Ženske in iskrenost
again, ne razumem tiste finte s “podrejanjem” 🙂
poleg tega, če je bolj sposoben od mene, še ne pomeni, da več zasluži. lahko si recimo top metalurg, v sloveniji ni šans, da boš imel večjo plačo od mene, pa si lahko dohtar.
zame ni treba da zasluži, mu pa privoščim, da zasluži zase in si tako lahko skupaj kaj privoščiva, ker tip na minimalcu si pač ne more privoščit 2 tedna smučanja pozimi in 2 tedna na izi hotelčka na morju čez leto (zame je recimo to ena taka osnova). pa ne govorimo o fensi nastanitvah za 300€/ noč.[/quote]
Cool odgovor.
haha lepolaska je ena izmed tistih žensk ki nikoli ne bo sposobna prave zveze ustvarit. Onadva k gresta v trgovino vsak zase kupita in plačata. Ubistvu sta cimra ki občasno seksata, to je daleč od zveze čeprav tako imenuje.
p.s.: kar se mene tiče finance v večini itak niso “moški” problem, ampak slovenski problem.
v nemčiji ali švici si te stvari lahko “privoščijo” tudi tisti s slabšimi plačami, pri nas je na žalost to malo bolj zaj***no
saj polovica ljudi v “pravih zvezah” se loči, kajne? :)))
skoz poslušam folk… imajo 3 mulce, hišo z vrtom, psa, ki pobegne vsak teden 2x, ženska je izmozgana do amena, da najde komaj čas za tuš, dedec je zafrustriran, ker ženska noče seksat (ji pač ne paše po tistem, ko je končno dala smrkavce spat in zglancala kuhinjo in kopalnico, pa še speglat je treba kaj). potem pa na kakšnem pikniku vsa histerična vihata nosove, kako smo ženske brez otrok in poročnega prstana egoistične in grozne in sploh, kaj pa nataliteta… :)))) lol :))) ni moja krivda, da ste nesrečni, v nesrečnih zvezah, k kreditom za risto revno 2-sobno stanovanje do 75-ega leta in brez energije, boste že sami požrli, kar ste si nakopali na glave :)))
Sam neki mi še povej. A k gresta na Wc štejeta koliko lističev vsak porabi da potem vesta kdo mora kupiti, al mata vsak svoj wc papir? Tako neosebno kot se tvoja zveza bere je pa prav patetično.
saj polovica ljudi v “pravih zvezah” se loči, kajne? :)))
skoz poslušam folk… imajo 3 mulce, hišo z vrtom, psa, ki pobegne vsak teden 2x, ženska je izmozgana do amena, da najde komaj čas za tuš, dedec je zafrustriran, ker ženska noče seksat (ji pač ne paše po tistem, ko je končno dala smrkavce spat in zglancala kuhinjo in kopalnico, pa še speglat je treba kaj). potem pa na kakšnem pikniku vsa histerična vihata nosove, kako smo ženske brez otrok in poročnega prstana egoistične in grozne in sploh, kaj pa nataliteta… :)))) lol :))) ni moja krivda, da ste nesrečni, v nesrečnih zvezah, k kreditom za risto revno 2-sobno stanovanje do 75-ega leta in brez energije, boste že sami požrli, kar ste si nakopali na glave :)))
Tole se pa bere kot zagovarjanje lastne nesposobnosti ustvarjanja kvalitetne zveze. Mogoče ti veš da obstaja še veliko več ljudi v fantastičnih zvezah ki si ne delijo vsak stvar strogo na pol, ki si zaupajo in pogovarjajo ter se dogovorov držijo? seveda ti nimaš kvalitetne zveze, čeprav si sama noro prepričana v to.
U lepolaska lej kako si ji na ščegetavček stopila z visoko peto. 🙂
ni potrebe po deljenju vsega na pol. to počnete vi med postopkom ločitve 🙂
je pa potreba o tem, da vsakič en plača, pa se noben ne sekira, da sva zadnjič spila eno kavo, tokrat pa 4 viskije, gre se za princip. vi v kvazi kvalitetnih zvezah tega ne razumete, ker imate potrebo po tem, da si vedno nekoga podrejate. jaz ne trpim za to boleznijo, in tudi ne bi prenašala, da me nekdo vzdržuje, tako kot jaz ne bi vzdrževala nekoga (razen otrok).
