Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske delijo srčke ženskam

Ženske delijo srčke ženskam

V čem je fora, da ene ženske lepijo srčke drugim ženskam?

Recimo ena objavi svojo fotko na fb in potem ji druge ženske lepijo srčke, pišejo kako je lepa, čudovita, zraven kup srčkov.

Ok, napišeš, da fajn zgleda. Ampak vsi ti srčki, kup pocukranih besed. Ženska, ženski?

Ker ti gledaš.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ja pa iiiiiii

Meni je to bljak. Ne maram, da se ženske slinijo po meni. Lezbično mi je to.

Pač igranje, v reali pa opravljanje ob kavi. Enkrat to kot normalen direkten dec doživel in raje od 17.ga leta šel s kolegi na fuzbal pol pa na pir, si raje direkt jebemo mater in nismo zahrbtni.

Ženske so take… je rekel moj sin, ko je bil star 3 leta. Kaj je mislil pod take, še danes ne vem. Ziher nič pohvalnega.☝️😁

Zapomnite si nekaj tista, ki te bo zasipala z srčki, objemi, rada te imam…. Tista je najbolj zahrbtna

Kaj pa pričakujete moški, ki imate mišljenje o ženskah, takih, ki niso manekenke, so 30 ali več let stare, za vas so suhe veje, pa še mnogo vas misli, da so vam dolžne samo kuhati, prati in za vaše otroke skrbeti, vam od spredaj in zadaj streči, si pa ženske pač med sabo podelijo všečke, ki jim jih vi ne dajete, pa ni treba, da bi bile zaradi tega lezbično usmerjene, se pač podpirajo med sabo, če bi jih vi res imeli radi, bi tega ne počele, se vam ne zdi,….sicer to ne velja za vse dedce, ampak vse več žensk  raje išče družbo in klepet z ženskami, ki pač razumejo ena drugo, …

Za srečno prijateljstvo se ni emotikona,

Ga pošljem ampak samo eni prijateljici, ki jo imam rada, ker je srčna, nepokvarjeno duša. Res je 💙💚💛🧡. Drugim prijateljicam tega ne pošiljam, sem pa že starejša za mlade sem starka 70  +.

Odgovor na objavo uporabnika
Jahman, 24.04.2025 ob 02:52

Pač igranje, v reali pa opravljanje ob kavi. Enkrat to kot normalen direkten dec doživel in raje od 17.ga leta šel s kolegi na fuzbal pol pa na pir, si raje direkt jebemo mater in nismo zahrbtni.

Doživel 500-krat+.

V moški družbi:

– konkretnost,

– iskrenost (no včasih tudi samohvala in pretiravanje: prišlo mi je štirikrat…),

– pogovori “na nivoju”, če nismo bili vinjeni – praktično brez žalitev

– poročila o seksih realna z “normalnimi” detajli

bistveno manj dajanja v nič drugega spola

pri ženskah pa (v kafiču, kamor hodim so separeji tako skupaj, da so družbice oddaljene manj kot meter):

– načelna “podpora” ene ženske drugi, ker sta enakega spola, polita z obilico medu in srčkov, ki polzijo čez izrečeno

– kimanje, skoraj ploskanje, če ga je govornica – odjebala

– odobravanje najtršega pristopa do moških

– odobravanje maščevanja moškim z nepripravljenostjo imeti sp. odnose s partnerjem

– izjemno nepomembne teme (Kje si pa to kupila, vauuu)

– ogabni, docela nepomembni in nerazumljivo detajlni opisi moških spolovil: imel je dvakrat zvit kurac, jajca, majhna kot pri prepelici, anus čisto rjav, kot je drek, ali oranžen, kot ga ima dojenček, sperma mu je smrdela tako močno, da sem morala zračiti tri ure

Ženske, napumpane od LgbT agende, ogabne ste

————————————————————————————-

In s tem, sedaj prevladujočim načinom, ste podrle vse možnosti sobivanja, sodelovanja, skupnega ustvarjanja…

Posledica: prepoznane ste kot vrečke za odšpricat spermo. Filozofija pofukaj in zbeži…

Ne trdim, da ste take vse, bojim pa se, če upoštevam tudi te, ki rasejo gor, da vas je takih že več kot polovica

Nončica njmj, 08.05.2025 ob 15:32

Ga pošljem ampak samo eni prijateljici, ki jo imam rada, ker je srčna, nepokvarjeno duša. Res je 💙💚💛🧡. Drugim prijateljicam tega ne pošiljam, sem pa že starejša za mlade sem starka 70  +.

Potem sem jaz, ki sem 77, za mlade 100+? Čisto možno.

čudno to, 23.04.2025 ob 15:36

V čem je fora, da ene ženske lepijo srčke drugim ženskam?

Recimo ena objavi svojo fotko na fb in potem ji druge ženske lepijo srčke, pišejo kako je lepa, čudovita, zraven kup srčkov.

Ok, napišeš, da fajn zgleda. Ampak vsi ti srčki, kup pocukranih besed. Ženska, ženski?

Meni se zdi zanimivo, da te to vznemirja. Na kaj ti pomisliš, ko to vidiš?

No pr lokalnem mehaniki sm pa doživela wtf moment,kk znate tut tipi šinfat. Ampak ker ne kokodakate kot me, je to manj očitno. Je pa res, da ste mnj analitični in manj polni umetnih problemov tud. Emoji nas pa ne definirajo, kdor  je zahrbtn je tak z emoji ali brez. Tk da jojmene.. ne prelagajte zdaj na emoje še take neumnosti no.

Odraz popolnoma feminizirane družbe kjer vse temelji na percepciji in nič na dejstvih. Vsi ti srčki in pretirani prikazi naklonjenosti v družbi, pretirani čustveni odzivi so le odraz notranjega hrepenenja praznih ljudi po odobravanju in družbenem konformizmu. Nekako v stilu ‘’tekmovanja’’ kdo se bo javno prikazal kot bolj ‘’prilagojen’’ trenutnim ‘’družbenim normam’’. Pač gre za trenutek v času, ko opazujemo moralni kolaps družbe i.e. trenutni zeitgeist.

Spominja me na komunistične struggle sessions-e, le da v feminizirani ‘’zahodni’’ obliki čudaškega in izredno pretiranega virtue signallinga. Torej gre za poizkus izkaza pripadnosti družbi in nekim bizarnim ‘’družbenim pričakovanjem’’ preko lažne percepcije moralnosti preko virtue signallinga.

virtue signaling

Struggle session

New Report

Close