Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske nimate pojma, kaj je ljubezen

Ženske nimate pojma, kaj je ljubezen

Spodaj spet ena cvili, da razmišlja o razhodu s partnerjem, ker nima vozniškega izpita, čeprav se drugače odlično razumeta.

Ženske ste vsak dan večje bolnice, ki izkoristite vsak možen izgovor za razhod. Pa nima tega, pa nima onega, pa dela to, pa dela ono, pa počutim se tako pa tako pa gor pa dol pa mora bit po moje pa nikol nisem zadovoljna. Kurc vas gleda!

Ljubezen pomeni, da nekoga sprejmeš z vsemi njegovimi napakami, da mu pomagaš v težavah, mu svetuješ in stojiš ob strani ter ga spodbujaš, ne pa neki mi ne paše, zato pičim. Kmetice zarukane!

Sodobno pičkovje je deluzionalno, naduto, koristoljubno in s tem neprimerno za dolgoročno zvezo.

Dokažite mi nasprotno.

Aja še to, ta prva, ki se zapiči v avtorjevo vulgarnost, dobi za nagrado brco v rit.

Ma ja, jaz tudi nimam izpita. In se zato počutim manjvredno, zato niti ne dejtam. Sicer je tista tema iz leta 2024. Meni je v vezi pomembno, da se pokaže ljubezen. Kot na primer držanje za roke, skupno prehranjevanje, skupni sprehodi, pijačke, žurke, pač povezanost. Nerazdružljivost.

Kaj bom js teb dokazvala, če mi gre vse na koorac. Lahko ga pustim, ker ima rumene zobe, ker mu iz ust smrdi. Ker mi ne paše smrčanja poslušat. Če me ne preživlha, ga ne rabim prenašat. Kapiš!?

Hertagarden@gmail.com

Piši mi…

Verjamem v brezpogojno ljubezen. Sem brez avta.

Sem ženska, znam biti samska. Se ne kurbam naokoli, vem pa, kaj pomeni brezpogojno ljubiti (vse napake). Partner ni dolžan izpolniti vseh naših pričakovanj. Zgoraj je moj mail, prejšnji odgovor.

Ljudje smo kot otoki. Vmes lahko zgradimo kakšen pontonski most, ali pa tudi ne. Vse ženske NISMO materialistke.

Avtor, smanji doživljaj! 

Smešen si, ko se takole nastopaško pritožuješ čez ženske. Kar vsi si vrgel v isti koš? Ne ga lomit, no … če si trenutno obupan, ker nikamor ne prideš z zvezami, ker so ženske tako neresne in sprijene moraš mogoče stopiti iz te igre iskanja ljubezni vsaj za nekaj časa, dokler se ti ne razjasni slika in bo več uspeha.

S takim negativnim mindsetom o ženskah res ne boš daleč prišel.

Odgovor na objavo uporabnika
Izjema, 26.06.2025 ob 03:13

Hertagarden@gmail.com

Piši mi…

Verjamem v brezpogojno ljubezen. Sem brez avta.

Sicer hvala, ampak trenutno ne iščem. Lahko pa ti vseeno pišem za en prijateljski čvek, deluješ v redu oseba. Koliko si pa stara?

KrEna2025, 26.06.2025 ob 06:31

Avtor, smanji doživljaj! 

Smešen si, ko se takole nastopaško pritožuješ čez ženske. Kar vsi si vrgel v isti koš? Ne ga lomit, no … če si trenutno obupan, ker nikamor ne prideš z zvezami, ker so ženske tako neresne in sprijene moraš mogoče stopiti iz te igre iskanja ljubezni vsaj za nekaj časa, dokler se ti ne razjasni slika in bo več uspeha.

S takim negativnim mindsetom o ženskah res ne boš daleč prišel.

Smešna si ti, ker napadaš avtorja, namesto da bi ga demantirala. Tega pa ne moreš, ane? A veš, zakaj? Ker imam prav!

Tudi jaz ničesar ne iščem. Imam 51 let.

Če parner zboli, šestkrat več moških zapusti bolano ženo, kot obratno.

Kupid da odpoved

Seveda so ne, lahko se zahvališ (((feminizmu))) pa sem v lajfu fural 2 avta že, izpit pa bom imel letos 10 let.

Izjema, 26.06.2025 ob 09:57

Tudi jaz ničesar ne iščem. Imam 51 let.

Jaz sem polovico mlajši … lahko pa sva frenda, ni problema.

daisycutter, 26.06.2025 ob 10:02

Če parner zboli, šestkrat več moških zapusti bolano ženo, kot obratno.

Močno dvomim v točnost te statistike. Verjetno je prej obratno.

Anonimno 2410, 26.06.2025 ob 10:07

Kupid da odpoved

Seveda so ne, lahko se zahvališ (((feminizmu))) pa sem v lajfu fural 2 avta že, izpit pa bom imel letos 10 let.

