Ženske in iskrenost
tako je 🙂 midva se ziher ne bova nikol spoznala, ker se ne gibljem pred ogledali kar naprej 🙂
ne, ful je pomembno KAKO nekdo eno stvar pove.
recimo, če imaš kolegico, ki vedno zamuja, lahko obrneš to na hec in poveš, da ti bo zrasla brada, ker je vedno tako grozno pozna, lahko ji pa rečeš npr. “kako si lahko taka zabita krava, da vedno zamudiš”
v obeh primerih si tehnično gledano povedal, da te moti njeno zamujanje, verjetno je tud jasno, da bo njen odziv za vsak primer popolnoma različen.[/quote]
Ajd to je preenostaven primer. Dotakni se recimo prekomerne teže, celulita ali morda dejstva, da se ne zna ravno lepo zrihtat. Kako bi ti to taktno povedala?
Če svoji ženski ne zmoreš povedati, kaj si misliš…ma pol pa nisi taprav dec. Kaj boš kle taktiziral, a misliš da je zabita?
Ni potemtakem skrajno neresno od ženske, pričakovati, da bo spoznala iskrenega moškega?[/quote]
Jah, večje šanse so, da bo ona spoznala iskrenega moškega, kot on iskreno žensko. Sej nismo vsi tok nadrkani, kot ti, jst, Spider in ostali. Na žalost, no lahko tudi na srečo, obstajajo še Markeci, Oneti, Robiji,…Tak, tudi če jo dobi na laganju, ji bo odpustil in ji dal še eno priložnost. Vse za 5min užitka, ki bi ga težko dobil drugje 🙂
saj je v vseh primerih podobno.
če boš nekoga kritiziral, še posebej če je žaljivo in brez rešitve podane (ful pomembno), boš dosegel kvečjemu nasprotni učinek.
če imaš žensko s celulitom in ekstra kilami, ki te motijo, ji jasno “ne smeš” reč, da je debela krava s pomarančno kožo, ampak jo lahko recimo povabiš na skupno športnje (ki naj postane navada), ali pa recimo razvajanje v termah z ne-vem-kakšnim tretmajem. na njej je, ali bo to sprejela ali ne.
konec koncev, če ženska “noče slišat” in hoče ostat grda in debela – v tem primeru imaš problem TI in ne ona 🙂 si pač najdeš boljšo. zakaj bi zapravljal čas z bajsami, kadilkami, lenobami… če to TEBI ne ustreza? 🙂
Taprav dec jo bo pa nazaj drkal, ali jo pa skenslal še isti dan. Odvisno kok se mu da 🙂
tudi slučajno ne, ženske si tiste, ki hočejo ponavadi komandirat, “spreminjat” tipa, in mu to tudi jasno povejo (prepoved druženja s kolegi, pitja…), madtem ko večina moških blefira do nezavesti, samo da bi ga lahko namočili ali si zrihtali eno, ki jih bo prala gate in peglala srajce do smrti.
zeh.
saj je v vseh primerih podobno.
če boš nekoga kritiziral, še posebej če je žaljivo in brez rešitve podane (ful pomembno), boš dosegel kvečjemu nasprotni učinek.
če imaš žensko s celulitom in ekstra kilami, ki te motijo, ji jasno “ne smeš” reč, da je debela krava s pomarančno kožo, ampak jo lahko recimo povabiš na skupno športnje (ki naj postane navada), ali pa recimo razvajanje v termah z ne-vem-kakšnim tretmajem. na njej je, ali bo to sprejela ali ne.
konec koncev, če ženska “noče slišat” in hoče ostat grda in debela – v tem primeru imaš problem TI in ne ona 🙂 si pač najdeš boljšo. zakaj bi zapravljal čas z bajsami, kadilkami, lenobami… če to TEBI ne ustreza? :)[/quote]
Lej Lepolaska, saj ne da nimaš prav, ampak absolutno to nima veze z mojim originalnim vprašanjem ali temo. Ali bi jo moral naslovit “iskrenost za vsako ceno” da bi bilo bolj jasno?
S-t-a-y o-n t-op-i-c
Ne da je kdorkoli sploh bil kdaj ontopic tle ever…
Saj smo ti že vsi odgovoril, kaj ti še vedno ni jasno. Ja, iskrenost mora bit, vse ali nič v odnosu.
ok, definiraj “iskrenost za vsako ceno”
primer?
Bi reku, da smo tudi pri tem “blefiranju” dost direktni, iskreni. Tista, ki ne razume kam pes taco moli, ima pa itak pajčevino v kepi.
tudi slučajno ne, ženske si tiste, ki hočejo ponavadi komandirat, “spreminjat” tipa, in mu to tudi jasno povejo (prepoved druženja s kolegi, pitja…), madtem ko večina moških blefira do nezavesti, samo da bi ga lahko namočili ali si zrihtali eno, ki jih bo prala gate in peglala srajce do smrti.
zeh.[/quote]
Zeh indeed. do smrti je danes krneki. Pranje gat je overrated. Da o namakanju ne govorim. Glede iskrenosti se tudi ne strinjam s tabo. Prav oba pola sta enaka pri blefiranju. Samo z drugo agendo ali cilji. Krepko se motiš s tezo, da ste ženske apriori bolj iskrene.
ne, ne motim se, ženske tudi blefirajo.
ampak samo do poroke.
moški pa še potem :)))))))
neresnež, nisi nikoli slišal za tisto:
“ženske mogoče lahko igrajo orgazem – ampak moški igrajo cela razmerja”
no, to je to :))))
Hahaha, ja saj.
Iskrenost je tudi overrated :))))
to ne velja za vse, ki vejo da je še dovolj rib v morju 🙂
samo čas prihraniš s tem 🙂
ok, definiraj “iskrenost za vsako ceno”
primer?[/quote]
Bom drugače.
Iskrenost je za ženske večinoma vrednota le, dokler slišite kar hočete slišat.
Bolj jasno?
po mojih izkušnjah to velja za moške 😀 zeloooooo
Iskrenost je temelj. Neiskrenost je moj zakon pokopala.
Sicer nisem ženska, ampak ja – želim si iskrenih ljudi okoli sebe.
A to, da bi ti iskreno povedala, da ma namen kresnit drugega, ga pa ne bi?
Tvoj zakon je pokopalo vse kaj drugega kot neiskrenost, po mojem.
po mojih izkušnjah to velja za moške 😀 zeloooooo[/quote]
Šit no, ne vem kje najdeš take :)))))
Birds of a same feather…
saj ima prav, neiskrenost ga je pokopala.
če bi bla baba iskrena, bi ga poslala k dohtarju po viagro in bi vsi živeli srečno ever after
po mojih izkušnjah to velja za moške 😀 zeloooooo[/quote]
Tudi ko in ce slisijo, ni nujno da to enako prebavijo kot moski.
my point exactly…. :))))
zato imam pa zdaj suhega, postavnega, nekadilca in šarf dečka, ki zna prijet žensko za rit, orenk (in še kje drugje).
poleg tega še sporta, dela po cele dneve (kot jaz) in opravi v glavnem vsa tehnična dela doma sam.
meni ostane, da ga poseksam zvečer 🙂 oz. zmasiram, če z žura pride 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.