po pravici povedano, ne poznam nobenega v “fantastnični vezi” (midva se pogovarjava, pa to očitno nisva), razen na forumu, tu ste vsi v fantastičnih zvezah, vsi razen mene, ki nimam fantastične in ful popolne veze, ampak tako, kot mi je všeč 🙂 zame je prava veza taka, kot si si jo želel in če drugi ljudje mislijo, da nimam “prave veze”, ker sem brez otrok…. :))) mi je samo smešno, ampak plodit iz dolgčasa, kot počnete ostali, se nimam namena it :)))
zakompleksan folk ima bolno potrebo po skupnem bančnem računu in dokazovanju zaupanja, šerajo si gesla za FB in gmail, hell, si prabral, še listke od sekret papirja imajo skupne…
čez 7 let se pa čudijo, ko se partnerju totalno sfuzla, ker dihanje za vrat postane nadležno takoj, ko minejo prvi 3je meseci in s tem nora zaljubljeost.
Mora biti jasno razmerje. Sej lepolaska je napisala, da mora met tip vsaj POVPREČJE kajne, pa še to sam za svojo rit. Kaj bi radi. Sam fora je da ene tok nategujejo oz. dajo potuho, da tipi do 30ega ne delajo nič ali pa kot klošarji (študent), iz rok v usta, oz “študirajo” za ene bullshit poklice, pol pa tukaj beremo prispevke “fant nima službe, stara sva 30” pa take.. Kje je bla pa prej. Prej naj bi blo, bi jo fukal, pridno študiral če je zaresn faks, če ne nabiral izkušne zraven, pa potem iskal job oz odprl firmo, pa nategujejo “važn da se mava rada,” doler ne pride BIO ura pol pa panika oz dokler niso samojede. Men se zdi lepolaska vsaj poštena, pove kot je. Ostale se pa sprenevadate dokler ni prepozno.
Torej dasta na pol wc papir ali imata vsak svojega? je pa tukaj bolj na mestu vprašanje če nočeš spoznati tistih ki so v kvalitetnih zvezah zgolj zato ker bi se zavedala lastne nesposobnosti? Ljudje v kvalitetnih zvezah ne rabimo deliti vsake stvari na pol, tudi ne rabimo se podrejat. Ljudje v kvalitetnih zvezah se tudi ne ločujemo in ne plačujemo vsak zase dopust. Tudi wc papir imamo en tudi če nekdo porabi več. V kvalitetnih zvezah se tudi znamo prilagoditi kar pa je tebi glede na komentarje tuje. Ker pač prilagajanje je za take ženske kot si ti (nesposobne zaupanja in iskrenosti) isto kot podrejanje.
Lepolaska se s tem skriva pred lastno bednostjo, to se vidi na kilometer. Drugače pa se strinjam z ostalim zapisom.
točn to. ampak ženskam so oprali možgane, kako ne smejo bit “materialistke”, potem ko je treba plenice kupovat in kašice, jih kar naenkrat realnost po glavi udari, da si z njihovo ever-after ljubeznijo in zaupanjem tega ne bodo mogle privoščit – in potem se začne “domače veselje”. je že razlog, da so vseh teh zaupanja polnih parih dva najpogostejša razloga za prepire denar in mulci, in ta razlog definitivno ni “ljubeze in zaupanje” :)))
ko boste zaljubljenci malo odrasli, boste že ugotovili, da če vtikaš glavo v pesek, te nekdo pof*ka od zadaj… ali je banka, ali pa tanova 10 let mlajša frača od moža :)))
oh, saj sem jih poznala 🙂 kolege in kolegice, ki so imeli super zakone in so jih bila polna usta “vrednot”.
zdaj po 20-ih letih, so v besednjaku “vrednote” zamenjali “zakonski terapevt”, “bom vzela otroka s sabo” in “prasec, kar sam si plačaj registracijo, saj je avto tvoj” 🙂 resnično pa ne poznam nobenega starejšega z dobrim zakonom. 60-letniki so skupaj samo še zato, ker se ne spodobi ločit, ker se jim ne da več začenjat še 1x, 15 mlajši pa zaradi kreditov in otrok
oh, saj sem jih poznala 🙂 kolege in kolegice, ki so imeli super zakone in so jih bila polna usta “vrednot”.
