Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženske, kakšne obrvi po 40. letu? Tanjše, širše?

Ženske, kakšne obrvi po 40. letu? Tanjše, širše?

Kaj lepše izpade, tanke obrvi ali širše na ženski 40+? Ne morem se odločiti. Vsako po svoje mi je všeč, če so obrvi lepe in seveda naravne. Kaj pa vam?
Kako jih imate ve oblikovane?

Men so tanke obrvi grde, pa naj bo to ženska 20+ al pa 40+. Sploh pa tiste črtice tanke, fuj.

Jaz nikakor ne sledim modi teh “črvov ali “gosenic” za obrvi, ampak tistemu, kar mojemu obrazu najbolj pristoji in predvsem deluje estetsko in naravno. Glavno, da divja rast dlak ne seka ven iz linije, da se proti koncu obrvio zoži in ne predebele linije obrvi in preblizu skupaj v predelu nosnega korena -nekako v liniji pričetka notranjega kotička oči in to je to. Ker ni gršega za videt, ko ima napirmer po naravi precej okosmatena temna ženska temnih dlak obrvi populjene v neko tanko črto, ker se ja vidi, da ima po naravni liniji vsaj enkrat debelejšo – pa ne gre za monobrow, da ne bo pomote. Po drugi strani pa svetlolaska, da bi imela debele kosmate obrvi… Stil, prilagajanje obrazu, linijam obraza, ne neki trenutni zapovedani “modi”, če to nepristoji tvojemu obrazu ravno.

http://novice.najdi.si/predogled/novica/f8420dd6c07eb4e9bda135bd0f5d7a25/Planet-Lepote/Lepota-in-zdravje/To-je-razlog-da-so-bile-v-90-ih-tako-moderne-tanke-obrvi

Thin vs Thick Eyebrows

If your eyebrows are naturally thick, it can be both a blessing and a curse. Although it might take a little work to shape your brows and keep them looking neat, you will have a naturally full appearance. On the other hand, thin eyebrows carry a somewhat softer and more feminine appearance.

tanke obrvi (črtice) nosijo večinoma bosanke. Te obrvi so bile popularne v 90-ih, meni zelo grdo delujejo, popačijo obraz, oseba z njimi deluje vulgarno

Ne glede na leta, naj bodo obrvi oblikovane naravno, naj bodo take, kot so v originalu, le tiste dlacice, ki strlijo izven vrste, naj se populijo in to je to.

Meni tudi z debelimi delujejo ženske vulgarno. Najgrše so mi pa tiste, narisane, ki so zdaj kao moderne. Fuj fej. Ampak, kakor kateri paše, kajne?
Meni osebno je važno, da so urejene in lepo oblikovane, pa da se zlijejo s preostalim obrazom. Ker ja, na obrazu z grobimi potezami, bodo tanke obrvi delovale čudno, na nežnem obrazu pa ženstveno (seveda ne narisana črtica, ampak tanjše oblikovane naravne obrvi). Na bolj “juznjaskih” obrazih bodo lepše debelejše obrvi (pa seveda spet ne populjene in potem narisane, ampak naravno populjene). Seveda ima pa vsak svoj okus.

Najboljše je, da ohraniš naravno obliko.

Tako je! Res so smešne ženske z eno in isto obliko obrvi, kot bi jih naštancal. Vse so iste.

Ne glede na leta, naj bodo obrvi oblikovane naravno, naj bodo take, kot so v originalu, le tiste dlacice, ki strlijo izven vrste, naj se populijo in to je to.
[/quote]

Jap.

Men so všeč srednje ne predebele niti pretanke.

Tukaj je nekaj zvezdnic z obema oblikama obrvi, tanko in debelo.
Priznam, da mi jih je kar nekaj lepših s tanjšimi obrvmi, čeprav niso več v modi. Izjema, je mogoče prva po vrsti, Lauren Conrad.
Narisane široke pa izgledajo preveč umetno.
Katere so vam všeč?

Vaš link

Meni so moje naravne obrvi všeč in mi pašejo.

Grde obrvi so mi pa tiste, ki jih rišejo pa če v debeli ali tanki izvedbi.

jaz sem velika podpornica naravnih obrvi. Seveda jih oblikuješ, da zgledajo lepo, ampak jih ne populiš preveč. Skoraj celo življenje sem imela tanke, dokler niso v trendu postale malo večje obrvi (ala cara delevigne), potem pa sem kupila serum za obrvi od luxfactorja in čakala, da mi zrastejo. Sedaj jih samo pulim in občasno postrižem in je to to

tudi jaz sem imela celo življenje čisto tanke obrvi dokler mi hčera ni pokazala seruma … te tanke obrvi so bile v trendu celo moje življenje in priznam da se je bilo težko navaditi na malo debelejše

New Report

Close