Ženske kdaj ste si nazadnje kupile drag kos oblačila
Najdražje, kar sem si kupila, so bila sončna očala za cca. 200 Eur. Najdražji kos oblačila pa plašč za 130 EUR. Vedno kupujem na razprodajah konec sezone za naslednjo sezono. Sploh pa plašče, jakne, obutev. Škornje kupim vedno usnjene, pa nisem dala še nikoli več kot 70 EUR. Tudi če bi si kupila plašč za 800 EUR nebi imela doma tihe maše. Moj denar, moja odločitev. Upam samo, da tvoj nakup ni ogrozil vašega finančnega stanja v smislu, da imaš plašč za 800 EUR, nimaš pa vsaj 3 plač na strani za varnostno rezervo.
V resnici je vprašanje popolnoma irrelevantno in tole napačen forum, če si želela potrditvene odgovore (monklje so večinoma iz socialnega obrobja ali pa jim je škoda denarja za vse, kar ni življenjsko pomembno).
Skratka, če si si plašč lahko privoščila in ti veliko pomeni, ne vidim nobenega problema. Če si pa na minimalcu in dihata na škrge, potem imaš in imata problem.
Se hecaš? Plašč za 50.000€?😵
Ne verjamem.
[/quote]
https://edition.cnn.com/2017/05/26/politics/melania-trump-dolce-gabbana-jacket-sicily/index.html
jaz nazadnje usnjeno jakno za 750 eur. Sem mu prej poslala fotko, če mu je všeč. Si pa to lahko privoščiva. Pri vama je tako to zame edino vprašanje. Če si lahko, zakaj pa ne. Plašče imaš tudi dražje in seveda tudi cenejše. Če si s tem ogrozila družinski proračun, potem razumem, da je razburjen.
V nobenem primeru pa ne razumem načina ‘tihe maše’, ker se to ne dela. Pogovoriti, povedati, dogovoriti za naslednič, ne pa tiha maša, halo… saj gre za dva odrasla človeka, menda.