kar je najbližje sestra, koza…
Neverniki, 10.11.2024 ob 19:54
Ve se, da so v slovenskih šolah najbolj zabiti musliči. Že gledajo neumno. Babetine z zašpehanimi perdami se pa tudi ne morejo naučiti par besed jezika države, ki jih vzdržuje. Vse na socialki in kriminalu. Itak se ve, da je med arabci veliko umsko prizadetih, ker so se ves čas parili med sabo. Če si na stopnji živali in vajen živeti v svinjariji, drugače ne gre, naskočiš, kar je najbližje sestra, koza…
Musliman je pameten.
Pač ja… to je vse Božja volja… ampak ti da kuran razumeš… da ves da je to res… itd…
Ti moras bit na visjem nivoju bivanja na zemlji… oz kako bi rekel. Moras bit bitje superiornejse… plemenitejse… in z vrednotami pametjo znanjem…