Ženske niso vredne truda
Ženska je strošek.
Družba odgovornost za blagostanje družine še vedno prelaga na pleča moških. Ženske so vedno bolj izobražene, a očitno še vedno ne dovolj sposobne, da bi se enakovredno prodale na trgu delovne sile. Ste že kdaj slišali moškega, ki bi se pritoževal, da ženska vozi nizkocenovni avto, ne plačuje njunih skupnih večerij in da mora on prispevat celih 50% k družinskemu proračunu, čeprav ima ona višjo plačo? Niste, ker je situacija v veliki večini obratna. Ženske bi se samo pustile razvajat in pobrale vso smetano.
Ženska zahteva prilagajanje.
Nič več relaksiranja ob poljubnem času, omejeno ali neobstoječe druženje s prijatelji, zraven pa en kup novih odgovornosti. Naredi to, pojdi tja, rabim te za tisto. Nekateri morajo poslušati celo razne opazke, da so prasci, da so lenuhi, da premalo časa posvečajo njihovim kurčevim čustvom … Resda tudi moški od ženske zahteva prilagajanje, vendar je neomejena svoboda in avtonomnost v življenjskih odločitvah vedno bila in bo moška domena.
Ženska ne nudi nobene dodane vrednosti.
Takoj se bo oglasila kaka veleumna feministka, da moški tudi ne, ampak za kuhanje in pospravljanje se da strenirat tudi kakega drugega srednje razvitega sesalca, ni to ravno raketna znanost. Kako prosim, vzgoja otrok? Malo poglejte zblojeno generacijo, ki so jo vzgajale večinoma ženske, pa vam bo jasno, koliko so v resnici nadarjene za to.
So ženske sploh za kaj dobre?
Samo za seks. Pa čisto nič drugega. Večina moških je to že zdavnaj pogruntala in zato z ženskami ravna, kot pač ravna. Ker si tega pravzaprav same želijo in česa drugega niti ne zaslužijo. To je njihovo edino orožje in včasih ga zlorabljajo do takšne skrajnosti, da meji že skorajda na patetiko.
Hvala za pozornost. Moderatorje naprošam, da teme ne premikajo drugam, ker je objavljena na pravem mestu.
Dons viharcu seka na polnoluno. Zgleda da he dozivel svezo zavrnitev pa laja v zenski moski srednji obliki v vseh postih.😁
Vse manj je žensk v današnjem času, ki so vredne več kot samo za seks. To je realnost.
Mislim, da se užaloščeni moški ne zavedate, da vas nihče ne sili biti z žensko. Seveda greste lahko po svoje. In seveda ste lahko intimni z moškimi. Vse je ok, razen tega da bi onesrečili žensko dušo – to je nedopustno! Zato se spokajte stran s svojo prizadeto moškostjo.
Torej si se odločil, da boš v zameno za seks dal denar?
Kako romantično. Če pomislimo da so ti na denar vezana čustva bi lahko bolj imenitno rekli da boš za prijateljice noči dal vsa svoja čustva hihi hoho
Vse kar moraš sedaj ti narediti je to, da rečeš bye, bye bitches:
[img]https://media.giphy.com/media/fLykXA8c77VEjcZfL2/giphy.gif[/img]
Malce zapleši:
[img]https://media.giphy.com/media/K8rMQbSe9jIxq/giphy.gif[/img]
In potem:
[img]https://media.giphy.com/media/7Q1wLNtFRUWsw/giphy.gif[/img]
[/quote]
U ta dva na tretji sliki uf
Če ste moški toliko sposobni in fajni, zakaj nekateri sploh ki ne znajo ne kuhati ne prižgati pomivalca ali pralnega stroja, si ne predstavljajo življenja brez servisa z vagino oziroma ženske ali hočejo nadomestno mamo, ki jo lahko poseksajo. By the way-veliko izobraženih in manj izobraženih žensk s službo lahko živijo same brez moškega, ker smo sposobne za samostojno življenje, seks se pa lahko dobi brez tega da greš v vezo ali imaš le dober vibrator ali dildo. 😉
Od kje ideja, da so ženske dobre za seks? Večina tudi za to ni. Če ni frigidna, ima pa o seksu predstavo, da je ona na prvem mestu, da se mora moški potrudit najprej za njeno ugodje, če hoče tip kaj po svoje, je to že napad na njeno seksualno integriteto …. Moški imamo najboljši seks sami s sabo. Kakšne babe. Pojma nimajo! Dokler si dedci ne boste znali priznat, da najdete največ zadovoljstva v drkanju, boste stalno ene babam podrejene miši.
Človeštvo je zavozilo. Gotova stvar. Kaj se sploh še buniš? Pametuješ pijanim zombijem na 45 stopinj nagnjenem Titaniku, kako naj plešejo. Piši propalo. Kdorkoli ima otroke, jih je pripeljal v propad. Najverjetnejši naslednji je AI.
Avtor, imaš prav, ne morem zanikat.
Vsi argumenti držijo.
Strošek: zagotovo. Poskušam omejit nakupovanje na osnovne reči, a ne gre.
