Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske in iskrenost

Ženske in iskrenost

Neresno z moje strani je bilo pričakovati, da boš prebrala IN vedela o čem pišem. Odgovarjal sem na tvojo trditev o starih znancih v novi preobleki.[/quote]
Saj v bistvu so samo stari “znanci”. Preobleke so že zdavnaj jasne.[/quote]
V mojem primeru ti ne more biti nič “zdavnaj jasno”, brez velike in bujne domišljije pa sploh.

Mi je pa všeč vajina debata z Lepolasko, čeprav offtopic.

… si pozabila dodat, dokler vse laufa.
če te jutri zbije avto in postaneš nemobilen, kar je popolnoma realna možnost, se pravila hudičevo spremenijo. 🙂
in potem, ko imaš recimo (bog ne daj) raka in ti grejo joške švic-švic stran in te moški zapusti, ker nisi več privlačna, kar je najpogostejši primer, si lahko svoja “pravila” zatakneš nekam, ker se jih noben ne bo držal 🙂

ampak, verjamem, sanjat je pa lepo 🙂

Resno dvomim v tvojo iskrenost zgoraj. S trditvijo, da ti je fajn. Lepolaskini posti izžarevajo zadovoljstvo, tvoji posti pa gnev, jezo, razočaranje in nezadovoljstvo. Ok, seveda lahko dopuščam, da ti je tako življenje fajn. Samo dvomim, da si to hotela povedat.

in kakšne so posledice?
zoprna baba in 4 leta tožarjanja po sodiščih za preživnine? :))))

… si pozabila dodat, dokler vse laufa.
če te jutri zbije avto in postaneš nemobilen, kar je popolnoma realna možnost, se pravila hudičevo spremenijo. 🙂
in potem, ko imaš recimo (bog ne daj) raka in ti grejo joške švic-švic stran in te moški zapusti, ker nisi več privlačna, kar je najpogostejši primer, si lahko svoja “pravila” zatakneš nekam, ker se jih noben ne bo držal 🙂

ampak, verjamem, sanjat je pa lepo :)[/quote]

Nekaj imej pred očmi…sva si zelo različni. Povedala si, da imaš prilično malo vrednot. Moj seznam je izredno dolg. To je rezultat tudi dela na sebi, osebnostnega razvoja. Nekaj dobiš z vzgojo, veliko pa je potrebno, da delaš na sebi in si izgradiš takšno osebnost kot si jo želiš. Ti si drugačna, tebi so druge stvari v prioriteti. Zase vem, da partnerja ne bi zapustila, če bi se znašel v slabi koži. Zato skoz poudarjam o globini odnosa. Najlažje je iti drugam in zalivati drug cvet. Težje je ostati tam, kjer ni vedno vse oh in ah, ampak to je življenje. Pomembno je, kako se prebijaš med nevihtami in oblačnimi dnevi. Moj moto ni: spizdi drugam, ko ti ni več dobr. Moje vrednote so tudi delo, delo, garanje, delo…ne scagam, ne obupam, še zlepa me kaj ne povozi. In to velja na vseh področjih v lajfu.

in kakšne so posledice?
zoprna baba in 4 leta tožarjanja po sodiščih za preživnine? :))))[/quote]

Ne. Posledice so čustvene rane, občutek nemoči, prevara, izdaja nekoga, ki si mu brezpogojno zaupal.

Resno dvomim v tvojo iskrenost zgoraj. S trditvijo, da ti je fajn. Lepolaskini posti izžarevajo zadovoljstvo, tvoji posti pa gnev, jezo, razočaranje in nezadovoljstvo. Ok, seveda lahko dopuščam, da ti je tako življenje fajn. Samo dvomim, da si to hotela povedat.[/quote]

Verjamem, da občutiš vse to, ker si jemlješ k srcu, kar pišem. Ampak Vučko…nič osebnega, a prou.

Resno dvomim v tvojo iskrenost zgoraj. S trditvijo, da ti je fajn. Lepolaskini posti izžarevajo zadovoljstvo, tvoji posti pa gnev, jezo, razočaranje in nezadovoljstvo. Ok, seveda lahko dopuščam, da ti je tako življenje fajn. Samo dvomim, da si to hotela povedat.[/quote]

Verjamem, da občutiš vse to, ker si jemlješ k srcu, kar pišem. Ampak Vučko…nič osebnega, a prou.[/quote]
Res je redkokateri tvoj post tako korekten, kot zgornji dolg Lepolaski…in ne jemljem si k srcu, pač povem, iskreno, kaj odražajo tvoji posti…tudi omenjeni zgoraj. Ne domišljam si, da te poznam, pač ocenjujem na osnovi napisanega. Vučko…zdaj pa res ne razumem…

poznam veliko takih žensk, ki so s svojimi seznami zatežile do nezavesti, potem ostale same in zdaj patetično jokajo “pa vse sm naredila za njega, jest ga ne bi nikol zapustila v težavah” :))))))))

če si zase postavljaš pravila, se ne bo noben sekiral, če si zakompleksana.
večji problem nastane, ko začneš svoja zakompleksana pravila postavljat drugim…. :)))

Vsi moji posti so korektni, ker so odraz mene. Kako bi se bralo, da bi rekla, da vedno pišem nekorektno:)). Kere buče…Običajno izražam občudovanje do drugih, zato sem tako priljubljena med tukajšnjim folkom. Vse tako iskreno in na pladnju:))).
Vučko kot Vučko. Če bi rekla Bučko, bi me fental:)). Saj nisem pričakovala, da bo neresnežu kaj razumljivo. Ne zdaj fejkat iskrenost, ker ti ne pristaja k nicku.

