Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženske in torbice

Ženske in torbice

Moja kokoš si je kupila torbico za 180€.
Zdaj imava tiho mašo, ker sem ji rekel, da je
K U R A 🐔🐔🐔🐔🐔

Alora si ti petelin. Tudi jaz imam torbico za 180 €… in petelina…

180€ pa res ni konec sveta. Torbice stanejo tudi 2000, 5000 ali 50 000 €, ti pa jokcaš za tak drobiž? Pri tem da je šlo to iz njenega denarja, ti nisi centka dal zraven?
In ja, nimaš ji kaj govoriti da je kura.

Vsak mesec je brez. Mene zažira. Kupi torbico, za hrano ji zmanjka.

Hrano za oba ali pa za vse pa kupuje ona sama?

Kura je samo delno. Iz razloga ,da ti je sploh povedala kolk je dala za torbico.
Tako, da se ji kar lepo opravici.

Men se na kraj pameti ne pade da bi sla mojemu govorit kolk sem dala za torbico. Ce mi je vsec kupim. On se pa Na torbice itak spozna tolk kot bicikl na narcise.

Položnice sem plačal, hrano kupi ona. Kupila je torbico in ni za hrano. Pričakuje, da ji bom dal za hrano. Kura.

BUDI MUŠKO pa poskrbi, da bo imela dovolj vsega. Torbic, hrane, pozornosti in neobveznosti hodit v službo. Pa kje najdejo take zgube? Kakšen kavalir si ti, če se z ženo kosaš in primerjaš kot s tekmecem, sorojencem ali tenis partnerjev. Nisi ti dec..

Če bi bila ona baba kot je Charlize Theron, bi bil tudi jaz dec kot se šika.

Zdaj ti bo bolj seksi z lepo torbico.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Maščuj se ji, kupi si kravato za 300€, pa ti bo lažje.

A bejz no
Pol bi se moj fotr moral že zdavnaj obesit haha
Da ti vidiš ko gre moja mama v celsija Al kaj je že ko smo v Angliji, pa da vidiš kaj dela kavali.. salce, krožniki, vaze, sveče… To so zneski, pa si noben žil ne reže zaradi tega. Jaz sem prva zraven, ker vedno neki dobim. Pa kaj. Foter se norca iz naju dela,ce kozarci govorijo več jezikov glede na cene.
Ti si en skrtuh

Mah, ta je kopun, ne petelin 🙂
Torbica za 180eur če je iz pravega usnja, je čisto good value for money in nič pricey.

Ti si povsod zraven KJER NEKAJ DOBIŠ.😁😄😅

V zakonu se ne “zažira”.
Si si pač zbral bolj slabo gospodinjo. Upam, da nimata otrok, ki bi bili lačni zato. Al jim bo dala kos ledra v usta?

Ma kaj kravato, un hipsterski robček za v gornij levi žepek reklca – tudi po 400 eur so, tasvileni :). ( sarkazem off).

Sem ženska in se mi tole afnanje s torbicami zdi total blesavo. Stran metanje denarja. Jaz imam eno torbico že nekje 4-5 let, stala je točno 30€.
Da bi dala za torbico 180€ in jih imela doma po 10, 20,… komadov, mi na kraj pameti ne pade.

Ma kaj kravato, un hipsterski robček za v gornij levi žepek reklca – tudi po 400 eur so, tasvileni :). ( sarkazem off).
[/quote]

Ok, narediva kompromis, metuljček za 500€. Ker robček mu zna kdaj priti prav, npr. namesto rokava… 🙂

Jaz sem tudi pred kratkim kupila torbico za 200€ je pravo usnje. Kaj zdaj, če misliš, da je to predrago pol si blesav. Mal poguglaj kok šele stanejo torbice LV, GUCCI, itd.
Se strinjam, da je kura ker ti je povedala ceno.

Odvisno za kam jo imas. Ravno na nek sestanek kjer podpisujes pogodbo o sodelovanju ne mores it s torbico ki jo kupis na posti. Torbice pa nosim in to razlicne velikosti, oblike …barve…
Najvec nosim dve furlini ena crna klasika zimska . Jo imam tudi 5 let najmanj. Druga bolj poletna . Imam tudi torbico iz deichmana je bila se manj kot 30 eur se ujema z nekimi cevlji.
Pa eno chanelovo cluch za posebne priloznosti. Je bila pa cez 400 eur. Na razprodaji vecna klasika. 180 eur za kvalitetno torbico meni niti ni preterano.

Torbico kombiniram , z ostalo obleko.
Ali pa jo nosim ker je enostavno prakticna

20 jih nimam. Enih 6…8 pa. Nosim vse.
Ce je le mozno kupim na razprodaji.

Cevlji , torbice, parfum. Ce mi je vsec si privoscim sej si za svoj denar. Ne razlagam pa mojmu kolk placam za neko torbico. Niti me ne sprasuje. Tako kot jaz njega ne kolk je dal za nek baterijski vrtalnik ceprav ima se dva. Pa jih niti ne uporablja vsak dan.

Tri Birkin, kupljene v Parizu, narazprodaji..Cena ene 19.000e, drugače 35.000e..

Jaz pa rečem takole:
-Partnerki ne moreš reči da je kura kje je spoštovanje?
-zraven tega da ji boš moral pokazati da jo spoštuješ si ji dolžan opravičilo-iskreno
-kiksnil si ga, ker najbrž od te točke nikolo ti več ne bo povedala čist prave resnice, bo se ti zlagala ali pa te obrnila tako da ti nič nebi jasno.

Ampak se strinjam s tabo. Če ni za hrano, potem si ne moreš privoščiti take torbice, tudi če je kvalitetna in vredna vsakega eura. Seveda oba partnerja ne smeta biti razsipna takrat. Ko pa ostane viška pa si pač privoščiš nekaj tudi zase ali za razvajanje oba skupaj.

Jaz mislim tako. Vsak ima pravico s svojim.denarjem razpolagati kakor zeli, ampak pri zivljenju v dvoje, so najprej hrana, poliznice,… sicer je nespostljivo do partnerja. Pan ne mores trosit za gluposti sploh pa seveda dobra torbica usnjena ima svojo ceno, to ni 20€, hrana za dve osebe za celi mesec je to ( 180 )
Jas se popolnoma stinjam z njim, ker da meni pride moz domou in da namesto svojega dela place, prinese nove superge npr, ki jih zdaj itak ne rabi, leti on in superge vn. Tu se ne gre za denar, ma za razumevanje pravilno, napacno in kdaj, sploh pa kompromisi in drzanje dogobora.

Preveri ali ji ti daješ dovolj pozornosti.. Vsak dan znova in znova…. Če ne… Ti je odgovor torbica

ČE BI BIL FRAJER, JI BI JO KUPIL TI!

New Report

Close