Če daš ženskam kontrolo, gre družba v maloro. To je znano že stoletja.

ljubezen je draga. Mojega moža vsaki mesec stane 5.000, 00 €

Ja. Izpit je prvi znanilec sposobnosti in egoističnosti moškega.

Kupid da odpoved, 26.06.2025 ob 10:20

Močno dvomim v točnost te statistike. Verjetno je prej obratno.

Nartejenih je xx raziskav z istim rezultatom, mogoče variirajo procent gor ali dol.

Ti seveda absolutno še naprej dvomi.

ni vezano na spol ampak človeka. večinsko pa glih moški ne vedo kaj je ljubezen.

kot dajzi  že omanje- bolno tudi poškodovano žensko zapusti več moških kot obratno. tudi brezposelno žensko moški večinoma ne bo vzel, bo več žensk vzelo brezposelnega in mu pomagalo.veliko moških gradi kariero na tem, da pa žennska skrbi za vse ostalo in se odpovedala svoji karieri.. sluavci sicer tule pišejo, da bi oni eno navijačico, ki jih bo spodbujala in iz njih vlekla najboljše medtem ko sami tega ženski niso zmožni dat saj je ne podpirajo, ne pomagajo, ampak celo čustveno zanemarjajo in na ta račun iz nje vlečejo slabo, saj je žalostna, jezna itd.. da ne govorimo o zvestobi! ki je obvezen del ljubezni!! več žensk bo zvestih kot pa moških. moški bodo žensko silili v svoje perverzije in jo manipulirali z- če to e narediš me nimaš rada, si zadrta, cerkveno vzgojena bla bla blaaaaahhhhh..

js mam 2 avta, izpit pa sam en….

“kot dajzi  že omanje- bolno tudi poškodovano žensko zapusti več moških kot obratno. tudi brezposelno žensko moški večinoma ne bo vzel, bo več žensk vzelo brezposelnega in mu pomagalo.veliko moških gradi kariero na tem, da pa žennska skrbi za vse ostalo in se odpovedala svoji karieri.. s”

premalo konteksta je okoli tega… bolno – a je sama kriva al ne? Poškodovano – kwa? Brezposelna – ni problema, ampak da cele dneve na riti sedi pa hodi na kofetke, pa išče jebaće medtem ko bom jaz delal da pridemo skozi mesec???

Odpovedat karieri? Veliko žensk slabo hendla “kariero” ker se morajo na šihtih pač borit z vsemi na trgu dela in je to preveč stresno zanje in seveda jih to obremenjuje in uničuje.

Ni tako pomembno kaj ženska je ali dela, ampak kako to vpliva na njeno življenje. Ker to pač prinašamo v partnerstvo. In men je dost vseeno kakšna je ženska, moram čutit tisto povezavo, zaupanje… Neki dodatnega, boljšega od samskega življenja.

O, vi pa imete veliko pojma o ljubezni. Saj še tega ne ločite kaj je ljubezen, kaj poželenje in kaj potreba po f*ku.

Če ni na blond poblajhana , visoka 175 cm, 55 kg, 90,60,90, kot spominčica plavih oči, z doktoratom tudi, če ste sami komaj pismeni, kot se da razbrati večina mon-dopisnikov ni. Večina monovcev je tudi manjaša od 175 cm, Biti mora iz premožne zelo vplivbe rodbine, ki bi vam papkom pomagala do položaja v družbi, saj ga s svojimi (ne)sposobnostmi ne morete doseči. Pa dama na cesti, pa kurba v postelji, pa nadcankarjevska mati, pa financminister, ker vi doma že ne boste trošili denarja, pa vaše varanje bi bila zanjo samo mala šala …  Skoraj bi pozabila najpomembnejše za vas,  frendi vam jo morajo tako zavidati, da se mečejo z nebotičnika zaradi tega. In vašega svaljkca od > kot 10 cm z obsegom nekoliko debelejšega špagetka morajo videti kot ogromnega črnega otepača.

Naj še naštevam?

…kot se da razbrati večina mon-dopisnikov ni.

Popravek: …kot se da razbrati večina mon-dopisnikov ni niti toliko pismena kot podpovprečen učenec 3. razreda šole s prilagojenim programom.

fotr1, 26.06.2025 ob 10:58

js mam 2 avta, izpit pa sam en….

“kot dajzi  že omanje- bolno tudi poškodovano žensko zapusti več moških kot obratno. tudi brezposelno žensko moški večinoma ne bo vzel, bo več žensk vzelo brezposelnega in mu pomagalo.veliko moških gradi kariero na tem, da pa žennska skrbi za vse ostalo in se odpovedala svoji karieri.. s”

premalo konteksta je okoli tega… bolno – a je sama kriva al ne? Poškodovano – kwa? Brezposelna – ni problema, ampak da cele dneve na riti sedi pa hodi na kofetke, pa išče jebaće medtem ko bom jaz delal da pridemo skozi mesec???