…zato se držim tega, da sem do sebe vedno bolj stroga, kot do ostalih.
ne bom pa od nikogar zahtevala, da se odpove vsemu, kar mu je drago, ker se meni tako zdi. v tem primeru je za oba bolj zdravo, da si najdeta primernejšega partnerja, kot da si špilaš nekega kvazi heroja in vztrajaš v ruševinah, ker je “pač tak lajf”.

poznam veliko takih žensk, ki so s svojimi seznami zatežile do nezavesti, potem ostale same in zdaj patetično jokajo “pa vse sm naredila za njega, jest ga ne bi nikol zapustila v težavah” :))))))))

če si zase postavljaš pravila, se ne bo noben sekiral, če si zakompleksana.
večji problem nastane, ko začneš svoja zakompleksana pravila postavljat drugim…. :)))[/quote]

Verjamem, da si srečala že takšne. Očitno je bil njihov seznam vrednot čudno segmentiran:)). Po svoje sem tudi altruist, kar pomeni, da nisem brezbrižna pi… Nisem zakompleksana in nikomur ne postavljam svojih pravil. Samo sem tam, kjer se dobro počutim.

Zate je ruševina, če bi ti fasala raka in bi zato dala raje voljno svojemu dragemu oz. bi že on prej odvihral od tebe. Glej, jst s takšnim tipom že v štartu ne bi začela. Sploh se ne gre za herojstvo, še manj da si venomer ponavljaš in se sprijazniš s stanjem, kakršno je. Point je v tem, da vedno najdeš rešitev in ne greš drugam, ko je treba kaj delat. Saj brez veze, da še kaj pišem v zvezi s tem kontekstom, ker si ti na čisto drugem polu. Vsak po svoje.

Bučka, ne fejkam. Neresnost ni enako neiskrenosti. Ne me zdaj ti fentat :))

To kar Fiši govori, ima konkreten smisel, samo se treseš, da boš izpadla zatežena in morbidna, če se boš strinjala.

Boš verjetno razumela, ko boš imela 50 let, pa bo tvoj možek spakiral, ker mu ne boš mogla nudit več tistega, kar bi si on želel in si bo pač poiskal mlajšo, bolj poskočno in bolj čvrsto. Saj ga nočeš zadrževat in pričakovat, da bo špilal heroja, a ne? Fiši bo pa sedela v parku s svojim penzionistom in se bosta še vedno držala za rokce.

Neresnost vodi v neiskrenost. Neresnost ima velik potencial za neiskrenost. Neresnost je z namenom prikriti vse tisto, kar zahteva resnost in odgovornost. Neresnost je nerazumevanje resnosti.
Zdaj pa povej…al si se odločil, da boš tak debil al si že po naravi?:) Saj nisi hud, a ne:))).

S kim si takav si. Trenutno debatiram s teboj, in tvoja narava, kot si dobro napisala zgoraj, seka iz tvojih postov. Nisem hud, ker imaš še doooolgo osebnostno rast pred seboj, preden boš na mojem nivoju. V resnici to predvideva, da jaz ne napredujem, kar pa ne bi moglo biti dlje od resnice. Zatorej bodi kjer si in odražaj sebe še naprej skozi svoje poste. Več od tebe niti ni mogoče pričakovati.

Korekcija: navideznim penzionistom.

AnaBanana tega filma pa ne boš videla.

Ker mojega zgornjega posta ne boš razumela, bom odgovoril na tvoje vprašanje še bolj preprosto:

odločil sem se, da bom debil, saj le tako lahko komunicirava na istem nivoju.

Ne bit huda, nisi sama kriva, kot si napisala, vzgoja, genetika, splet slabih izkušenj in nato na vse kriplje skušati predeči zakoreninjene vzorce. Ni lahko. Dokazuješ vedno znova. Trudi se še naprej. Upanje umre zadnje.

Ne velja samo ženske ampak tudi za moške.

Totalne iskrenosti ni in dovolj izkušen človek je niti kot celoto ne potrebuje. Tujo zaznava, svojo oddaja jo in koristi jo v okviru svojih moralnih in etičnih danosti./lastnosti/

A to, da bi ti iskreno povedala, da ma namen kresnit drugega, ga pa ne bi?

Tvoj zakon je pokopalo vse kaj drugega kot neiskrenost, po mojem.[/quote]

Nisem mislil tega… jaz sem bil preveč prijazen in iskren. 😉

Ne velja samo ženske ampak tudi za moške.

Totalne iskrenosti ni in dovolj izkušen človek je niti kot celoto ne potrebuje. Tujo zaznava, svojo oddaja in obe koristi v okviru svojih moralnih in etičnih danosti./lastnosti, načel…/[/quote]

In še odgovor tebi: ti si bolj nesrečnež kot neresnež, si bolj naivna tarča takšnih dogodkov.

my point exactly…. :))))
zato imam pa zdaj suhega, postavnega, nekadilca in šarf dečka, ki zna prijet žensko za rit, orenk (in še kje drugje).
poleg tega še sporta, dela po cele dneve (kot jaz) in opravi v glavnem vsa tehnična dela doma sam.
meni ostane, da ga poseksam zvečer 🙂 oz. zmasiram, če z žura pride :)[/quote]
50 letnik, ki hodi na žure. Rolam se.

Da rečem nekaj na temo… Ženske imajo rade iskrenost in jo pričakujejo… samo prenest je ne znajo če pa že pa bodo uporabile vašo iskrenost proti vam v trenutkih spora ali nesoglasij. Tako da, če želi moški mir naj pozabi na iskrenost!

To, da je iskrenost težko prenašati, je zgolj izgovor za lažnivce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close