Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske katerega moškega bi izbrale

Ženske katerega moškega bi izbrale

Če bi imele ta 2 na izbiro:

1. Dobro situiran, dobra služba, zna z denarjem. Izgleda povprečno/podpovrečno vam je fizično neprivlačen, čeprav se z njim karakterno kar ujamete. Zelo vas ima rad, vas ljubi, za vas bo naredil vse, skrbel bo za vas. Je odgovoren in priden. Vendar ob njem ne čutite iskric, metuljčkov ker vas fizično ne privlači.

2. Moški, ki je skrivnosten, dobra služba, zelo malo veste o njegovi karieri. Izgleda zelo dobro, visok, atletska postava, ob njem se vam zašibijo kolena, zelo vas fizično privlači. Karakterno se ne ujameta preveč dobro ampak je seksualni naboj močan. Čutite da je skrivnosten, se ne odpre, za vas ne bo najbolje skrbel, večina stvari bo na vaši grbi. Seks zelo dober, ampak pogovori so šibki, v zraku je vedno skrivnost. Moškega slabo poznate karakterno in se vam zdi neodgovoren.

Za katerega bi se odločile?

zakaj misliš, da je ta drugi zainteresiran za kaj drugega, kot pa seks?

in zakaj misliš, da te prvi ljubi??? zatreskanost niti slučajno še ni ljubezen, tudi ta prvi te lahko pusti na cedilu, ko bo zaljubljenost minila, ne se slepit, da bo samo zato, ker je grd, ostal s tabo na veke vekov amen…

najprej si razjasni pojme, kaj je to ljubezen in kaj je zaljubljenost. če se nekdo zaljubi v tebe, to še ne pomeni, da te ima rad… samo zaljubljen je. ali te bo dejansko vzljubil ali ne, pa ti lahko samo čas pove.

in cel kup ločitev ti lahko pove, da zaljubljenost še ne pomeni, da se bosta imela dva po tem, ko zaljubljenost mine tudi rada.

Nobeden ni primeren za “daljši rok”.
Privlačnost, iskrice in ljubezen mora biti obojestranska.
Če se nista zmožna pogovarjati je resna veza nemogoča.
Če je preveč skrivnosti v vezi je veza nemogoča.
Izberi tretjega!!

Vprašanje je postavljeno neumno, ker so nametane nekakšne predpostavke oziroma določbe, za katere nihče ob “izbiri” vedeti za sigurno ne more. Da o tem, da se “izbira” kot kobilo za razplod sploh ne izgubljam besed … še nikoli nisem izbirala in ne mislim … če ja/bi, to tako ali tako ni nobena ljubezen.

Pa če ti poskušam odgovorit vseeno … za nobenega … za prvega zato ne, ker me ne privlači in ga ne ljubim … za drugega zato ne, ker me on ne ljubi … Ljubezen je zame predpogoj, vse ostalo to potem dopolnjuje ali spodkopava, ne more pa postati ultimativni pogoj.

Jaz vem, da za prvega, ker sem takega, kot ga ti opisuješ pod štev. 2 že imela, pa se ni izšlo. Seks je bil super, med nama privlačnost, da so kar iskre pokale, prav tako je bil skrivnosten tip, urejen, denarja dovolj, atletski… ampak po značaju sva si bila različna in še tako dober sex tega ne more prekriti. Pogovori nama niso šli, nisva imela kaj dosti skupnega glede življenjskih pogledov. Na dolgi rok ni šlo, skupaj sva zdržala le eno leto. Imela sem ga raje kot on mene.

Potem sem spoznala takega, kot ga ti opisuješ pod štev. 1. Še danes sva srečna. Bolj ko so tekli meseci, bolj sem se navezovala nanj. Fizično me sicer nikoli ni odbijal, ni pa bil nič posebnega. Danes se mi zdi najboljši in najlepši:))) Človek se lahko zaljubi v nekoga tudi s časom in s časom nekoga vzljubiš bolj kot bi si mislil. Danes vem, da med mojima dvema ni primerjave! Za resno skupno življenje, za odgovornega, zvestega in ljubečega moža in očeta otrok bi gotovo izbrala prvega.

S prvim bi se poročila, ta drugega bi imela pa za ljubimca.

Prvega za frenda in drugega za sex-frenda. V vezi pa ne bi bila z nobenim od njiju.

Za nobenega.

Prvega

Nobenega.

1

Za nobenega.

V praksi bi se vse za druzga odločle.

Me veseli…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ko ženska okarakterizira moškega za skrivnostnega, velja dvoje:
– punca je še zelo mlada in ima zelo malo izkušenj z moškimi, jih ne pozna
– moški je dejansko zelo preprost, tako da nima kaj povedati, kar je tako “skrivnostno”

🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Me veseli…. :)[/quote]

Kaj nisi pričakoval takšnega odgovora?:)

Me veseli…. :)[/quote]

Kaj nisi pričakoval takšnega odgovora?:)[/quote]
Samo upal sem, da ne bom (še) izpadel…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti si že izpadel daaaavno nazaj:).

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA……… pa nisi mogla to že prej povedat, da se ne bi tako matral po nepotrebnem tolk časa?! :O

Nisi vprašal:). Čaki…v katerem trenutku si se matral????:))))

V vseh Fiši, v vseh…..ti pa sploh opazila nisi… :/
Joj, kakšen hlod si to ti, da takih stvari ne opaziš? 😛
😀

Mhm:).

Ko ženska okarakterizira moškega za skrivnostnega, velja dvoje:
– punca je še zelo mlada in ima zelo malo izkušenj z moškimi, jih ne pozna
– moški je dejansko zelo preprost, tako da nima kaj povedati, kar je tako “skrivnostno”

:)[/quote]
Oh, sveta preproščina z dvema ladlcema, kako ti vse veš.

Jaz bi si rada izbrala kakšnega zaposlenega na CSD. Takšni razumejo nezaposlene in imajo lepo plačo.

In komaj čakajo, da lahko enega še doma gledajo, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close