Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske me izkoriščajo za emocionalni dumping

Ženske me izkoriščajo za emocionalni dumping

Seksati z mano seveda nočejo. Kaj mi je storiti?

Zagotovo imate kakšen dober nasvet.

Kaj točno je emocionalni dumping?

Reci da si nedolzen in vzdrzen.😅

Bos videl kako bodo navalile nate. 🤣

Vso navlako iz svojega zasebnega življenja stresajo name. Malo pojokajo in vprašajo za kak nasvet, potem pa nazaj med rjuhe s svojim kretenom. Jaz se pa slikam.

Probaj z ignorom in nedostopnostjo.  Ženske ne marajo moških ki se ponujajo in klečeplazijo. Pa brez zamere, ce nisi taksen.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 14.12.2021 ob 21:05

Reci da si nedolzen in vzdrzen.😅

Bos videl kako bodo navalile nate. 🤣

Takšne stvari ne vžgejo. Hihitajo se mi v obraz, za hrbtom pa se mi smejejo s svojimi prijateljicami.

Blednica, 14.12.2021 ob 21:07

Probaj z ignorom in nedostopnostjo.  Ženske ne marajo moških ki se ponujajo in klečeplazijo. Pa brez zamere, ce nisi taksen.

Nič ne zamerim. Ponujam se ne, za ignoranco pa nimam srca.

Skensli jih kaj pa drugega. pa saj je obče znano da je moškim do sexa in ne do druženja z ženskami. na tak način do sexa ne boš prišel-išči raje radodajke 😁

Anonimno 6568, 14.12.2021 ob 21:07

Takšne stvari ne vžgejo. Hihitajo se mi v obraz, za hrbtom pa se mi smejejo s svojimi prijateljicami.

Potem pa jih ne smirgljaj, ce so take hinavke.

Naj ti na obrazu, glavi in na majici ne pise ” sex”. Ker s tem lahko odbijas ali pa kot pravis se grdo delajo norca.

Zal, slabe izkusnje. Ma ne obupat.

Čestitke, pravi intelektualni zaklad si, čeprav ostajaš na “suhem”. Ne sekiraj se. V glavnem da je vsaj ena glava uporabna.

Anonimno 6568, 14.12.2021 ob 21:08

Nič ne zamerim. Ponujam se ne, za ignoranco pa nimam srca.

Dobrota je sirota. Ne se ponizevat pred takimi otročjimi osebami. Če že ima frajera je itak brezveze.

Anonimno 6568, 14.12.2021 ob 18:46

Seksati z mano seveda nočejo. Kaj mi je storiti?

Kaj ti je storiti? Ja jamraš še naprej… v tem si dasa. 🤣

.https://www.youtube.com/watch?v=hSWTM88JZbc

A kar vse ali ena, pa si malo posplošil? Ker 1 ali 2 od … 10, 20 recimo spet ni tako slab %. Pacijenti se najdejo na eni in drugi strani, nimaš kaj. Imej se rad in ne pusti, da te kdorkoli ne spoštuje, če ti spoštuješ. Naj bo fer in iskreno. Pa če iščeš samo seks, boš seveda težko karkoli dobil. Saj veš, je treba vzet cel paket, vezava za 2 leti, drobni tisk, … 😉

Ne obupaj. Sem sigurna, da te čaka ena fajn, samo potepežljiv in vztrajen bodi, pa bo prišla.

soft, 14.12.2021 ob 21:59

A kar vse ali ena, pa si malo posplošil? Ker 1 ali 2 od … 10, 20 recimo spet ni tako slab %. Pacijenti se najdejo na eni in drugi strani, nimaš kaj. Imej se rad in ne pusti, da te kdorkoli ne spoštuje, če ti spoštuješ. Naj bo fer in iskreno. Pa če iščeš samo seks, boš seveda težko karkoli dobil. Saj veš, je treba vzet cel paket, vezava za 2 leti, drobni tisk, … 😉

Ne obupaj. Sem sigurna, da te čaka ena fajn, samo potepežljiv in vztrajen bodi, pa bo prišla.

zakaj se pa ti za njega ne žrtvuješ? od besed ne bo sit

avtobus444, 14.12.2021 ob 22:06

zakaj se pa ti za njega ne žrtvuješ? od besed ne bo sit

Zato, ker je moje srce zasedeno.

soft, 14.12.2021 ob 22:10

Zato, ker je moje srce zasedeno.

in? saj ne išče srca

Mene pa izkoriščajo za seks, za emocionalni dumping me pa nočejo.

Za novo leto si organizirajte grupni seks se pof…..ate v vse luknje in greste na test normalnosti in SPB. Potem pa bo mogoče mir na tem forumu od gravžov in norcev

Zartrose izven profila, 14.12.2021 ob 21:09

Skensli jih kaj pa drugega. pa saj je obče znano da je moškim do sexa in ne do druženja z ženskami. na tak način do sexa ne boš prišel-išči raje radodajke 😁

👍👍👍

Anonimno 6568, 14.12.2021 ob 21:05

Vso navlako iz svojega zasebnega življenja stresajo name. Malo pojokajo in vprašajo za kak nasvet, potem pa nazaj med rjuhe s svojim kretenom. Jaz se pa slikam.

A to, da bi jih ti izkoriščal za sex, pa te ne moti?

Zato ker imajo ženske lahko moške frende, zate je pa vsaka ženska potencialna partnerka???

Temu se reče friend zone, oziroma da predstavljaš nekaj, kar nebi nikdar pofukale. Prisrčen, zanesljiv, ubogljiv ipd., skratka nekaj kar je tvoja mama ustvarila, ker foter ni bil prisoten, ali fizično ali mentalno…

Zamisli se kaj počneš in začni vse delat drugače, ker drugače boš pri 30ih+ dobil eno, ki je bila včasih popularna in je dala čez 100 kurcev. Pri tebi pa se bo “kao umirila”, blowjob ji ne bo pasal več, v rit ga nebi več dobila, ker ga je že prej 12934 krat ipd. Ti pa boš financiral vse in v roku 3-4 let boš ugotovil, da si budala.

Skratka, odjebi vse te kure in jim iskreno povej, da te imajo samo za berglo in da si želiš pravega odnosa. Ja so ti všeč, ampak tako pa ne gre. Mogoče bo ena celo dala mercy fuck…

Pri meni pa ravno obratno samo za sex me imajo.

New Report

Close