zdaj po 20-ih letih, so v besednjaku “vrednote” zamenjali “zakonski terapevt”, “bom vzela otroka s sabo” in “prasec, kar sam si plačaj registracijo, saj je avto tvoj” 🙂 resnično pa ne poznam nobenega starejšega z dobrim zakonom. 60-letniki so skupaj samo še zato, ker se ne spodobi ločit, ker se jim ne da več začenjat še 1x, 15 mlajši pa zaradi kreditov in otrok[/quote]
Saj ti pravim da ne poznaš zgolj zato ker bi se zavedala lastne nesposobnosti. Sploh pa ti nihče ne garantira da ti ne boš na istem. Moram priznat da najbrž res ne boš ker si že zdaj na istem kot takrat ko si bila samska, sam pač seks dobiš vsake toliko. In prav neverjetno je kako sebe prepričuješ kako vsi živijo v slabih zvezah in kako so otroci nekaj slabega in oh in sploh. Ampak resnica pa je taka da se ti dobro zavedaš da si prevelika egoistka da bi bila sposobna normalne zveze in veš da bi se morala preveč stvarem odpovedat če bi hotela otroka. Torej en velik strah in bednost skrita pod neko direktnostjo in kvazi samozavestjo. Ni ga človeka ki bi tako grdo govoril o drugih če bi bil zadovoljen s svojo zvezo. Prav ni ga.
glej, večina vas je vkalupljenih in “opranih”, imate neka nerealna pričakovanja, kako bo vse super laufalo, po 10 ali 15 letih veze pa strašne travme. poznam veliko ljudi, popolnih se ne izogibam – rezlog je veliko bolj enostaven – jih ni, sicer mi ne bi jamrali, kako letos še niso seksali. poročeni in ljudje, ki spijo v isti postli vsako je*eno noč. me ni treba prepričevat, da nimam idealne veze, sem že velikokrat povedala da tudi sama verjamem, da moja veza ni popolna, niti slučajno. ampak tole mi bolj diši na nek vaš fetiš, ki ga imate, da vi mene prepričate, da je vaša veza perfektna :))) hahaha… potem mi pa kolegi jamrajo, kako seksajo 1x ali 2x na mesec :)))
o egoizmu pa toliko: ženska, ki ni sposobna najprej pred vsem ostalim poskrbet zase, je nesposobna poskrbet tudi za druge in za otroke, ker bo sama živčna razvalina, izčrpana, nezadovoljna in zoprna. ni čudno, da se okrog sprehaja toliko falirnacev, ki si pri 30ih čevljev ne znajo zavezat, ker so do zdaj to počeli mati 🙂
Še nisem spoznal osebe, ki si pri 30ih ne bi znala čevljev zavezat. A to se v psihiatrični kliniki spoznavate, al kak?
zdaj po 20-ih letih, so v besednjaku “vrednote” zamenjali “zakonski terapevt”, “bom vzela otroka s sabo” in “prasec, kar sam si plačaj registracijo, saj je avto tvoj” 🙂 resnično pa ne poznam nobenega starejšega z dobrim zakonom. 60-letniki so skupaj samo še zato, ker se ne spodobi ločit, ker se jim ne da več začenjat še 1x, 15 mlajši pa zaradi kreditov in otrok[/quote]
Saj ti pravim da ne poznaš zgolj zato ker bi se zavedala lastne nesposobnosti. Sploh pa ti nihče ne garantira da ti ne boš na istem. Moram priznat da najbrž res ne boš ker si že zdaj na istem kot takrat ko si bila samska, sam pač seks dobiš vsake toliko. In prav neverjetno je kako sebe prepričuješ kako vsi živijo v slabih zvezah in kako so otroci nekaj slabega in oh in sploh. Ampak resnica pa je taka da se ti dobro zavedaš da si prevelika egoistka da bi bila sposobna normalne zveze in veš da bi se morala preveč stvarem odpovedat če bi hotela otroka. Torej en velik strah in bednost skrita pod neko direktnostjo in kvazi samozavestjo. Ni ga človeka ki bi tako grdo govoril o drugih če bi bil zadovoljen s svojo zvezo. Prav ni ga.[/quote]
Zelo realno povedano.
Bistvo je v samo-prepričevanju kako so vsi v nekih slabih vezah. Ali so ali niso, ni zdaj to pomembno, ampak težnja in opažanje vseh teh slabih odnosov, ki jih ego uporablja kot kompenzacijo za lastno nesposobnost in negativno čustveno stanje.