Prilagajanje: tudi. Od silnega prilagajanja se ne prepoznam v ogledalu.
Dodana vrednost: nič od nič. Če bi vsaj imela kakšen zlat zob.
Sex?! Še tega se mi ne da več. Ponavljajoče in fizično zahtevno dejanje.
Ti imaš to srečo, da lahko greš po svoje.
Jaz bi tudi šla, a ne gre.
Sem pa zahtevala prepoved približevanja – od same sebe.
V vsakem primeru je večina žensk trgovalk, nekaj dajo če jim nekaj daš. LoL Tega nikoli ne bodo priznale.
Jaz sem ženska in priznam da je v vezi to neko trgovanje, ampak isto pri moškem.
Ene ženske dobijo od moških finančno varnost, druge še to ne, pa da jim naredijo kaj fizičnih del za katere ženske žal nismo, moški od žensk tudi kaj dobijo-tisti moški ki si sami ne znajo skuhati uboge pašte s kupljeno omako ali speči jajc na oko-dobijo še zastonj kuharico, služkinjo za pospravljanje in še za seks, nekateri celo nadomestno mamo. Je pa danes vse več moških brez službe parazitov, ki jih živi ženska. V vezi je zmeraj nekaj ekonomije oziroma računice z obeh strani. Isto, kot je poroka oz. zakon neke vrste pogodba med dvema, daleč od neke naivne ljubezni. Pravi moški so že v prazgodovini znali poskrbeti za žensko, dandanes je vse več psihotov, škrtašev in luzerjev. Taki v prazgodovini ne bi preživeli. 🙂 Moški mora razvajati svojo žensko, ne pa da škrtari pri vsaki stvari.
Jaz sem ženska in priznam da je v vezi to neko trgovanje, ampak isto pri moškem.
Ene ženske dobijo od moških finančno varnost, druge še to ne, pa da jim naredijo kaj fizičnih del za katere ženske žal nismo, moški od žensk tudi kaj dobijo-tisti moški ki si sami ne znajo skuhati uboge pašte s kupljeno omako ali speči jajc na oko-dobijo še zastonj kuharico, služkinjo za pospravljanje in še za seks, nekateri celo nadomestno mamo. Je pa danes vse več moških brez službe parazitov, ki jih živi ženska. V vezi je zmeraj nekaj ekonomije oziroma računice z obeh strani. Isto, kot je poroka oz. zakon neke vrste pogodba med dvema, daleč od neke naivne ljubezni. Pravi moški so že v prazgodovini znali poskrbeti za žensko, dandanes je vse več psihotov, škrtašev in luzerjev. Taki v prazgodovini ne bi preživeli. 🙂 Moški mora razvajati svojo žensko, ne pa da škrtari pri vsaki stvari.
[/quote]
Če sta oba normalna ni potrebe po ekonomiji ampak samo zdrav odnos.
njam … si pač ausšus ☺
mene ženske s premoženjem in dohodki za vzdrževanje familije nadlegujejo, da bi jih plodil ☺
Če sta oba normalna ni potrebe po ekonomiji ampak samo zdrav odnos.
[/quote]
To je res. Samo jaz poznam več parov in zakoncev z nič kaj zdravimi odnosi. 🙂
Jap mene sta pa vceri princ čarli in kamila povabila na vecerjo (spet) ,sem zavrnila ze 100 tic, ker sta prevec nadlezna in vsiljiva s to svojo zeljo po druzenju z mano, pac nista mojega stanu da bi jaz z njima za mizo sedela a ves
[/quote]
Tipična babja ošabnost: moški mora tisto, moški mora ono. Kaj pa ženska MORA? O tem pa nikoli od vas besede. Dec naj ima dolžnosti, baba pa pravice – to je vaša filozofija.
sam res . ko bejba začuti, da ni na “vajetih” … pof.uka tipa, da mu ni; ni jasno ☺☺☺☺
Tipična babja ošabnost: moški mora tisto, moški mora ono. Kaj pa ženska MORA? O tem pa nikoli od vas besede. Dec naj ima dolžnosti, baba pa pravice – to je vaša filozofija.
[/quote]
Ful preprosto je v resnici
Moski skrbi da je denar za hrano,zenska hrano pripravi. Moski skrbi da so poloznice placane,zenska da je hisa spucana. Moski poskrbi da je denar za obleko,zenska da so otroci obleceni.
Ful preprosto je v resnici
Moski skrbi da je denar za hrano,zenska hrano pripravi. Moski skrbi da so poloznice placane,zenska da je hisa spucana. Moski poskrbi da je denar za obleko,zenska da so otroci obleceni.
[/quote]
Moški položi tlakovce, kupi jih ženska? Moški prekrije streho, strešnike priskrbi ženska? Moški napelje elekrtiko, material nabavi ženska? 😉
Se pa strinjam, da je zadeva preprosta, če sta dva normalna in pametna skup.
Od kdaj pa lahko dušo lajdre onesrečiš?
Forum je zaprt za komentiranje.