Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske nekoč in danes

Ženske nekoč in danes

Odgovor na objavo uporabnika
Pupa Glupa, 03.04.2024 ob 20:04

Nekoč so možje bili v stanju skrbeti za ženo in otroke, veš.  So delali in prinesli domov dovolj, da je žena lahko v miru bila mati in gospodinja.
Odkar ste dedi neuporabni, pa je zgodba drugačna. Itak ne smete jest potice in štrudla, ker se redite ko pujsi.

Bravo, moški so danes neuporabni, popolnoma odvisni od žensk.! Papki, tepci, luzerji, toliko, da še ne menja ženski vložka.

Kdo bi imel takšnega? Pametna, v glavo popucana ne, tak ti je samo v sramoto.

Včasih je veljalo, da so ženske materialistke, danes so moški takšni pa še sram jih ni. Kaj čmo s takimi?

NIso dedi neuporabni, ampak je tak sistem! Deal with that, u feminist!

Za mene je ženska v smislu spolne partnerke nekdo, za katerega si vzamem čas mogoče, nekje med fitnesom, službo , izletom in ogledom filma. Če sem precizen, 2 uri filma Jima Jarmuscha mi je bolj zabavnega, kot ukvarjanje z žensko. Temu primerno jih tudi obravnavam in ker sme vedno starejši, spolnosti ne potrebujem več toliko, torej še en razlog manj za prilagajanje ženski. Na koncu se itak vedno najde ena, ki pride v moj lajf malo pogledat..

samski cinik, 12.04.2025 ob 12:24

Za mene je ženska v smislu spolne partnerke nekdo, za katerega si vzamem čas mogoče, nekje med fitnesom, službo , izletom in ogledom filma. Če sem precizen, 2 uri filma Jima Jarmuscha mi je bolj zabavnega, kot ukvarjanje z žensko. Temu primerno jih tudi obravnavam in ker sme vedno starejši, spolnosti ne potrebujem več toliko, torej še en razlog manj za prilagajanje ženski. Na koncu se itak vedno najde ena, ki pride v moj lajf malo pogledat..

“Če sem precizen, 2 uri filma Jima Jarmuscha mi je bolj zabavnega, kot ukvarjanje z žensko.”

Ste kdaj pomislili, da je mogoče problem v kakovosti žensk, ki jih pritegnete, da so, tako kot moški, tudi ženske različnih vrst in sort, ene suhoparne in dolgočasne, druge pa zanimive, take, ki te inspirirajo, s katerimi pride do sinergije?

Ker filmi Jima Jarmuscha so moreče dolgočasni, pretenciozen artsy fartsy pofl, una vrsta filmov, ko režiser snema v črnobeli tehniki, da vse skupi kao bolj “umetniško” izpade,  če vam je to bolj zabavno kot ženske, ste morali res hude nizkocenovnice trofnt.

Ne, nisem pomislil, sem filmofil in imam raje filme, kot ženske. Ne rabi bit Jarmusch, lahko Ford, Fellini, Bergman, Pasolini, Visconti..

Nikoli v življenju se nisem trudil ženske dobit, ker sme vedno imel dovolj ženske pozornosti tudi brez tega.

Zenske, 03.04.2024 ob 21:22

Anonimno 1063, 03.04.2024 ob 21:14

Zenske, 03.04.2024 ob 20:42

Pupa Glupa, 03.04.2024 ob 20:27

Zenske, 03.04.2024 ob 20:17

Resnica ni prijetna, 03.04.2024 ob 20:07

Oh. Res grozno, ker ženske želijo biti nekaj več kot le služkinje dedcem, perice perila, likarice, čistilke in kuharice, povrh vsega pa še maternice na dveh nogah in luknje za praznjenje gospodarjevih jajc.

Res grozno, kam smo prišli!

A ste za to da se obrnejo vloge,a to bi slo?

Namrec nekdo mora opravljati delo ki ga zenske nocete.

Takoj! In da ne bi mislil, da govorim na pamet- sem bila deset let tista, ki sem zaslužila, mož je bil pa doma. Vse je štimalo.

A res…odlicno.

Potem se pa kar pripravite za v gradbenistvo,rudarjenje,komunala,mehanikin tako dalje…

Ker potem jaz nocem opravljati teh poklicev.

Pa ce boste hotele sexat boste tudi morale ukrepati in osvajati.

Glej celotno sliko ne samo kar zenskam ustreza.

te bom razočaral

Ženske so v rudarstvu,v gradbeništvu,elekrotehniki-inštalacije,v računalništvu,pri smetarjih,mehanikarke,strojniki in še v več raznih takih delih. So poročene,mame in skrbijo za gospodinjstvo,otroke,moža.

Vlog v sodobni družbi niso več tako omejene na spol.

Ne fantazirat o tako imenovanih razlikah,kdo je več sposoben. Bi se marsikatera ženska bolje znašla ob menjavi.

