Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske ne rabimo moških

Ženske ne rabimo moških

A ni res? Pogovarjat se nočejo ali ne znajo, objemat in držat za roke se nočejo. Zapečkarji na kavču, na sprehod se jim ne da, skos spijo. Vtaknem si lahko vibrator, tako kot moški brez čustev. Če jim kaj potarnaš, te nočejo poslušat, če govoriš o problemu – jih imajo tudi vsi drugi. Zakaj za boga bi ženske rabile moškega?

Kot prvo, zato, ker če ne bi bilo moškega ženske sploh ni. Je bila narejena iz rebra moškega. Če se sprašuješ zakaj rebro se pozanimaj o DNK in obnavljanju rebra.

Kot drugo se ne sprašuj zakaj bi ženske potrebovale moškega, saj je bila ženska ustvarjena za moškega.

Kot tretje ženska potrebuje moškega zato, ker je ustvarjena zanj. Če je ustvarjena zanj pomeni, da je njen smisel biti za moškega.

Če ženska nečesa ne ve in to je več, kot pogost pojav ne pomeni, da nečesa kar je možno vedeti ni.

Če si ga ne želiš ga sploh ne rabiš. Bodi samska tako je pametneje.

tudi moški ne rabimo žensk.

Jih ne potrebujemo, nam je pa lepše z nekom, ki je ob nas.

In pravi moški, ki te res ljubi, te bo tudi objel, te poljubil, se pogovarjal s tabo, te slišal in razumel, ne samo poslušal.

glede na to, da res ponudijo le tiča.. jaz si nimam kaj s temi sodobnimi moškimi. samo za sex ga nočem, glih tko nimam dildotov, ker nadomestkov živega penisa ne rabim, nikoli njsem.

za vezo pa je potrebno mnogo več kot le sex. ne moreš 24/7 seksat.

Torej ja, moški naj bi se z mano družil, se pogovarjal, me crkljal, stisnil k sebi, porihtal plesen v kotu, šel v trgovino itd itn..

Saj smo razumeli. Nočete nas in ne rabite nas.
Zmenjeno! Ne bomo več hodili blizu.
Pa lepe sanje vam želimo!

Ne vem s kakšnimi ste to mel opravka, ampak moj je ravno kontra od vsega kar naštevaš in mi je super. Ne menjam. Mogoče je pa z vami kaj narobe da nase navlečete take čudake.

Glasbe tudi ne rabim, pa bi bilo življenje brez nje pusto in prazno. Marsičesa ne rabim, pa je fino, ker imam.

Pri moških mene fascinira to, da če so dobri, so lahko fantastično dobri. A če so slabi, so lahko neverjetno slabi. Pač izbereš dobrega, vsa umetnost.

Pomemben uvid. Naslednji korak je: kako lahko jaz kot ženska sploh ustvarim pogoje, da bi bilo življenje nekoga drugega ob meni znosno? 🤔

Podpiram temo. Z žensko si jaz nimam kaj početi. A res, jaz  naj se 24/7 posvečam nekomu, ki zahteva pozornost kot otrok? Poleg tega so danes ženske blazno zahtevne in polne pričakovanj, nobena pa ne nudi nič pametnega.

Seks pa rabim tu pa tam , hudo redko. Zato pa res ne rabim veze. Samo eno čimmlajšo pa čimlepšo ki da.

Sprintaj in si obesi na zid.

Odgovor na objavo uporabnika
SFDSSASDA, 31.10.2024 ob 17:56

Kot prvo, zato, ker če ne bi bilo moškega ženske sploh ni. Je bila narejena iz rebra moškega. Če se sprašuješ zakaj rebro se pozanimaj o DNK in obnavljanju rebra.

Kot drugo se ne sprašuj zakaj bi ženske potrebovale moškega, saj je bila ženska ustvarjena za moškega.

Kot tretje ženska potrebuje moškega zato, ker je ustvarjena zanj. Če je ustvarjena zanj pomeni, da je njen smisel biti za moškega.

Če ženska nečesa ne ve in to je več, kot pogost pojav ne pomeni, da nečesa kar je možno vedeti ni.

Malo se izobrazi v znanosti in manj poslušaj pravljice..

Ženske, 31.10.2024 ob 17:52

A ni res? Pogovarjat se nočejo ali ne znajo, objemat in držat za roke se nočejo. Zapečkarji na kavču, na sprehod se jim ne da, skos spijo. Vtaknem si lahko vibrator, tako kot moški brez čustev. Če jim kaj potarnaš, te nočejo poslušat, če govoriš o problemu – jih imajo tudi vsi drugi. Zakaj za boga bi ženske rabile moškega?

