Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske in iskrenost

Ženske in iskrenost

Morš babo sprobat k sesalc.. daš denar pred njo, pa če ga notr povleče, pol je dela dobr, če ne je pa DEFEKT, pa zamenjat al pa dat popravit, če je še v garanciji.

Če prav da ji denar ni pomembn, al LAŽE al pa ma občutek NEVREDNOSTI…
No isto tip, kot je LEPA LASKA napisala, če dec prav da mu videz ni pomemben al LAŽE al pa ma občutek NEVREDNOSTI oz je dejanski ŠROT… In če ta drug ni šrot sam GTFO.. drugo je če sta dva šrota za skup.

Dobra šala, ženske in iskrenost. Sprenevedanje jim je vrojeno. Bolj lažeš, bolj si zanimiv zanje.

Ljudi, ki ne znajo biti samokritični nikoli, ne prenesem najbolje. V bistvu sem tudi na tem forumu v konfliktu izključno z uporabniki, ki rišejo neko pravljično sliko o sebi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ljudi, ki ne znajo biti samokritični nikoli, ne prenesem najbolje. V bistvu sem tudi na tem forumu v konfliktu izključno z uporabniki, ki rišejo neko pravljično sliko o sebi.[/quote]

Spider, se zelo strinjam. Robi, samokritika nima veze z občutki krivde, vsaj zame. Čisto dve različni stvari. Podobno kot samoironija in slaba samopodoba. Dober občutek za samoironijo imajo večinoma ljudje z zdravo samopodobo.

Robi ni še nikoli, nikomu napisal “tu sem ga pa mimo usekal, imaš prav”. On bo naprej mlel svoje, ali pa popustil in spičkal stran, odvisno kok se mu da. In tak človek bo potem druge označeval za narcise ? 😀

Vsi ti copatarji se opisujejo v nekih superlativih, imam to, imam ovo, jaz vem vse, sem pameten, najbolj sposoben,…

Potem ga pa spravi iz tira vsak, ki ima nekaj kar on nima. Primer : Več keša, lepšo/mlajšo babo, boljšo postavo,…

Ni in nemire biti iskrenosti, če 90 % žensk samo blefira.

Ma ne, ženske ne blefirajo, one samo ne vedo kaj hočejo :))))))

WRONG!

Ženske dobro vedo kaj hočejo, samo delajo se zabite pred takimi s katerimi to nočejo!

In kot vidite jim to odlično uspeva.

https://www.youtube.com/watch?v=KnGo6Qm0Wt8

Think about it.

I want to believe.

lp Fox

Uf, tempting! Ful me zanima kako sicer izgledaš v živo!

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

FUL te zanima kako zgleda kar neka forumašica ? I feel bad for you bro…

tako, da bi Nekulturni sam sebe v rit ugriznil od togote, ker mu ne bi dala :)))
165 cm 54 kil, rit in noge nabite od squatov, nova poznanstva me ponavadi po videzu ocenijo okrog 25 let staro, bujne lase do ritke, dva “karakterja” size solid B, pretty face… :)))

tako, da bi Nekulturni sam sebe v rit ugriznil od togote, ker mu ne bi dala :)))
165 cm 54 kil, rit in noge nabite od squatov, nova poznanstva me ponavadi po videzu ocenijo okrog 25 let staro, bujne lase do ritke, dva “karakterja” size solid B, pretty face… :)))[/quote]

Beri: stara 30-35let

ja, res je, saj to sem že povedala, kolk sem stara 🙂
bistvo je v tem, da ti tega ne bi vedel 😉

165 cm 54 kil, rit in noge nabite od squatov, nova poznanstva me ponavadi po videzu ocenijo okrog 25 let staro, bujne lase do ritke, dva “karakterja” size solid B, pretty face… :)))[/quote]
Bi reku, da tudi sam preveč dobr zgledam, da bi se sekiru kako zgledajo drugi.

lažeš si, kolega
kolikokrat si že omenil, da je edina stvar, ki te zanima – kako ženska IZGLEDA? 😀

lažeš si, kolega
kolikokrat si že omenil, da je edina stvar, ki te zanima – kako ženska IZGLEDA? :D[/quote]
Kot da je še kej druzga važno pri ženskah poleg videza ? Sej za kej več, kot za fu*at, itak niste uporabne…

no, evo. videz je EDINO, kar te zanima 🙂
pri meni bi itak popušil, ker me zanima še kaj drugega poleg tega 🙂

ja, res je, saj to sem že povedala, kolk sem stara 🙂
bistvo je v tem, da ti tega ne bi vedel ;)[/quote]

Aha 🙂 A ti mislš da smo tipi res tok zabiti ? Itak vemo, da če nas ženska vpraša kk zgleda stara moramo odšteti vsaj 5let predno gobc odpremo 🙂 Enkrat sem eno falil, sem prekel premalo, drugič pa preveč, ker pogled je naredila, tko da do 30 moraš vedno reči vsaj 5let manj.. Do 40 10let manj, do 50 20… in tako naprej 🙂
In kaj je še bol smešno, da VERJAMEJO 🙂

Sej so ene stvari k mislš da je ena mlajša samo so tudi stvari ki ne lažejo 🙂 Tako da poznavalec bo vedel.

Ja in če bi ? Kot da si edina ženska na svetu, lol

A orehe treš z ritko ? Kok maš pa plomb ? A maš cameltoe al petardo ? Kr fin opis, bere se kot DOLL.
Sam da nimaš prenizek bodyfat k pol ne veš a je tranny, zdej je tega ful.

hehe, ne da ste zabiti, sicer sem se pa itak z nekulturnežem menila 🙂 ne sprašujem tipov, kolk let mi dajo, vem pa kaj se med sabo pogovarjajo 🙂 človek mora imet svoje infiltrante :)))

wtf je petarda??? 😀 😀 😀
pri 165/54 ni možnosti, da imaš premalo maščobe 🙂 to je ITM 19,8, kar je spodnja normala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close