To samo fantazirate moški,ki ste še odvisni od žensk in vam mamice še pri 45 vse h riti privlečejo. Moški,ki so večno samski in moški,ki so še na starokopitni način vzgojeni. Tata vse,mama ni nišče,je služkina. Preveč pravljic iz balkana

Jaz te bom razocaral,ker jih ne vidim.

Pri nas gradijo cesto pa tudi ene zenske ni zraven….kako to?

Vecina teskih del se vedno opravljajo moski…to je dejstvo.

Jah, sam ne Slovenci, zahodnjaki. Se tudi nobenega ne vidi. Ta dela opravljajo moški iz juga. Vi tega ne znate, ker so vas mamice učile, da ne rabite, ker boste gospodje, za  katere bodo drugi delali. Večina moških pri nas med 25 in 50 ne zna nič kar so znali moški iz generacij s katerimi se primerjate. Nobene tehnicne stvari, razen telefon ček, daljinec pa lajanje po forumih kaj bi ženske morale. Tehnični poklici so pa zadnja leta kar lepo enakovredno zastopani, vsaj kar se strokovnega kadra tice.

Naše mame (93 let) so res dobro kuhale in pekle, ampak tudi perilo prale na roke, kuhale na drva in posodo pomivale na roke, pometale ročno in ribale s sirkavo krtačo. Marsikatera ni imela tovarne pred nosom, da bi si lahko zaslužila kakšen dinar. Tudi dnevna svetloba je bila zelo pomembna. Nekateri imamo že 60 in mamo še živo, čeprav je hodila v tovarno na delo – 3-izmensko delo, petek in svetek, ni bilo božiča, velike noči, praznikov bolj malo. Moja stara mama je bila doma, ročno je plela pšenico in ajdo, želi in kosili so ročno. Ata je delal na travnikih, njivah, v gozdu in hodil v “tabrh”, da so imeli denar za živila, ki jih niso mogli pridelati doma. Nobene elektrike, strojev, robotov, telefonov, …. Pa to ni 100 let nazaj.

samski cinik, 12.04.2025 ob 14:56

Ne, nisem pomislil, sem filmofil in imam raje filme, kot ženske. Ne rabi bit Jarmusch, lahko Ford, Fellini, Bergman, Pasolini, Visconti..

Nikoli v življenju se nisem trudil ženske dobit, ker sme vedno imel dovolj ženske pozornosti tudi brez tega.

Eto, v tem je najbrž problem, vsi vemo, da une ki same pridejo, so Temu od žensk, Shein, AliExpress nivo, pick me girls rečejo takim, kvalitetna ženska se pa spoštuje in hoče biti izbrana in osvojena, čast ji ne pusti, da bi se sama udinjala moškim, zato večina žensk tudi ni na dejting appih, pod častjo jim je dajati vtis, da se nastavljajo tipom kot viseče stegno v mesnici.

Pa tudi oropa vas svobodne izbire, če ste samo od teh odvisni, ki same pridejo. Nič, kar je res kaj vredno v lajfu, ne pride samo od sebe, za dobre stvari se je treba zmeri borit, kar pogumno.

Moški, ne zgražajte se. Ponudba sledi povpraševanju. Moški bi imeli radi vedno urejene ženske, padajo na fajn nališpane z dolgimi nohti, takšne pa preveč časa porabijo zase, da bi visele za štedilnikom in smrdele po tenstani čebuli.

8409, mene ta tvoja suhoparna analiza ne zanima, kakor tudi ne nobeni poglobljeni odnosi z ženskami. vsakemu svoje.

Cegle začnite nost ok, pa hišo same zgradte…res ste ratale eno teslo od žensk. Nc nebi nardila od moza pa pričakujete samo denar in sprejemanje vsega vašega teženja in pametovanja. Skratka drva pa cegle delat, sam me z moškim ampak kr same prevzemte vse to. Pa bo dec skuhu pa mal pojamru zakaj tok svinake od dela domov hodte. Tko, da začepi.

Res je brez partnerja sem tud jaz, le kako?

Lepo.

Ta drugega sem ga s krampom, od odzadi, ko je gobec vedno suh nagibal k rilčku od soda od cvička.

Mi je prekipelo. Na sodišču trmasto še vedno vztrajno trdijo, da je šel bojda, sicer nedokazano, ker je kao izginil (heheh) tud  moj prvi na podoben način rakom žvižgat. Zdaj sem lepo že proti koncu kariere na Igu ampak razmišljam da mi je tle tako luštno, da bom tud naslednjega potolkla s krampom ko voluharja.

Ko ti pride v kri… pol izbereš ponavad enako orožje za sledeče podvige, vam bodo razložil to psihiatri in kriminalisti tud.

Neki mam baje neko travmo iz otroštva da takole pokrampiram vse svoje dede. Pol se nič ne spomnim, mal mi je siccer žau, prov hudo pa spet ne.

Ha ha ha ha.

Naši otroci se bodo nostalgično spominjali očka, kako pridno do belega je vsak teden spucal wc in kopalnico;)

Otroci pa bodo v odraslosti opevali čase, ko so se vsa gospodinjska dela delila na pet obvladljivih enot :)))

New Report

Close