Odpovedat karieri? Veliko žensk slabo hendla “kariero” ker se morajo na šihtih pač borit z vsemi na trgu dela in je to preveč stresno zanje in seveda jih to obremenjuje in uničuje.

Ni tako pomembno kaj ženska je ali dela, ampak kako to vpliva na njeno življenje. Ker to pač prinašamo v partnerstvo. In men je dost vseeno kakšna je ženska, moram čutit tisto povezavo, zaupanje… Neki dodatnega, boljšega od samskega življenja.

o vidi vidi, temo so nazaj iz koša izbrisanih tem povrnili. hahaha..

ja, tkole je fort1.. moški so jaki na besedah, malo na dejanjih. definitivno nočejo brezposelne pa tukaj govorimo o pridnih ženskah ne o teh ki jih ti omenjaš.. upam da za svoje dobro ne laziš za takimi, sem pa skor ziher, da si na monu ravno take ogovoril.

jaz osebno sem dolgoletno službo za ndč izgubila zaradi stečaja, čez noč, do takrat pa lagali, da je vse okej in da se izvaja nakup, kjer gremo naprej kot prej.. in si tudi sama našla drugo, s tem da sem bila še poškodovana in z nogo slabo gibajoča. seveda stečaj ne prinese le izgubo službe in redne plače ampak tudi kaj plač za nazaj, odpravnino, regres.. vendar tipi to vse zmečejo v isti koš, brezpoelna je brezposelna in dlje od tega ne vidijo. kot da je to stanje do smrti. boh ne daj je ženska še poškodovana!

veliko žensk je sposobnih, si pa mogoče izberejo napačen poklic, kjer je veliko testestorona, za te pa vemo kakšno agresijo v poslovnem svetu zganjajo.. ženske postajajo možače da so enake moškim. to ne gre, saj m in ž si nismo enaki nikoli ne bomo. s tem da moškim je manjvredna ženska, ki si izbere bolj ženstven poklic in uspeva v njem. ker so plače slabše kot v recimo agresivnem odvetniškem poklici in cenijo neko advokatkatko, četudi je prava bićez.. ampak važno da ima keš, da večinoma moški so precej materialistični in mahnjeni na keš.

če ti je vseeno kakšna je ženska, kako boš pa čutil to povezavo, zaupanje? saj pol je itak vseeno, važno da ima joške rit in luknjo.. kot da večina tipov živi z joški namesto osebo!

Kupid da odpoved, 25.06.2025 ob 22:41

Spodaj spet ena cvili, da razmišlja o razhodu s partnerjem, ker nima vozniškega izpita, čeprav se drugače odlično razumeta.

Ženske ste vsak dan večje bolnice, ki izkoristite vsak možen izgovor za razhod. Pa nima tega, pa nima onega, pa dela to, pa dela ono, pa počutim se tako pa tako pa gor pa dol pa mora bit po moje pa nikol nisem zadovoljna. Kurc vas gleda!

Ljubezen pomeni, da nekoga sprejmeš z vsemi njegovimi napakami, da mu pomagaš v težavah, mu svetuješ in stojiš ob strani ter ga spodbujaš, ne pa neki mi ne paše, zato pičim. Kmetice zarukane!

Sodobno pičkovje je deluzionalno, naduto, koristoljubno in s tem neprimerno za dolgoročno zvezo.

Dokažite mi nasprotno.

Moški ste bolj ljubeči. Neobsojajoči. Sprejmete napake. Vidite duše in se zaljubite v njih. Nima veze če so 150kilske te duše. Ko zbolijo v večini ne spizdite. Ko/če se rodi otrok bolan ali zboli kasneje, ne spizdite. Če se žena zredi, ne spizdite. Če ni zmožna seksat tudi ne namakate v druge. Če se slučajno ločite niti približno ne pozabite na svoje otroke. Ste poduhovljena ljubeča bitja. Vedno tam da se ženska zanese na vas, vam zaupa, počuti varna in ljubljena.

Jaa, dajmo še malo popljuvat. Najbolj všeč mi je pa nakladanje kako je to” sodoben pojav” in kako gre vse k hudiču… Od vedno je tako! Vsaj zadnjih 100 let se ni kaj veliko spremenilo – razen okoliščin. A te ne spreminjajo bistva zadeve.

Res pa je, da marsikomu možgani zatrokirajo, ko naj bi razmislil o sebi in svojem ravnanju. Tudi v ljubezni (se popravljam – v odnosu) in tudi ženskam, ne samo moškim.

New Report

Close