Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženske, kateri šampon? Zelo slabi lasje

Ženske, kateri šampon? Zelo slabi lasje

Pozdravljene,

prosim, če mi lahko katera od vas (ki se spoznate) svetuje kateri dober (odličen)
šampons proteini, ki dejansko las okrepi in ne vsebuje silikonov (ker mi lasje po njih padejo in sem brez volumna!) Sedaj, ko je zunaj precej vlage so lasje živi obup!

Imam naravno kodraste in tanke lase.

Hvala vnaprej!

Moji so suhi in kodrasti, uporablja Syoss in ga ne zamenjam.

Za tanke lase brez volumna, bi jaz poskusila kak samon za volumen, predvsem pa se mi zdi nujno, da se jih nahrani, ne s samponom in regeneratorjem, ampak s kaksnimi hranilnimi maskami.

poskusi znamko kerastase, sicer malo drazja, ampak zelo kvalitetna.
Jaz teh trgovskih ze lepi cas ne kupujem vec, ker so bili lasje po njih katasrofa, pa sem jih zelo veliko sprobala

Sama uporabljam iz trgovine Kalček šampon kopriva in je res fajni. Je sicer nekej okoli 12€. Ga iamm pa za res dolgo. Hitro se mi cepijo konice in suhe alse imam in sem dolgo iskala primernega zase.

Garnier fructis, z aloe vera za vlaznost.

Jaz sem leto zacela uporabljat Ogx šampon in balzam, kupim v DM. Imam naravno kodraste in zelo suhe lase. Imela sem tako boge, da so mi štrleli na vse strani. Groza na glavi!!

Po 3-4x uporabi pa so se mi lasje totalno preporodili. So mehki, sijoči, gladki. Priporočam.

Karitejev šampon od The body shop. En in edini. Imam dolge skodrane suhe lase in ta šampon je za njih pravi čudež.

Inoa colorcare. Se dobi v tujini, pri nas žal ne. Na bazi arganovega olja in zelenega čaja. Pride šampon, balzam in maska v kompletu. Kaj takega, primerljivega, še nisem našla

pred pranjem nanesi dve žlički olja, amla, arganovo, kokosovo, najmanj za pol urice… Izogibaj se vročini, dobri nasveti za naravno sušenje las so v videu. Naravne radico barve….

https://www.youtube.com/watch?v=-J4CisitHTk

Očitno ni nobena prav prebrala!

Piše, da potrebuje šampon s proteini, da se las okrepi, da dobi volumen,
Ne za vlaženje in mehkobo-kar je smrt za tanke in redke lase!
Pa tudi olje lase skupaj potegne, da je š emanj las na glavi….ljube duše!

Meni so noro izpadali leta, nakar sem kupila šampon in balzam od watermansa in mi res pomaga. Izpadajo mi za 80- 90 % manj. Prej pa razne kure, amlino, jojobino, ricinusov itd. olje in ni bilo bistvene razlike. Ne vem pa, če imaš ti tudi ta problem ali samo suhost las. Lp

Tudi jaz priporočam Watermans – dobi se ga preko spleta, v trgovinah žal ne. Uporabljam že več kot eno leto in tako dolgih in zdravih las še v življenju nisem imela.

meni je pa ravno ta sampon sra nje na glavi naredu. lasje zlimani, kot da bi me krava polizala, pa sem uporabljala tudi balzam (na konicah). ful so se mi mastili po tem samponu. porabila sem celo flasko, ker mi je bilo skoda zavrst ni ravno poceni ta sampon, v dveh mesecih nobenega + ucinka. jaz nikoli vec ne kupim tega sampona, evra ni vreden

New Report

Close