Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženske kdaj ste si nazadnje kupile drag kos oblačila

Ženske kdaj ste si nazadnje kupile drag kos oblačila

in koliko ste odštele zanj?
Zaradi plašča imava tiho mašo.☹️

Tako dragega še nikoli.

Meni je tako drag plašč kupil on za novoletno darilo.

Jaz ne kupujem dragih oblačil, če vem da imam predvidene druge stroške in ponavadi jih imam 😉

Ne kupujem dragih kosov ker mi to ni smiselno. Dam denar za kakšen izlet, kakšno krajše potovanje, za doživetje. To mi je začimba v življenju. Za kos blaga? niti ne…

če bi jaz kupila plašč za 800€, se sama s sabo ne bi več pogovarjala! nikoli☻
pa itak ga nikoli ne bi…

pri nas je pač tako, da moj ne vidi problema v razmetavanju denarja (ko in če ga imamo), jaz pa sem popolno nasprotje.

Kako sta oba otročja… obup. K froci. Sicer mi pa itak ni jasen tvoj profil, ker mi ni jasno da kdo da tolk za plašč…. Tle na gorenjskem sploh ne moreš kupiti plašča za 800 evrov v trgovini, ker jih ni, ker nihče ne bi dal toliko zanj.

Ena cota za 800 eu je babje preseravanje.

Misliš, da je plašč za 800 eu drag nakup? hahaha….:))

Lej če si si ga želela nič zato če si ga kupila, verjetno si ga s svojim denarjem. Naj drži nos
Moški kupujejo pa računalnike in tv, to jim ni pa nikol predrago. Vsakemu svoje
Drugac pa 800 sploh ni velik za res kvaliteten plašč

A ni? Hvalisanje?

Najdražje, kar sem si kupila, so bila sončna očala za cca. 200 Eur. Najdražji kos oblačila pa plašč za 130 EUR. Vedno kupujem na razprodajah konec sezone za naslednjo sezono. Sploh pa plašče, jakne, obutev. Škornje kupim vedno usnjene, pa nisem dala še nikoli več kot 70 EUR. Tudi če bi si kupila plašč za 800 EUR nebi imela doma tihe maše. Moj denar, moja odločitev. Upam samo, da tvoj nakup ni ogrozil vašega finančnega stanja v smislu, da imaš plašč za 800 EUR, nimaš pa vsaj 3 plač na strani za varnostno rezervo.

Ja njim je ker ne vedo da obstajajo nekateri po 50 jurjev in gor npr krznjeni :))
Že klasičen usnjen je od 6jurju in navzgor
Na gor gre itak neomejeno
Ma kaj se mu sploh pusti, naj si kupi ženska če si ga želi pač da kolikor je zmozna

Še nikoli. Dam raje še 200 eurov zraven in grem za en teden nekaj tisoč km stran, tam doživim lepe dogodivščine, spoznam prijetne ljudi, z nekaterimi ohranimo stik, postanemo prijatelji… Skratka, zbiram spomine, to je nekaj vredno zame. Smisel življenja je zame biti, ne imeti.

Ja njim je ker ne vedo da obstajajo nekateri po 50 jurjev in gor npr krznjeni :))
Že klasičen usnjen je od 6jurju in navzgor
Na gor gre itak neomejeno
Ma kaj se mu sploh pusti, naj si kupi ženska če si ga želi pač da kolikor je zmozna
[/quote]
Se hecaš? Plašč za 50.000€?😵
Ne verjamem.

V resnici je vprašanje popolnoma irrelevantno in tole napačen forum, če si želela potrditvene odgovore (monklje so večinoma iz socialnega obrobja ali pa jim je škoda denarja za vse, kar ni življenjsko pomembno).

Skratka, če si si plašč lahko privoščila in ti veliko pomeni, ne vidim nobenega problema. Če si pa na minimalcu in dihata na škrge, potem imaš in imata problem.

Ne kupujem več oblačil, razen kaj nujnega. Večino jih je moj nakupil, ko se je “potepal” po tujini.

Če je tak nakup na vsakih par let je normalno, ne pa da letno zmečete po 2000€ za obleke kot smo že brali.

Ne verjamem.
[/quote]
https://edition.cnn.com/2017/05/26/politics/melania-trump-dolce-gabbana-jacket-sicily/index.html

Ne verjamem.
[/quote]
Verjela ali ne obstaja
Obstaja tud za 10 pa ni krznen 🙂
Odvisno koliko si lahko kdo privošči, enim ni 50 jurjev nič, tko pač je

jaz nazadnje usnjeno jakno za 750 eur. Sem mu prej poslala fotko, če mu je všeč. Si pa to lahko privoščiva. Pri vama je tako to zame edino vprašanje. Če si lahko, zakaj pa ne. Plašče imaš tudi dražje in seveda tudi cenejše. Če si s tem ogrozila družinski proračun, potem razumem, da je razburjen.
V nobenem primeru pa ne razumem načina ‘tihe maše’, ker se to ne dela. Pogovoriti, povedati, dogovoriti za naslednič, ne pa tiha maša, halo… saj gre za dva odrasla človeka, menda.

Caki mal
Kaj pa lahko kupiš za 2 jurja.? Sploh če imaš še otroke za oblect.? Za dva jurja se še en ne more oblect, kaj šele več, ti ga tud biksas.

V lanskem letu sem zaslužila dobrih 100K neto. Kaj je v primerjavi 6000 €, kolikor sem jih namenila za obleko?

Mesečno zaslužim skoraj 4000€. Prispevam polovico za stroške in hrano. Zaradi plašča nismo finančno ogroženi.👍

Hja, zakaj se potem drži? Kak drug razlog? Morda manj zasluži od tebe, pa si zase takega stroška ne more privoščiti? Pričakuje kaj drugega od tebe? Ne razumem. Vprašaj ga.

Tiho mašo imata, ker imata pasivno-agresivno razmerje. Plašč je lahko le povod, ne vzrok.

New Report

Close