Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ženske kaj vam je bolj všeč zdepiliran ali kosmat penis

ženske kaj vam je bolj všeč zdepiliran ali kosmat penis

beri mal nazaj, pa se ne zezaj z nami….

“pa sej ga ne voskam toboli lepo si ga zdepiliraš in je gladek k dojenčkova ritka”

Dedc mora biti kosmat. Vsepovsod.
:))))))))))

po pa že nisi videla tapravega

A mislis???????
:))))))))

Ne ne… on misli, da še nisi vidla NJEGA !!! Mojca, Mojca… pa res nič ne razumeš ;-))))

No, ja…. če pa je lulči malo poguljen, se ga pa več ven iz goščave vidi…. in zgleda veeeeečji!
Če je pa v osnovi že enih 25, pol pa kriza, bog ne daj depilirat, ampak globoko v šavje skrit, da kaka pupa ne pobegne…..

Ja, acjom, malo kosmat pa res mora bit!

Lunca… je blo fajn na dopustu? Al ste kaj plavali zarad dežja??

Fajn, fajn…..
Ravno na dan odhoda se je vreme začelo kisat!!
Takrat ti je pa že vseeno, ni res?

:)))))))

Od kdaj pa je penis kosmat??? Okej saj razumem;)), meni je na moškem všeč kosmatost, naj bo tak kot je, to ga dela moškege in me ne moti par dlak, ki jih ob tem ljubkujem. Na ženski pa je seveda vse drugače, sebe si ne predstavljam več kosmate…No tako paše meni, enim pa tako kot tebi, hvala bogu.

La Luna ti si pa mal smešna… jaz sem sicer nov tukaj gori a ti si vseeno smešna… ha tko fajn si pa lep dan

?????????
Fajn, da sem fajn.
Zakaj sem pa smešna?

Najbrž je mislil da si smešna ker ne daš, hahahha

Tiho bodi ti, naj dečko sam pove!

OK! Zaprl gobček!

Priden….. še tačice ti operem, pa lahko greš na kavč!

Samo ti gola zraven!!!!!

Jebelacesta, KIR….
Kaj si bo pa tale novi tipček mislil?!?!?!?!?!?

lunca, on hoče met tle monopol :-))) še tiste, ki se upajo oglasit, odžene … ni KIR pripravljen delit svojega harema, ne ne 😉

Da bi se v takem položaju samo gledala, hahahahah

Kar je moje je moje in pika, hahahah

Čuj JAZ,jaz pa sem kosmat kot opica.Ali bi prišel v poštev?Še rit imam kosmato pa uhe tudi.

Pijem pusim i devojke rusim!

Če je kosmat še tvoj nos, sem že nora nate;))..

New Report

Close