Ženske ne rabimo moških
mnogi ne razumejo te teme.. avtorica jo ni zastavila na način, da vas zaradi vašega plačanega dela ne rabijo.. če delate kot vodovodar, vas pokliče, ker vi ponujate to storitev ona pa jo rabi in jo plača.. če modni oblikovale ustvarja cunje, jih tako ona kot moški pač kupujejo, nagi ne smemo niti ne moremo hodit po svetu.. itd itn.
tema govori o tem, da vas v zasebnem življenju nočejo, ker jim ga ne bi izboljšali ampak le poslabšali.
seveda so tudi svetle izjeme pri obeh spolih in si vzajemno izboljšujejo življenje, se imajo radi, se spoštujejo, so si zvesti itd…
Anonimno 10744, 13.11.2024 ob 13:26
Ne…vec kot ti pa mogoce?
No lej, sem že pisala o sosedu, ki sem mu morala odžagati dilo, ker lisičjega repa ni znal v roke prijet..
Če gradiš hišo ali popravljaš avto/stroje – je danes itak tako, da se pokliče STROKOVNJAKE za to stvar, nihče več ne zida/popravlja sam. In ja, je več moških med temi strokovnjaki, absolutno, ker ste bolj nadarjeni za tehniko, o tem ni dvoma. Ni pa tako, kot bi ti rad naslikal, da moški gradijo svet, ženske pa uživajo v njem brez da bi s prstom mignile…dej no.
Zartrose, 13.11.2024 ob 13:33
mnogi ne razumejo te teme.. avtorica jo ni zastavila na način, da vas zaradi vašega plačanega dela ne rabijo.. če delate kot vodovodar, vas pokliče, ker vi ponujate to storitev ona pa jo rabi in jo plača.. če modni oblikovale ustvarja cunje, jih tako ona kot moški pač kupujejo, nagi ne smemo niti ne moremo hodit po svetu.. itd itn.
tema govori o tem, da vas v zasebnem življenju nočejo, ker jim ga ne bi izboljšali ampak le poslabšali.
seveda so tudi svetle izjeme pri obeh spolih in si vzajemno izboljšujejo življenje, se imajo radi, se spoštujejo, so si zvesti itd…
A vecina zensk danes moskemu izboljsa zivljenje?
fotr1, 13.11.2024 ob 13:38
In ko tip dela vse to kar naštevaš, pa postane dolgočasen, nezanimiv, nespoštovan. In se gre baba kurbat z drugimi….
Si normalen? Moj je takšen, da se rad crklja, pogovarja se sam od sebe ne nekaj, ampak tolerira moje klopotanje in kadar gre za kaj resnega tudi prekleto dobro posluša, rad me drži za roko, ko sva zunaj, vedno me predstavi ljudem, ki jih on pozna, jaz pa ne in to na način, da se res fajn počutim, zna me postavit na realna tla in ne podpira vsake moje babje impulzivne odločitve, ampak nikoli na način, da bi se slabo počutila… Seveda me tudi nervira in je včasih en trot, ampak ga ne menjam za nič. Da bi ga šla varat mi na kraj pameti ne pade. On je moj zadetek na lotu in še kako ga rabim. Ne za popravila in opravke in vse ostalo za kar bi lahko nekoga plačala, ampak za vse ostalo, kar mi daje.
Anonimno 10744, 13.11.2024 ob 13:38
A vecina zensk danes moskemu izboljsa zivljenje?
ker je večina sodobnih žensk, ki so pač egoistično naštelane-ne dajejo ampak jemljejo.
obstajajo pa ženske, ki so fosilke v sodobnem času, torej polne tradicionalnih vrednot, take pa ja.
ampak, pač vas bolj drolje zanimajo, ravno včeraj tule berem pametovanje enga tipa, da se ob pridni prijazni sivi miški, četudi je lepa na ven in na not, ne zrastejo, ob drolji pa zrastejo.
Zartrose, 13.11.2024 ob 18:00
ker je večina sodobnih žensk, ki so pač egoistično naštelane-ne dajejo ampak jemljejo.
obstajajo pa ženske, ki so fosilke v sodobnem času, torej polne tradicionalnih vrednot, take pa ja.
ampak, pač vas bolj drolje zanimajo, ravno včeraj tule berem pametovanje enga tipa, da se ob pridni prijazni sivi miški, četudi je lepa na ven in na not, ne zrastejo, ob drolji pa zrastejo.
Ne vem kaksne moske zenske izbirajo,verjemem pa da bo tista siva miska vseeno imela vec uspeha ce si bo zelela dolgorocni odnos.
Kar se tice pa tradicjonalnih zensk pa nisem cisto siguren ce imajo res tradicjonalne vrednote ali samo mislijo da jih imajo?Je pa res da je dandanes tezko biti tradicjonalna zenska,je to nekako nezazeljeno,jih zanicujejo,kar ni dobro.
In razumem da so zenske danes taksne kot so,ker jih je nekako sistem v to prisilil.
Anonimno 10744, 13.11.2024 ob 18:21
Ne vem kaksne moske zenske izbirajo,verjemem pa da bo tista siva miska vseeno imela vec uspeha ce si bo zelela dolgorocni odnos.