Možno, da je takšna oseba bila sama priča slabemu odnosu, poniževanju in podobnim vzorcem, ki jih pri sebi ne zna ali ne zmore predelati ter preseči.
Ne vem kaj napadate Lepolasko če je 90% povedla čisto prav in realno, edini nerealni del pri njej je pričakovanje nad tipovo plačo, pa še tu ji ne gre zamerit, verjetno je iz LJ, tam se itak redite na davkih iz cele SLO….. Predvidevam da je stara nekaj čez 30 morda 35……. jaz imam ogromno znancev in prijateljev starih me 23-33 let, in niti EDEN, nima plače čez 1.000 neto (+malica, prevoz itd.) Vsi ki imajo plačo čez 700€ neto so dobili službe delno ali celotno po VIP poti…… Noben ki dela v 100% privatni firmi (katere nima v last nobena firma ki ima 25% ali več deleža države) nima plače višje od 700€ neto….. no izjema je spet VIP ki je dobil službo preko vez, in dela 75% delovnik ker še ni diplomiral in ima plačo cca 750€ neto, dela pa delo za uni dipl inženirja strojništva……
Medtem je še ene 70% ljudi ki jih poznam na študentih, brezposelnih, vlečejo statuse, in se kao izobražujejo da bodo nezaposljivi magistri……
Povprečna plača je itak zjebana s strani nekaj ljudi ki imajo nenormalne, mediana bo pa še padla, prej ali slej.
Pač naj ma, jaz ji privoščim tako plačo, ob pogoju da ne pride iz državnega proračuna, ali podjetij v državni lasti, če pride, potem me res zanima če ona prinese več denarja nazaj za to plačo kot ga dobi (v kar dvomim) če pa je v privatni firmi pa super, pa če si dobla zarad pičkice al pa znanja, privoščim! Samo kaj ko dvomim, da je v privatni firmi. Ker običajno so o plačah najbolj pametni ravno ljudje ki delajo prisesani na državne jasli ki jih futramo mi ki smo na minimalcih, ali pa malo preko………
“Napadamo” jo, ker je prizadeta.
Sploh ne vem kaj želi dosečt. Najprej me označi za narcisa, da se skos gledam v špegu, next thing you know, že piše o sebi v superlativih. Imam perfektnega tipa, zaslužim tok in tok, sem lušna, postavna, nabildane noge od počepov,…
To je že prov tista ORNG zabitost.
Ej fantje ne morte verjet. Tole lepolasko sem sanjal danes, še nikol se mi ni to zgodilo.
Sanjal sem jo kot blondinko napetih prsi, svetle poti. Spoznala sva se v savni kjer sem jo namazal s kremo.
Noro, mene je pa prav zrajcala. Vidim, da vas je ene kastrirala s plačo, samo raje vzemite to kot na CHALENGE.
Ko se bomo ljudje nehal razprodajat se bodo tudi cene uredile. Največ sranja si je folk pri ns ustvaril s študentskim delom, ko je delal najbolj zahtevna dela za manj kot firmo stane smetar.
Lepolaska pa kot sem razumel dela za tujo firmo, ki ima tukaj podružnico. Je pa verjetno kakšna farmacevtka, te so imele vsaj včasih tako plače, niso kaj veliko delale, bolj so bile za image tuje multinacionalke, tukaj pa so potem organizirale razne zadeve 🙂 Meni je cool ženska, najbolj mi je všeč da je poštena. Jst vedno izberem red pill. Resnica boli a krepi.
RIP angleščina…….
Ja in zakaj bi bla to žaljivka ? Pa zakaj te je sram tega. Bodi ponosen ali pa vsaj indiferenten do mnenja drugih glede tega.
RIP angleščina…….[/quote]
Daj ne bodi picajzlat no, ker podobno privlači podobni, se ti lahko picajzli naselijo kam. Pri kakšnih tukaj je RIP slovenščina. Bom drugič vse lektoriral ok ?
POPRAVEK:
Takole naj vam bo lepolaska.
[img]http://boughanfire.com/wp-content/uploads/2013/04/Challenge-Accepted.jpg[/img]
PA ko že drkaš. RIP tvoj ALPHA status, če delaš za malo nad minimalca. Aje ne minimalc+malo drobiža+hladno pivo.
RIP angleščina…….[/quote]
RIP slovnica. Tri pike so limita.
Forum je zaprt za komentiranje.