Ženske in iskrenost
a, jbga… novih znancev pa ne poznam…………… :)))
Če česarkoli ni mogoče očitat Sadnemu je to neiskrenost. Vedno je povedal kar je mislil in to še vedno počne. Jaz recimo to pri njemu nadvse cenim, pa iskrenost ni moja najvišja vrednota.
možno, da iščeš pod napačnim kamnom 🙂
če hočeš iskreno žensko, moraš vzet v zakup, da bo samostojna (in divja), in boš ti moral bit hudičevo dober, da bosta to sploh lahko peljala 🙂
no, jaz pa pri njemu cenim, da je klovn in postane vsakič absolutno histeričen, ko se jaz prikažem. 🙂
laska mojemu egotu :))))
po moje pa je redko katera stvar samo črna (ali bela)
no, razen matjažkota, boh pomagej.
možno, da iščeš pod napačnim kamnom 🙂
če hočeš iskreno žensko, moraš vzet v zakup, da bo samostojna (in divja), in boš ti moral bit hudičevo dober, da bosta to sploh lahko peljala :)[/quote]
Ti v 3tje gre rado…
ponavad recem, da iscem tako k ma kej povedat, tako s strupniki… pa tut kr neki kamnckov se samo obraca. Pojma nimam, kje jim energija za obrat. Pr men ne… jo sparam…
Tak da hmm pejt svoga pokrit pa pazi da kak kamncek ne obrnes na ulici…
Glede vrednot ni popuščanja. Ne moreš danes zagovarjati ljubezen, jutri pa biti na strani sovraštva. Sam sebe bi prinašal naokrog. So spoznanja, ki jih vzameš za svoja. To ni črno-belo.
kurc, moj še žura 🙂 zakva pa misleš, da sm tuki??? 🙂 drgač bi seksala
al pa spala 🙂
ok, a daš primer ene tvoje vrednote, za katero to velja?
zakaj? ti je težko navest eno svojo vrednoto, ki bi ultimativno držala?
js jih imam hudičevo malo… če sploh, priznam
To, da vem, kaj se na forumu dogaja, te še ne uvršča v krog mojih znancev, fiši. Glede na to, kaj pišeš, tudi ni verjetno, da te kadarkoli tudi bo.
Fiši, to sem jst? O čem sploh pišeš? A si dobil občutek, da si širim krog znancev? Tu na forumu? Hahahahahahahaha…ta je bla močna:).
Evo tvoj kamncke obraca pa isce al pa obdeluje novo… nekak ne pades mu…
Se enkrat… pametnejsi se umakne… ti blebetas tu gor ….
Jst jst sem pa samski ja… vsaj zdle…
no, jaz pa pri njemu cenim, da je klovn in postane vsakič absolutno histeričen, ko se jaz prikažem. 🙂
laska mojemu egotu :))))[/quote]
Nedvomno so na nekem abstraktnem nivoju obcutki obojestranski oz. to, da laska tvojemu egotu laska tudi njemu. In krog je sklenjen. Pejta že enkrat na drink :))))
enako za vsako vrednoto lahko najdeš situacijo, v kateri je sprejemljivo, da se jo krši.
npr. cenim zvestobo (zelo) ampak si hkrati ne pridržujem pravice, da moj tip recimo 2 leti ne bi seksal, če jaz iz zdravstvenih zazlogov ne bi smela.
po drugi strani imajo nekateri osebki ideje, da bi jim moral bit partner zvest, kjub temu, da se že pol leta niso dali dol.
meni je to bolno…
Fiši, to sem jst? O čem sploh pišeš? A si dobil občutek, da si širim krog znancev? Tu na forumu? Hahahahahahahaha…ta je bla močna:).[/quote]
Neresno z moje strani je bilo pričakovati, da boš prebrala IN vedela o čem pišem. Odgovarjal sem na tvojo trditev o starih znancih v novi preobleki.
laska mojemu egotu :))))[/quote]
Nedvomno so na nekem abstraktnem nivoju obcutki obojestranski oz. to, da laska tvojemu egotu laska tudi njemu. In krog je sklenjen. Pejta že enkrat na drink :))))[/quote]
Ne more… se je tip umaknil ker je pametnejsi in ni lepolaska nic lepo iskrena…
Ufff palca ma 2 konca… oba po lepi.. nocka…
nice try, ampak je s kolegom. enim. moškega spola. in vem, ker sem ga tja peljala in ga bom tud nazaj 😉 ostalo me pa ne zanima, kako se zabavata :)))))
saj bi, ampak je pri meni vrsta predolga :))))))))
enako za vsako vrednoto lahko najdeš situacijo, v kateri je sprejemljivo, da se jo krši.
npr. cenim zvestobo (zelo) ampak si hkrati ne pridržujem pravice, da moj tip recimo 2 leti ne bi seksal, če jaz iz zdravstvenih zazlogov ne bi smela.
po drugi strani imajo nekateri osebki ideje, da bi jim moral bit partner zvest, kjub temu, da se že pol leta niso dali dol.
meni je to bolno…[/quote]
Meni je bolno, da si lahko vsak v odnosu jemlje vse pravice, ker mu v nekem trenutku tako ustreza. Lahko vplivam na svoje obnašanje, prevzemam svoje odgovornosti, nikakor ne morem jamčiti še za vse ljudi okoli sebe. Lahko pa se odločim, kaj bi v primeru, če bi se zgodilo nekaj izven mojih vrednot in to s strani druge osebe. Zvestoba je z razlogom. Ampak glej, vsak po svoje. Kam bi pa pršli, če bi si bili preveč enaki.
Fiši, to sem jst? O čem sploh pišeš? A si dobil občutek, da si širim krog znancev? Tu na forumu? Hahahahahahahaha…ta je bla močna:).[/quote]
Neresno z moje strani je bilo pričakovati, da boš prebrala IN vedela o čem pišem. Odgovarjal sem na tvojo trditev o starih znancih v novi preobleki.[/quote]
Saj v bistvu so samo stari “znanci”. Preobleke so že zdavnaj jasne.
goldfiš, BISTVO je v dogovoru.
zveze propadajo, ker ljudje že na začetku niso iskreni in ne povejo “jaz bi poleg tebe imel še kakšno drugo”.
ker vejo, da večina žensk tega ne bi sprejela, khrati pa mislijo, da niso tako dobri, da bi lahko eno tako žensko zase dobili.
neumne babe se pa, kot v pričujočem primeru, nasurlijo in rečejo “sm ti že povedala”, potem mu pa za kazen ne dajo seksat 2 meseca. in potem se še čudijo, da je pobegnil k sosedi….. pfff
če se pošteno dogovoriš in ti v resnici ni mar, tudi nezvestoba ni problem. pravzaprav ni problem NIČ več.
Zame ne obstajajo dogovori za izvajanje intime z drugimi. Meni to ni sprejemljivo, ker se zavedam posledic, ki prinašajo takšno obnašanje. Partnerski odnos je zame najglobja intima in tukaj ni prostora za deljenje. Meni je vseeno, kaj počnejo drugi, kakšne igrice se gredo in kako so brezbrižni, površinski v odnosih in ne poznajo močnejših čustev. Živim popolnoma drugačno življenje kot je očitno tvoje. In obema je fajn:).
Forum je zaprt za komentiranje.