Ženske, ali rade delate blowjob?
Ojej, ti imaš pa res več sreče kot pameti, da ravno tebi pride na pot ena ženska, ki je TEBI hvaležna, da ti ga je lahko popušila. Neverjetno, res.
Sama sem v srednjih letih (okoli 40) in imam precej velik krog prijateljic, tudi znank, sodelavk. Ko ženske čvekamo, odpremo marsikatero temo. In niti ene ni, ki bi rekla, da z veseljem ali s strastjo dela BJ. Niti ena. Naredijo pa to, seveda, če imaš partnerja rad in ti je kaj tudi do njegovega užitka.
Tudi jaz naredim to in mož me celo pohvali, da sem odlična. Se potrudim, ampak če bi bilo samo do mene odvisno, tega ne bi počela, ker mi resnično ni… Ni pa spet tako grozno hudo, da tega ne bi mogla narediti njemu v veselje.
[/quote]
iskrena beseda. Tudi jaz imam širok krog prijateljic, znank, sodelavk. Večina je dedcev tako sita, da ga še gledat ne morejo. Za seks pa pravijo, da so najbolj srečne, če imajo mir, da se mu dedcu pač ne da in da v miru zaspijo.
Zakaj mu ne verjamete?
Mene rajca, če ga potegnem, to rada počnem zaradi svojega užitka, ker mi je občutek v ustih res dober. Tudi med seksom na splošno postanem solzna zaradi užitka. Takrat, ko mi je res dobro, imam zagotovo solzne oči. Pa me je to vedno motilo, ker me je skrbelo, da si ne bi fant mislil, da jokam – ker jok to ni, solz tudi ni toliko. Hvala za prispevek, zdaj vem, da to morda niti ni toliko moteče.
Ojej, ti imaš pa res več sreče kot pameti, da ravno tebi pride na pot ena ženska, ki je TEBI hvaležna, da ti ga je lahko popušila. Neverjetno, res.
Sama sem v srednjih letih (okoli 40) in imam precej velik krog prijateljic, tudi znank, sodelavk. Ko ženske čvekamo, odpremo marsikatero temo. In niti ene ni, ki bi rekla, da z veseljem ali s strastjo dela BJ. Niti ena. Naredijo pa to, seveda, če imaš partnerja rad in ti je kaj tudi do njegovega užitka.
Tudi jaz naredim to in mož me celo pohvali, da sem odlična. Se potrudim, ampak če bi bilo samo do mene odvisno, tega ne bi počela, ker mi resnično ni… Ni pa spet tako grozno hudo, da tega ne bi mogla narediti njemu v veselje.
[/quote]
[img]https://i.imgflip.com/12c5ns.jpg[/img]
Vse ženske prijateljice in celo znanke ter sodelavke, ki so odkrite – se zmorejo pogovarjati o seksu – so lepo povedale, da imajo enak užitek v opazovanju, kot tudi dotikih moškega telesa. Oralno ni ovira.
Ker je evolucija milijone let delala na tem, da so nam telesa drug drugega privlačna.. pač odvisno od spolne usmerjenosti. Najbolje je seveda biseksualnim, ki jih privlačita oba spola.
Samo lezbijkam ni do tega. Kar je znotraj povedanega predvidljivo, itak jih privlači žensko telo.
Felatio, ki ga je kapitalizem znotraj amerikanščine spremenil v “delo”… očitno delo mrzni sovražijo zaradi “dela” samega. Pa “slovenke” tudi.
Namenoma pisano z malo, ker ne gre za nacionalnost, temveč za Modus operandi. O tem sem že nekajkrat pisal, zato naj samo dodam, da je znotraj slovenke vedno neka stopnja mržnje do moškega. Naj si bo zaradi poteka otroštva (razmerje staršev) ali vpliva religiozne doktrinacije. Freud bi temu rekel: Penineid.
Rugelj bi temu rekel: Možače, ki bi rade zasedle moško mesto (kar ob vseh maminih sinčkih niti ni tako čudno).
Nekaj, kar drugemu zavidaš, torej ne moreš občudovati, negovati, ljubiti.
Ampak paradoksalno se bo slovenka spravila prav v ta paradoks. Po eni strani bo trdila, kako ljubi svojega moža.. v bistvu je najbolj ljubeča ženska na svetu… sta najboljši par na svetu pravzaprav.
