Ženske, kateri šampon za lase (ime in znamka) uporabljate in je res dober, lahek, negovalen in za barvane lase?
Meni so tej Garnieri in Nivee in Loreali obupni, rabim enega iz Milerja, ki je kar v redu in ima nizko ceno. Torej, da je šampon za barvane lase, dober, pusti lahkotne lase in jih ne obteži, je hranljiv, ne masti, da volumen, lesk? Imena in znamke prosim. Hvala. AJA, PA UGODNA CENA. Največ okoli 3 evre.
Če hočeš volumen in lesk so to silikoni ki obtežijo lase, plus se nalagajo na laseh ker jih ne moreš povsem sprati. Bo treba izbrati prioriteto..
Uporabljam pa jaz zaradi problemov z lasiščem Lactacyd oljno milo za intimno nego, ker ima pravi ph. Nanesem ga na suho lasišče, vmasiram, spenim z vodo in sperem. Z rezultatom sem zelo zadovoljna, lasje so neverjetno mehki in lasišče me ne srbi. Kakega dodatnega leska in volumna, razen mojega naravnega, pa pač ni.
malo denarja, malo muzike. Če iščeš res nek dober šampon, bo mogla malo globlje seči v žep. Zavedat se moraš, da nobena ženska nima istega tipa las, če eni šampon za 2 € odgovarja, ni mus da bo tebi naredil ohoho frizuro… malo sprobaj različne šampone pa boš vidla, kaj ti odgovarja… Meni so zelo dobre znamke na primer alterna, kerastase, k. murphy, so pa vse malo dražji rang
Jaz v Mullerju kupujem šampon z arganovim oljem – Precious argan repair shampoo. Meni zelo ustreza, imam tanke lase, barvne in se mastijo. Po tem šamponu si umivam lase manj kot prej (na 4-5 dni), lasje so lepi in niso težki.
https://www.google.com/search?q=precious+argan+shampoo&client=firefox-b-d&sxsrf=ACYBGNR5_wniSoY4dUHRYdncmFBfab7rQw:1580922721260&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=WzVs8llKkm794M%253A%252C73ahw94ZWpnLNM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kSCWQe21yJwGwZjZqtq3jA9xRc_eA&sa=X&ved=2ahUKEwjs796J9LrnAhUJbVAKHSopBJ8Q9QEwAHoECAoQBA#imgrc=WzVs8llKkm794M:
Jaz sem ugotovila, da moram zaradi suhega lasišča, uporabljati za prvo šamponiranje drugačen šampon, kot za drugo. Za prvo šamponiranje uporabljam šampon proti prhljaju od Recepta, z drugim šamponiranjem pa poskrbim za lepe lase. Ne boste verjeli, kako: z gelom za tuširanje. Meni se to najbolj obnese, vse drugo mi naredi preveč volumna ali mi preveč oteži lase.
Jaz sem probala vse, tudi barvam se. In več kot daš na lase, slabše je. Še posebej za lasišče.
In sem fasala srbečico, pa izpadanje las….
Zdaj se umivam z bejbi šamponom. Vsaj 2 x na teden. Pa vedno jih na koncu splaknem še z mrzlo vodo.
Ker imam dolge lase, dam na špice las za lešnik kreme Balea, brez spiranja.
Če je čas, si jih sušim na zraku. Malo opletam z glavo.
Itak je za dobre lase važna prehrana…. itd itd……… VAŽNA pa je tudi blazina, poušter. Tudi tu pazite na higieno.
Enako jaz. Pa sem tudi zmetala cel kup denarja za raznorazne hude šampone…..Malo denarja malo muzike po mojem vsaj tukaj ne drži.
[/quote]
Še ena tukaj. Najboljši šampon. Na žalost na moje nekoč hude lase zelo vpliva stres in mi jih vsakič precej izpade, v glavnem bolj ubogi so, po vseh (dragih) šamponih je bilo vse samo še slabše, tale kopriva je pa fantastična. Tu in tam uporabim malo balzama druge znamke (recimo nivee), če so sfeclani, ampak čim manj. Uporabim pa pred sušenjem še malo olja potem (za špice in mogoče tudi malo oblike naredi). Kakršnikoli preparati …… dolgoročno vse poslabšajo.
Kar časa sem se mučila, ker so mi vsi teli “negovalni” šamponi pustili samo mastne lase, sploh pa nič ekstra, kakor obljubljajo v reklamah… Najboljši šampon, ki sem ga našla na trgu, je od Ziaje, je super negovalen, lase imajo po njemu krasen sijaj, pa še cena je res ugodna, kar mi je važno, saj imam dolge lase pa šamponi kar grejo 😀 . Jaz ga ugodno kupujem na enem e-shopu (Medusa Gorgon: https://medusa-gorgon.com/product/sampon-za-lase-ziaja-400-ml-kakavovo-maslo/), sicer pa sem ga videla tudi v nekaterih DM-ih.