Ženske, ali rade delate blowjob?
hehe, vidm, da je še nekaj komentarjev na moj post, ni slabo., to stran sem že skor pozabil, ker se nič en dogaja… Hja, ni panike, jst sem to doživel, vi morete pa sanjat o tem, majhen, velik, debel, suh… nima veze…. vsaka je uživala, ko ga je imela v roki in tam kamor paše, jst pa tud v večina primerih, hehe…
Je pa qurc s tem sexom v mestu v katerem zgleda, da sm jst sexam, no ja, lahko pa berete in se tud kaj naučite, hehe…
Seveda je popolnoma odvisno od ženske…nekatere so res nore na sex in na vse, kar je z njim povezano 🙂 ostalim pa toliko ne ležijo te stvari…100 ljudi, 100 čudi…nikar pa se ne sme posploševati in resnično se tudi meni zdi, da ti morajo kolegice lagati, ker vem, da je ogromno puncam do sexa in to rade pocno, se o tem rade pogovarjajo, morda je ta odklonilnost povezana z njihovimi partnerji, ki ne vedo, kako se stvari streže in posledicno tudi same potem dobijo nekaksen odpor od tega, samo če pa moski ve, kaj dela in zna z žensko, mislim, da jih bo pa 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} minimum z veseljem to pocelo, je pa res, da je osebna higiena pomembna, isto kot pri lizanju vagine, na kar pa doloceni tudi pozabijo nazalost,
Ja pravljice za šank debate.
Tako kot so bile ali samo z možem ali pa imele enega ali dva sex partnerja tako je tudi s tem. Lažejo vse in povsod, taprava niti najboljši prijateljici nebo govorila o svojih pripetljajih.
Tako da ne si učke mazat s tem da ne vlečejo in seksajo z drugimi poleg moža. Zakaj?Ker jih to rajca to imajo v genih, spet pa vse niso takšne.
A je možno da je pri mlajših drugače?
Moj krog je pod 30, pa marsikatera nima zadržkov do tega. Meni je celo všeč. Dejansko lahko dam samo BJ, brez da zahtevam kaj v zameno. Dokler je moški stuširan seveda in penis primerne velikosti.
Ojej, ti imaš pa res več sreče kot pameti, da ravno tebi pride na pot ena ženska, ki je TEBI hvaležna, da ti ga je lahko popušila. Neverjetno, res.
Sama sem v srednjih letih (okoli 40) in imam precej velik krog prijateljic, tudi znank, sodelavk. Ko ženske čvekamo, odpremo marsikatero temo. In niti ene ni, ki bi rekla, da z veseljem ali s strastjo dela BJ. Niti ena. Naredijo pa to, seveda, če imaš partnerja rad in ti je kaj tudi do njegovega užitka.
Tudi jaz naredim to in mož me celo pohvali, da sem odlična. Se potrudim, ampak če bi bilo samo do mene odvisno, tega ne bi počela, ker mi resnično ni… Ni pa spet tako grozno hudo, da tega ne bi mogla narediti njemu v veselje.
[/quote]
Jst pa ne morem verjet, da so tole ženske pisale, da ne rade BJ svojemu partnerju, da ni kak avtor sam.Meni to ni razumljivo.Ko imaš človeka rad, ga sprejmeš v celoti, uživaš, ko uživa on, obožuješ njegov nasmeh, dotike, vonj, užitek…in tega mu daš čim več.Ali pa, da mu rečem ne , nikoli, ker ga vedno ljubim tudi, ko pride do navzkrižij.Tak, da meni tole res ni zdravo in jasno, nekaj manjka. Mogoče je pa, da je res tako, ker tega z drugimi ženskami nisem ravno debatirala.
[/quote]
Za to, bi bila potrebna EMPATIJA, ki pa jo žal ne premorejo vsi. Ali že v osnovni družini niso bili deležni potrebne ljubezni in jo posledično niti ne iščejo, niti ne ponujajo (le hlinijo osnove).
Lahko so tudi zelo malo brali ali vsaj gledali filme in se vživljal v like – ljudi, ki niso oni sami.
Povezanost ljudi, pa je, kot ste sami zapisali prav ta kombinacija praktično vsega: kemije, feromoni, živalska privlačnost.. ali kakorkoli jo že imenujemo, pomeni, da nas partner privlači na mnogih področjih.
Zavračanje dela intime je znamenje prisotnosti fobij ali verskih dogem (seks je že v osnovi “nečist”) oz. zamere do drugega spola (preko starša, družbe, vere..) itd.
Sigmund Freud se je praktično v vsem motil, podobno kot Krištof Kolumb.. je pa iskati potencialno motnjo, v simbolični maniri, prav v njegovi trditvi o Penis zavistnosti.
V njegovem času nekako smiselno, ker se je ženske povsod omejevalo.. še orgazem se jim uradno ni priznavalo in se jih je obtoževalo “histerije”, če so si ga vseeno želele (poleg drugih zahtev po enakosti).
“Vojna med spoloma” tako še vedno lahko udari v spalnici.
Ko sem bil dovolj star mi je fotr samo rekrl da ženske so zmešane, same ne vejo kaj bi. Nore so na denar in kaj prinese.
In vidim da ima prav. Glede fafanja pa če se sama ne spravi in ne povpraša kaj mi je fajn je konec veze.
Naj išče princa na belem konju tam do 40 leta in se čudi da vsak samo špricne in gre.