“Samo penis je pa odvraten?”
Ljubijo moža, minus penis? Kdo je torej ta copatar brez svojega korenjaka? Ga vleče ves čas noter.. se maže s kocko ledu, da se umakne v trebušno votlino.. da ja ne bi ogrožal slovenke?
Ker.. roko na srce, še za časa Rimskega imperija so nabrekli penisi krasili pročelja stavb, ker je bil to simbol prosperitete, sreče in veselja.
Zato tudi felatio, latinska beseda za blow-job, ni bil nič posebnega. Prepovedan je bil zgolj za svobodne moške. Sužnji so imeli to na spisku opravil.
Plus vsi rimski cesarji, do Klavdija, so imeli moške ljubimce.. tako, da pri “slovenkah” gre za simbolno okužbo, ki se kaže v kognitivni disonanci: da navse ljubijo zgolj moške brez penisa.
In potem se nad tem “moškimi” celo pritožujejo.
Go figure that out?!
[/quote]
ehh, sem že pozabil na to temo, pa evo me, spet uletel na sex v mestu…, mogoče res več sreče kot pameti…. ampak tako je bilo, ko je prvič to naredila, bilo je zunaj, jst sem stal, ona je sedela na sedežu od avta….., prej ni nič govorila, da to obvlada… ,ko sva se spoznala….., evo opis, ona najprej do polovice guta, da ven, malo obliže, se igra z mano, ok., men odlično, jst še nism bil niti blizu koncu….., za moje pojme je bilo kot ogrevanje pred porivanjem….., to ni bila veza za naju ampak čista avantura, za oba… naenkrat qurac cel zgine v njenih ustih…., jst.. aaaaa, hočem ji odrint glavo stran, da ne končam v njej, ko ona zadrži moje roke in pokaže, da not končam….., prvič se mi je zavrtelo od vsega, so se mi zamajala tla pod nogami, pa ne vem, al je bilo od šoka al od užitka…, to sem prvič doživel, men pride….., hudo, rečem, nisi povedala, da obvladaš, ona se nasmehne in reče, če bi ti še, bi tud jst še…, itak, da mi ni bilo treba dvakrat reč, spet se lotiva dela…, zdej, več nism bil presenečen, sm ajde sm jo hotel tud porivat, jo obrnem in jo krešem od zadej…., ona stoka pod mano, očitno uživa…., men pride, se strasti umirijo…., se začneva pogovarjat in ona izjavi, hvala ti za to, če verjmeš al ne…., pa veš zakaj, bila je poročena, mrtev zakon…., v katerm ni več imala odnosov z možem in ja, kot pravjo, v pravem času na pravem mestu in tako sem doživel te besede, to je to…, je bila pa dost svobodna v sexu in je rekla, da se je šla tud grupnjaka z možem v preteklost, torej je bila željna in prevsem sestradana, ni taki ženski težko reč pol na koncu, hvala….., tega ne bo rekla ena, ki ji sex pač nič ne pomeni..
[/quote]
Zakoplji se v zemljo
Sploh ne razumem vas babnic, ki pravite da se vam kurac gravža? Kako je to možno? Če ima moški čistega kurca, da redno in lepo skrbi za higieno, je kurac prov sexi…. Še bolje je pa, če ima dec tud obrita jajca, da je še bolj čist in gladek. Zelo rada ga fafam, v tem uživam in me to rajca….sploh ko čutim, da kurac v mojih ustih postaja vse trši….pol me to totalno nakuri…da kr teče iz moje. Priznam, pa da mi ni všeč okus sperme…. Če ga že fafam do konca, potem se pač pripravim na ta neprijeten okus in ga potisnem do konca v grlo, da sperma direkt steče dol, da je ne občutim na jeziku ali v ustih. Vse ostalo pa mi je hudo dobr. Rada ga celega preližem z jezimom, rada ga z usti stiskam, grizem z zobmi. Pa če se jaz pogovarjam s svojimi prijatelijcami, tudi one to počnejo in nobena mi še nikol ni rekla, da se ji gravža….. Marsikateri pa se gravža sperma. Drgač, pa jaz nimam slabih izkušenj, da bi bil kateri kurac kdaj smrdeč ali umazan…. Praktično je vedno brez vonja in prav užiten! Predlog….namažite ga s sladkim grehom in ga boste z veseljem polizale…. Kaj pa če vaši deci potem drugje dobijo odličen BJ, ker ve doma niste kaj preveč dobre!