Avtorica..jaz potrebujem moškega( sem trenutno samska)  Da se mal pocartava, me-ga razvaja-m… intima..

Za pogovore imam prijateljice

Saj je super rešeno, ti nočeš moških, oni nočejo tebe, pa je. Jaz ne vidim problema.

Zartrose, 31.10.2024 ob 19:58

glede na to, da res ponudijo le tiča.. jaz si nimam kaj s temi sodobnimi moškimi. samo za sex ga nočem, glih tko nimam dildotov, ker nadomestkov živega penisa ne rabim, nikoli njsem.

za vezo pa je potrebno mnogo več kot le sex. ne moreš 24/7 seksat.

Torej ja, moški naj bi se z mano družil, se pogovarjal, me crkljal, stisnil k sebi, porihtal plesen v kotu, šel v trgovino itd itn..

Ne, ti rabiš hlapca.

Za takšne in podobne probleme se obrni name!

Lp, Petra

+386 (0)69 606 773

Glede na to ta se tvoj komentar začne z “A ni res?” pomeni, da nisi čisto prepričana, poleg tega znaš biti zelo vodljiva oseba s tujimi mnenji.

.https://youtu.be/m6Dfkezy1_Y?si=7jqmT9SynM4w9hXA

Hmmm, zakaj imam jaz moškega? Za čustveno podporo, ker me iskreno podpira , ker živiva skupaj in vsak svoje delo opravlja, on opravlja moška dela (košnja, pluženje snega, sfreza vrt, obreže grmovje, popravi kaj, skratka skrbi za hišo, , jaz kuham, pospravljam),  ker se rada stisnem k njemu, ker rada pridem domov zaradi njega. Tudi če bi ovdovela, ne bi želela biti sama.

Ne, ne rabite nas. Ampak hiše si boste gradile sasme. Vodovod po hiši boste napeljevale same. Elektriko po hiši si boste napeljevale same. Vse težave in in popravila boste rihtale same.

Ampak največji težava pri takih ženskah, kot si ti, je … da ne znate najti normalnega moškega in padete na prvega, ki se vam ponudi. 🙂

Jaz imam super ženo in ne morem reči, da moški ne rabimo žensk, ker jih zelo rabimo. Ampak vem, da tudi ve nas zelo rabite. Ampak, vsak ima svoje mnenje, poglede in razmišljanje.

Jaz bi ti tako rekel… Razmerje med moškim in ženo je kot dve strani kovanca – eno brez druge ne more obstajati v celoti. Torej, če želimo doseči pravi uspeh v zvezi, je najboljša možnost prav sodelovanje, kjer obe strani vključita 50:50 prispeka v zvezo in svoje sposobnosti. Če pa ti misliš, da ženske ne rabite moških … ne rabiš svojih groznih razmerij objavljati na javno listo.

ne rabite nas. Ampak hiše si boste gradile sasme. Vodovod po hiši boste napeljevale same. Elektriko po hiši si boste napeljevale same. Vse težave in in popravila boste rihtale same.

Stanovanje sem si kupila sama, s svojim denarjem. Večino znam sama “pošraufati”, če je potrebna fizična moč, pač pokličem in plačam servis. Zaslužim dovolj.

Kako poje Miley Cyrus? V pesmi Flowers? Drži kot pribito!

Babe butaste ko berem te vaše komentarje kakšne dedce iščete, pa ve iščete hlapca. Pejte na ulico, pa zaprosite te ki nimajo nič naj vam pomagajo pomit posodo, naj vam gre v trgovino, vas pobota pa mu plačajte nekaj za to. Če ste že taka gamad glupa brez empatije.

Stara sem 45 let. 7 let ločena. Imam dva starejša najstnika, oče je akivno v življenju svojih otrok,  svoje lastniško stanovanje in svoje dokaj dobre prihodke. Seksa ne pogrešam, če pa se mi že zalušta je f*kfehterjev na raznih portalih kot listja in trave – ampak po resnici povedano imam raje d*ldo. Na izlete/dopuste hodim s prijateljicami in sestro. Avto peljem k mehaniku sama. Električarja in vodovodarja pokličem in plačam tudi sama.

Helo. Stanovanje si kupla kao

Kdo pa ti je stanovanje naredo konc kot moskiii. Babe brez glave kot kureeee. Ja ce se ti je dec zamero se ne pomen da so vsi istii. Zalostno kaksno razmisljanje mastee. Ce ga pac noces met se ne pomeni da ga druga nece.

New Report

Close