Kar se tice pa tradicjonalnih zensk pa nisem cisto siguren ce imajo res tradicjonalne vrednote ali samo mislijo da jih imajo?Je pa res da je dandanes tezko biti tradicjonalna zenska,je to nekako nezazeljeno,jih zanicujejo,kar ni dobro.
In razumem da so zenske danes taksne kot so,ker jih je nekako sistem v to prisilil.
to sivo lepo miško sem si sposoila iz ene tekoče teme tule, kjer tip napiše, da pb taki ne zrastejo v višino, ampak ob drolji.
da, smo še ženske z tradicionalnimi vrednotami. vendar to niso vrline sodobnega sveta, kjer se vse meri le v zunanjem videzu velikosti (jošk, riti, stopalk, penisa, višine moškega), zato toliko nališpanosti, popravkov itd, po stanju trr, pleha, sten. Ceni se laž, goljufija, varanje, komolčanje, lomljenje hrbtenic, ego itd itn.. ne pa zvestoba, spoštovanje, resnica, podpora, skrb, sodelovanje.
Samo mislijo. Ljudje se prepričujejo da so popolni. Za vsakega se točno vidi v čem greši, v tistem, za kar cel svet prepričuje da ni. Ko se kurbi prepirata katera je bolj krepostna, ko lažnivke prisegajo na biblijo, ko žlehtnobe prisegajo na dobroto… o tem je že Balzac pisal… pa verjetno že kdo pred njim.
WD40, 13.11.2024 ob 18:45
Samo mislijo. Ljudje se prepričujejo da so popolni. Za vsakega se točno vidi v čem greši, v tistem, za kar cel svet prepričuje da ni. Ko se kurbi prepirata katera je bolj krepostna, ko lažnivke prisegajo na biblijo, ko žlehtnobe prisegajo na dobroto… o tem je že Balzac pisal… pa verjetno že kdo pred njim.
Za Anonimno 10744 seveda.
Anonimno 10744, 13.11.2024 ob 19:14
Se mi zdi da bi bile zenske tradicjonalne kadar jim pride prav in to je ce ne prej ko jim zacne zmanjkovati ponudbe.
Ni nujno, zadnjič sem bral od ene tete, ki je živela solo desetletja, so jo zadnjič našli mrtvo po precej dolgo časa. Ene so zveste svojim načelom.
Ah, nehajte ga srat, tepci in telice, kako so današnje vrednote nekaj drugega kot “tradicionalne” iz starih časov. Raje si vzemite v roke kakšno staro klasično literaturo in boste videli, kako je bilo včasih. Svet so od nekdaj poganjale enake strasti, ni danes nič drugače. Domišljate si, da je današnji čas nekaj posebnega, ker nevedneži samo to poznate, ampak ni 21. stoletje iznašlo nobenih novih vrednot ali grehov, ki ne bi obstajali že od nekdaj.
brez veze, 13.11.2024 ob 20:42
Ah, nehajte ga srat, tepci in telice, kako so današnje vrednote nekaj drugega kot “tradicionalne” iz starih časov. Raje si vzemite v roke kakšno staro klasično literaturo in boste videli, kako je bilo včasih. Svet so od nekdaj poganjale enake strasti, ni danes nič drugače. Domišljate si, da je današnji čas nekaj posebnega, ker nevedneži samo to poznate, ampak ni 21. stoletje iznašlo nobenih novih vrednot ali grehov, ki ne bi obstajali že od nekdaj.
Feminizem
MakroLopo, 03.11.2024 ob 00:57
Ženske, 31.10.2024 ob 17:52
A ni res? Pogovarjat se nočejo ali ne znajo, objemat in držat za roke se nočejo. Zapečkarji na kavču, na sprehod se jim ne da, skos spijo. Vtaknem si lahko vibrator, tako kot moški brez čustev. Če jim kaj potarnaš, te nočejo poslušat, če govoriš o problemu – jih imajo tudi vsi drugi. Zakaj za boga bi ženske rabile moškega?
Ne, ne rabite nas. Ampak hiše si boste gradile sasme. Vodovod po hiši boste napeljevale same. Elektriko po hiši si boste napeljevale same. Vse težave in in popravila boste rihtale same.
Ampak največji težava pri takih ženskah, kot si ti, je … da ne znate najti normalnega moškega in padete na prvega, ki se vam ponudi. 🙂
Jaz imam super ženo in ne morem reči, da moški ne rabimo žensk, ker jih zelo rabimo. Ampak vem, da tudi ve nas zelo rabite. Ampak, vsak ima svoje mnenje, poglede in razmišljanje.
Jaz bi ti tako rekel… Razmerje med moškim in ženo je kot dve strani kovanca – eno brez druge ne more obstajati v celoti. Torej, če želimo doseči pravi uspeh v zvezi, je najboljša možnost prav sodelovanje, kjer obe strani vključita 50:50 prispeka v zvezo in svoje sposobnosti. Če pa ti misliš, da ženske ne rabite moških … ne rabiš svojih groznih razmerij objavljati na javno listo.
Hej ti debil…samo v dekolteju pojamram kaj vse rabim pri hiši, okrog nje in jah bil i presenečen koliko moških tvojega kova skoči v pomoč, brez, da dam fukat. Vsi!!!!
torej za kaj že rabimo moškega?