Prva stvar (sicer iz vica, a deluje v resničnosti), je.. da se jo vpraša vegetarijanko je: “Ali sme pogoltniti?”
Drugače pa naj bi hrana vplivala na okus. Baje ananas dela čudeže (nepreverjeno)..
Glej še: http://www.increasespermvolume.com/how-to-make-semen-taste-better/
Drugače pa, gre verjetno v omenjeih prispevkih višje za religiozne veganke, ki pač “mesa” ne smejo dati v usta, ugrizniti (zaradi užitka?) še manj.
Prva stvar (sicer iz vica, a deluje v resničnosti), je.. da se jo vpraša vegetarijanko je: “Ali sme pogoltniti?”
Drugače pa naj bi hrana vplivala na okus. Baje ananas dela čudeže (nepreverjeno)..
Glej še: http://www.increasespermvolume.com/how-to-make-semen-taste-better/
Drugače pa, gre verjetno v omenjeih prispevkih višje za religiozne veganke, ki pač “mesa” ne smejo dati v usta, ugrizniti (zaradi užitka?) še manj.
[/quote]
Jst pa ne morem verjet, da so tole ženske pisale, da ne rade BJ svojemu partnerju, da ni kak avtor sam.Meni to ni razumljivo.Ko imaš človeka rad, ga sprejmeš v celoti, uživaš, ko uživa on, obožuješ njegov nasmeh, dotike, vonj, užitek…in tega mu daš čim več.Ali pa, da mu rečem ne , nikoli, ker ga vedno ljubim tudi, ko pride do navzkrižij.Tak, da meni tole res ni zdravo in jasno, nekaj manjka. Mogoče je pa, da je res tako, ker tega z drugimi ženskami nisem ravno debatirala.
Mogoče je pa pri Popayu imela zato solzne oči, ker je res tako rada to počela, po potem takega smokija zagledala, da ni imela kaj velik počet.Jaz ga obožujem svojemu samo, da bi pa bila tako ganjena da bi od sreče pa jokala, res ubogo ženšče.
Očitno se Popay že celo življenje veliko z ženskami ukvaraja, mogoče je pa v smokiju problem, da je tako nastrojen.Lol
glede okusa sperme dekleta, okus se seveda da popraviti in to tako zelo, da vam ne bi bil več zanič in bi ga tako kot ga rade ližete tudi pojedle spermo. je pa problem pri moških ta, ker so v večini alkoti, pijejo alkohol, se zanič prehranjujejo in to seveda drastično pokvari okus sperme. Dobi se pa tudi prehranska dopolnila ravno za izboljšati okus
iskrena beseda. Tudi jaz imam širok krog prijateljic, znank, sodelavk. Večina je dedcev tako sita, da ga še gledat ne morejo. Za seks pa pravijo, da so najbolj srečne, če imajo mir, da se mu dedcu pač ne da in da v miru zaspijo.
[/quote]revce zafrustrirane frigidne, to je pravo slovensko, trpim z njim kaj bodo pa sosedje rekli če se ločim, site dedcev dedci pa vas, kak zakon je to, to je norisšnica in potem se čudite zakaj smo mnogi samski, ravno zaradi takih ker je prihodnost z vami zavožena, zakaj si ga sploh vzela ženska, verjamem da mnogim vašim decom sploh ni več do seksa z vami kdo ve kake ste ratale, ene debele malomarne zanemarjene raj zaspi s trdim ko da bi te naskočil
Haha popajče…ja sočustvujem s tistimi, ki se jim to dogaja, pa s tabo tudi, zdaj razumem zagrenjenost in zamero, če je žena vsakič jokala.Potolaži se, ni te imela rada, ker potem tudi smoki ni pomemben.Sam, če si bil pa že prej taka zategnjena grenčina, potem se res ni imela zakaj smejat.
[/quote]
in ti si kao polna empatije, v resnici pa samo čisto navaden troll, nezadovoljen z življenjem, možem in sploh vsem.