Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženske, imate izkušnje s kozmetiko L’Oreal za obraz in lase? Kaj pa Nivea?

Ženske, imate izkušnje s kozmetiko L’Oreal za obraz in lase? Kaj pa Nivea?

Izkušnje? Kaj priporočate? Uporabljate ali priporočate kateri izdelek od teh dveh znamk?

Pri teh znamkah se več kot pol plača ime znamke. Navadna krema enako pomaga- nekako v tem smilslu je rekel na enem predavanju priznani slovenski, sedaj že pokojni plastični kirurg…

To so proizvodi, kjer se da ogromno denarja za reklamo, same sestavine pa so zelo poceni. To je sama kemija.

Kakšne izdelke priporočaš? Katere znamke?

Kakšne izdelke priporočaš? Katere znamke?
[/quote]

Težko rečem. Malo več izbire je, če si pripravljena dat več denarja. Sama uporabljam L’occitane in naravno šipkovo olje.

Kakšne izdelke priporočaš? Katere znamke?
[/quote]

Tale je tudi ok https://www.notino.si/decleor/hydra-floral-everfresh-lahka-vlazilna-krema-za-dehidrirano-kozo/

Tale je tudi ok https://www.notino.si/decleor/hydra-floral-everfresh-lahka-vlazilna-krema-za-dehidrirano-kozo/
[/quote]

Hvala za nasvet in mnenje. 🙂

https://www.superskin.si/shopby/manufacturer-paula_s_choice.html
Zelo fajn, sploh kreme z retinolom. Ni dodanih dišav, na katere sem alergična+ ni testirano na živalih. Prav tako super je The Ordinary, pa Niod. L’Oreal se mi pa gravža, prav tako l’Occittane. Vse mi grozno smrdi.

L’Occitane je močno precenjen, tako po ceni kot kvaliteti. Sama posegam po naravnih znamkah, npr. Melvita, Karbonoir, The Body Shop, Lush, za razvajanje pa kakšno malenkost od 100%Pure, ki je v rangu L’Occitane, a povsem naravna.

Melvita je cenejša blagovna znamka od L’Occitana. Kabonir in The body shop ne poznam. Lush je pa daleč od naravne kozmetike. Preberi si malo sestavine, pa ti bo vse jasno.

Pa še odgovor ostalim. Avtorici se posmehujete, češ da bo z Lorealom in Niveo plačala blagovno znamke, same pa potem predlagate še dražje blagovne znamke.
pa še replika – Ordinary je drugače super za zimsko obdobje, ampak lahko se ti zgodi, da koža na retinol kar močno odreagira (kot alergija).

Avtorica- kaj želiš s temi kremami doseči?

Mene zanima, če obstaja kakšna spletna stran, kjer nekdo STROKOVEN (ki zna brati te deklaracije in ve kaj je dobro in kaj ne) priporoča točno določene kreme, ki so dobre in tiste, ki niso, z razlagami.

Recimo, tisti, ki se ne razumemo v te etikete in deklaracije, nimamo pojma, kaj kupujemo. Kje lahko najdem priporočila za npr. suho kožo obraza. Točno znamko in vrsto kreme, več priporočil – za vse cenovne range. Tudi te iz Milerja, DM-a, ne samo tiste drage iz Lekarn.

Na youtubu je dr. dermatologije, ki ima kar uporabne nasvete o kozmetiki, kaj kupiti, čemu se izogibati. https://youtu.be/zUVMTFmAg_s

Po možnosti v slovenščini. 🙁

Ne samo za kremo za obraz, tudi šampone, negovalna sredstva za telo, kopanje… skratka vse kar gre na kožo. Vezano na sestavine. To je milijon enih znamk, da se človek sploh ne znajde.

Dolgo časa sem uporabljala od L’Oreala serum za trepalnice. Kao naj bi ti jih podaljšale in kup enih drugih stvari, ampak ni zares zaleglo. Sem zamenjala za Lux Factorjevega in mi sedaj dejansko ni potrebno več uporabljati maskar. Ne grem nikoli več nazaj.

Najdlje časa poskušam najti alternativo za ta L’Oreal serum, ki bi dejansko delovala, ampak še nisem imela sreče. Ravno sem nameravala naročiti od Vichy-ja serumček, potem sem pa našla tvoj komentar. Bom raje od LF-ja naročila, če je tebi tako pomagal.

Nivea krema (tista v modrem pakiranju, ki jo vsi poznamo) mi je neverjetno zamastila pore in se nisem mozoljev znebila še sto let po tem. L’orealu pa bolj zaupam pri barvah za lase, kot za nego obraza. Edina znamka s katero še nisem imela slabih izkušenj je lux factor (njihovo kremo uporabljam sedaj že 3+ let) in mogoče yes to (nekaj časa sem uporabljala njihov čistilec)

New Report

Close