Ženske in iskrenost
Res taktno, skoraj etalon taktnosti, čestitam.
Je lažje bit pameten kot to res uporabljat ane? :))))
definitivno NE prebavijo enako kot moški (kar moški ne boste nikoli razumeli in večina žensk tudi ne), zateo ker moški rabi občutek da ga ženska “potrebuje”, ženska pa rabi občutek, da je “varna”.
ne vem, kaj je tu tako kompliciranega 🙂
ali ni lažje dat nekomu, kar hoče od tebe in se imata potem oba fajn ?? 🙂
tu sem bosa, priznam, moj je ne rabi (še) 🙂 hahahaha
my point exactly…. :))))
zato imam pa zdaj suhega, postavnega, nekadilca in šarf dečka, ki zna prijet žensko za rit, orenk (in še kje drugje).
poleg tega še sporta, dela po cele dneve (kot jaz) in opravi v glavnem vsa tehnična dela doma sam.
meni ostane, da ga poseksam zvečer 🙂 oz. zmasiram, če z žura pride :)[/quote]
Vemo da maš krasno vezo, sem.vesel zate. Tudi meni je lepo 🙂
nimam brezhibne veze
samo najboljšo, kar sem jo lahko dobila 🙂
…so far
če bi mi nekdo nekaj boljšega ponudil, ne bi menjala 🙂 in nisem, ko je bila priložnost 🙂
my point exactly…. :))))
zato imam pa zdaj suhega, postavnega, nekadilca in šarf dečka, ki zna prijet žensko za rit, orenk (in še kje drugje).
poleg tega še sporta, dela po cele dneve (kot jaz) in opravi v glavnem vsa tehnična dela doma sam.
meni ostane, da ga poseksam zvečer 🙂 oz. zmasiram, če z žura pride :)[/quote]
vse lepo in prav ampak kje je tu iskrenost?
če bi mi nekdo nekaj boljšega ponudil, ne bi menjala 🙂 in nisem, ko je bila priložnost :)[/quote]
…so far
pogrešam še mnenja ostalih…copatarjev…neresnežev…samcev…samic…vezanih…bo kaj?
da mu ne težim, če bo šel ven s kolegom, ker me to ne moti?
da ga zmasiram, ne zato, ker on tako hoče, ampak ker je meni fajn?
da mu ne najedam še 14 dni za tem, ker vem, da bo naslednji dan delal 12 ur in spedenal vse v nulo?
da mu ne brskam po telefonu, če kako drugo peca?
da mu včasih rečem, da preveč pije in on meni isto nazaj, pa se še vedno ne gledava grdo? 🙂
ka te vem
Kaj so ti plačal, da nabijaš poste? Vsak se sam odloči, čemu bo sledil in kaj bo njegov vzor, paleta vrednot. Kaj ti še vedno ni jasno?
Ī
definitivno NE prebavijo enako kot moški (kar moški ne boste nikoli razumeli in večina žensk tudi ne), zateo ker moški rabi občutek da ga ženska “potrebuje”, ženska pa rabi občutek, da je “varna”.
ne vem, kaj je tu tako kompliciranega 🙂
ali ni lažje dat nekomu, kar hoče od tebe in se imata potem oba fajn ?? :)[/quote]
Jp se velik ti manka… moski rab mir zenska pa fight…
Zdej pa pride problem… zenska blebeta… on se umakne… pametnejsi popusti…
nič ne bo, zdaj so šli na žur, da bodo lahko jutri dopoldan spodobno utrujeni zaspali na svojih brezveznih vegetativnih delovnih mestih 🙂
Kaj se vžigaš spet?
Tole je blo fiši namenjen :))
Iščeš nekaj, kar ne obstaja. Ljudje nismo naštimani po istem kopitu. Če nekaj ustreza tebi, še ne pomeni, da tudi ostalim tisočim. Najdi si ljudi, ki so neiskreni, da boš lažje udejanjal svojo neiskrenost. Simpl. Potem se pa javi, ko boš točil solze in iskal varno zavetje.
hahahaha :))))) MENI NIČ ne manjka, ne rabim prepirov in se tudi ne prepiram v glavnem. viške energije pokurim na šiht…
mogoče tebi manjka kakšna taka… bolj uravnovešena in brez histeričnih izpadov 😀
Tole je blo fiši namenjen :))[/quote]
Saj vem, to je vedno tvoja obramba, ko zmanjka besed. Ampak slama je pri tebi in že majhna iskrica sproži požar.
Tole je blo fiši namenjen :))[/quote]
Saj vem, to je vedno tvoja obramba, ko zmanjka besed. Ampak slama je pri tebi in že majhna iskrica sproži požar.[/quote]
In v imenu koga to ti mene napizdevaš? Imaš probleme s težavami? Ne mene uporabljat za pucanje. Lahko sprožiš požar.
ne bit tolk stroga, no
vsaj eden, da se ne tečejo vsi špegli skit pred njim kot pred Ljepotanom.
:)))))
Zdaj bom začela verjeti, da je pri nekaterih neiskrenost že temelj iz zibelke. To za sabo potegne še celo četo drugih slabih vrednot.
ne bit tolk stroga, no
vsaj eden, da se ne tečejo vsi špegli skit pred njim kot pred Ljepotanom.[/quote]
Saj to je stari znanec v novi preobleki.
kakšne slabe vrednote?
to je vse relativno 🙂
hahahaha :))))) MENI NIČ ne manjka, ne rabim prepirov in se tudi ne prepiram v glavnem. viške energije pokurim na šiht…
mogoče tebi manjka kakšna taka… bolj uravnovešena in brez histeričnih izpadov :D[/quote]
Lepota, iskenih ni! No take mi manjkajo… nea ti men… vem kaj bi rad nasu sam planeta niso se odkril… bojo tam nekje 2046…
Forum je zaprt za komentiranje.