Ženske in iskrenost
Super. Ja enim se pospravi po uporabi k školjka. A veš.. ima lep cameltoe. Ene so pa take, k tist sendvič k je preveč salame pa pri strani ven gleda, k da bi petardo notr prižgal.
Kaj pa zobje, a kadiš, piješ kavico ? 🙂 A dišiš ? 🙂 Kakšn diet?
Super. Ja enim se pospravi po uporabi k školjka. A veš.. ima lep cameltoe. Ene so pa take, k tist sendvič k je preveč salame pa pri strani ven gleda, k da bi petardo notr prižgal.
Kaj pa zobje, a kadiš, piješ kavico ? 🙂 A dišiš ? 🙂 Kakšn diet?
Evo to sem mislu. Leva al desna ?
2 tipa žensk.
http://imgur.com/gallery/5CwuSJn
Premajhna zame. :))))))))))))))))))))))))))
Evo to sem mislu. Leva al desna ?
2 tipa žensk.
http://imgur.com/gallery/5CwuSJn%5B/quote%5D
:)))))))))))))))))))))))))) definitivno nimam “petarde”
drogiranje odpade zame, ker športam. razen kaka kava pade, itak. must have, če velik delaš.
dieta, wtf? diete so za bolnike :)))
dišim itak. kolk pa ti zaslužiš? :)))
(petarda, hahahaha)
nobena, pri meni sploh salame ni videt (razen če naredim špago) :)))
še za nobenega bila 🙂
še za nobenega bila :)[/quote]
Koliko je bil pa tvoj najvišji?
fajn čez 190
Vidš to mi je pa fajn, lepo naravna in poštena. Se strinjam glede diet 🙂 A si vidla sliko sendvičev. Jst mam rad desne, leve ne morm niti jest, pri desnih bi se pa prej fajn oblizoval predno bi konzumiral. Hvala bogu tudi sama pošteno vprašaš kar te zanima. Ravno v eni temi so razlagal da obstajata samo dva tipa, občutljiva al pa preračunljivka, da je kao redko da je oboje 🙂 Zaslužim pa premalo zate 🙂
fajn čez 190[/quote]
Premajhna… :)))))
nobena, pri meni sploh salame ni videt (razen če naredim špago) :)))[/quote]
U!! To evo!!! To mam pa najraj, da ni salame vidt. To te takoj pomlajša za 5-10let. To so močne pike pri men.
sem vidla, saj sem će odgovorila 🙂
moje sožalje :))))
kaj ima to povezave s tem, kolk najvišjega sem imela??? 🙂
sem vidla, saj sem će odgovorila 🙂
moje sožalje :))))[/quote]
Vidš take ženske ste super, več bi morali biti takih, ne da tipe nategujejo 🙂 Take ženske nas motivirate, da najdemo pot. Dej tipom tukaj mal razlož kako se stvarem streže, k dost jih prav, da to nima veze. Kok pa ti zaslužiš, če sm prav razumu 1,5-2k neto plus ?
kaj ima to povezave s tem, kolk najvišjega sem imela??? :)[/quote]
Da še za nobenega nisi bila premajhna (prenizka). :)))))))))))))))
Samo odgovorim avtorju. Ženske si iskrenost predstavljajo diametralno nasprotno in precej prilagojeno napram moškim. Zato je zlato pravilo,da vedno reči ženski tisto kar misliš,da hoče slišati in ne tisto kar resnično misliš. To delajo vsi moški na tem svetu in noben tega ne bo priznal.
nisi falil za več k 50 eur… v katero smer, pa sam ugibaj 🙂 😛
če še nisem imela nobenega 2,20, še ne pomeni, da bi bil tak zame prevelik, mogoče samo priložnosti ni bilo… razen, če imaš tudi 22cm tiča, v tem primeru se strinjam s tabo :)))
Ja veš kje je problem, če je prevelika višinska razlika, pa ženske imajo že tko manjši trup v razmerju, tko da se je težje poljubljat med.. ker se moraš krivit, ona pe ja tam nekje spodaj, komaj glavo ven gleda. Drugo je če je ona na vrhu oz jo obdelaš kot psico, sam če se pa rad še poljubljaš vmes je pa ni dobr da je prevelika višinska razlika, sploh če ma dolge noge, kar pomen da je trup še manjši 🙂 Sam enim pa zgleda to sede, glejte Klitscko pa una Hayden, sam to po moje zato, da to ej po moje bol genetsko ujemanje, da bodo otroc nekaj normalni, če en bi bili že velikani, da bi imel on še visoko 🙂
[/quote]
nisi falil za več k 50 eur… v katero smer, pa sam ugibaj 🙂 😛
Da bi te tip podredil, TUDI na tem področju, k je kar pomemben, razlož bebcom, bi tip rabil vsaj 3,002EUR, pa še bi se prebijal iz meseca v mesec, s tabo, kot Pahor 🙂
ja to je res…. ampak se vse da naredit tako da je prav 🙂
sem kar vesela, da nisem 180, potem bi 80% tipov odpadlo zame, ker ne bi hoteli bit s tako veliko mačko 🙂
Ajde lepolaska, k smo dal vse na mizo, kok mora tip zaslužit zate, da bi te podredil kot treba, tko pošteno seveda, samo da bi rekla hm.. imam bol sposobnega od sebe, good ? 🙂
z mano se v nobenem primeru ne bi “prebijal”, mojemu njegov denar ostane :))) zaradi mene ne rabi 3k, in jih tudi nima. zakaj misliš, da bi me moral tip podredit na kateremkoli področju, mi je tudi uganka :)))
again, ne razumem tiste finte s “podrejanjem” 🙂
poleg tega, če je bolj sposoben od mene, še ne pomeni, da več zasluži. lahko si recimo top metalurg, v sloveniji ni šans, da boš imel večjo plačo od mene, pa si lahko dohtar.
zame ni treba da zasluži, mu pa privoščim, da zasluži zase in si tako lahko skupaj kaj privoščiva, ker tip na minimalcu si pač ne more privoščit 2 tedna smučanja pozimi in 2 tedna na izi hotelčka na morju čez leto (zame je recimo to ena taka osnova). pa ne govorimo o fensi nastanitvah za 300€/ noč.
Forum je zaprt za komentiranje.