Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske niso vredne truda

Ženske niso vredne truda

Menim, da je tisti post o vrendosti avta bil itak provokacija.
Res pa je, da živimo v vse bolj potrošniški družbi. Vse se meri skozi denar, na žalost.
Seveda je ta koristoljubna miselnost obstajala tudi v preteklosti, a danes je še bolj prisotna.
Isto velja za odnose – pa ne samo med moškim in žensko, odnose na splošno. Postali so tržno blago in njihova vrednost se ocenjuje skozi možno “korist”.
Ta čvek naj bi bil samo za zabavo. Virtuala je le virtuala.
Življenjske zadeve pa sodijo tam, kjer jim je mesto. V življenje.
[/quote]

Realno napisano, je tako, vprašanje je, kdo je bolj upaljen, tist, ki odpre en provokativen post al mi, ki not pademo v debato, hehe… ampak kot rečem, ko je zadeva v virtuali, more bit zabava tistega, ki bere (čeprav jst pišem realno) na prvem mestu pol pa kuda koji mili moji, hehe..
itak pa v reali hočemo ob seb imet najboljše in najlepše, ker za sebe mislimo, da smo med najboljšimi. Malo ljudi je dons v dobi interneta prizemljenih, jebi ga..

Realno napisano, je tako, vprašanje je, kdo je bolj upaljen, tist, ki odpre en provokativen post al mi, ki not pademo v debato, hehe… ampak kot rečem, ko je zadeva v virtuali, more bit zabava tistega, ki bere (čeprav jst pišem realno) na prvem mestu pol pa kuda koji mili moji, hehe..
itak pa v reali hočemo ob seb imet najboljše in najlepše, ker za sebe mislimo, da smo med najboljšimi. Malo ljudi je dons v dobi interneta prizemljenih, jebi ga..
[/quote]
Ti, pa bo ratalo, da ti končno katera na stara leta nedolžnost vzame ali boš do smrti le nalagal in neučinkovito v rit lezel?😁

Nekaj normalnih komentarjev se pa le najde, ni še vse izgubljeno. Samo realen je treba biti. Vsaj poskusiti.
Ohraniti samospoštovanje (ne bahatosti!!) in predvsem imeti spoštovanje do drugih. Ljubezen je precenjena, je le trenutno čustvo. Vsekakor osnova za naprej, vendar le osnova za nadgradnjo čustvene povezanosti. Ko metuljčki odletijo, stvari postanejo kristalno jasne. Če ima kdo samo računico ali je pod vplivom nekih butastih tv serij, ki nimajo veze z realnostjo, se ne more končati dobro. V odnos vlagamo sebe, ne denarja. Čas, pogovor, iskrenost in SPOŠTOVANJE, to kar z metuljčki ne more odleteti in ostane. Nihče ni popoln, to je treba vzeti v zakup. Kot paket za telefonijo,
npr. Vzameš ali pustiš. Če ni v redu, prekineš in greš dalje.
Saj ni tako zakomplicirano. Jamranje in kritike so v redu za olajšanje duše, še zdaleč pa neproduktivne.
Gremo mi po svoje 😁

Lep dan vsem še naprej, ga je škoda tu zapravit.

Ti, pa bo ratalo, da ti končno katera na stara leta nedolžnost vzame ali boš do smrti le nalagal in neučinkovito v rit lezel?😁
[/quote]

evo, zdej ti lahko štafeto predam, mene prizadeta in razočarana avtorica teme zarad enga Monovca z avtom pod 30 jurjev že podi iz te teme…, pokaž ji hudiče, svojo makino, hehe, jst grem pa drugim bejbam med noge lezt, da se zmenim kar se tiče mojo nedolžnostji al bo kaj al ne, ne v rit, hehe..

evo, zdej ti lahko štafeto predam, mene prizadeta in razočarana avtorica teme zarad enga Monovca z avtom pod 30 jurjev že podi iz te teme…, pokaž ji hudiče, svojo makino, hehe, jst grem pa drugim bejbam med noge lezt, da se zmenim kar se tiče mojo nedolžnostji al bo kaj al ne, ne v rit, hehe..
[/quote]
Mah, ni mi do branja teme, le vprašam tako mimogrede, ko si tako zagnan.😁

To se dogaja ljudem brez samorefleksije, ki niso zmozni videti sebe in svojega obnasanja, pac pa se le custveno odzivajo na situacije. Kar cutim, to drzi, je resnica, je njihov moto.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

MGTOW je za strejt moške, ki se odločijo, da se ne bodo ukvarjali z edinimi možnimi spolnimi partnerji – ženskami. Na moške zaradi tega ne gledajo na način, kot si ga podal s prekopirano sliko pri iskanju preko googla.

Absolutno imaš prav!

[img]https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p720x720/36325626_231830780962916_7625900466261458944_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_oc=AQkHPgYBueug2x3t-dACVXE2rKrqmVV4dFpBVTh0AK-dprm4Cd3S2ZJALXnaXzQrcnE&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=7f2d751885ff893010febf288412ee17&oe=5E2934BF[/img]
[/quote]

Naslov ni pravilen. Toliko strani o ženskah – ja, potrudili ste se. Ženske SO vredne truda, vsaj pri pisanju o njih. 😂

Glej, no, glej, pa ravno najbolj zagreti “levičarji” se oglašajo s svojim poduhovljenim levičarskim odnosom do žensk. Kako hitro pokažete svoje prave barve.

ne bom tiho

Hvala. Zaenkrat si najbližje, da ovržeš moje trditve o vaši neuporabnosti. 😛

Zakaj ženska ne more sama razvajati sebe?
[/quote]

Hm, dobro vprašanje. Jaz sem do sedaj v glavnem razvajala samo sebe z izleti čez vikend, masažami, potovanji, savnami, včasih kozmetičnimi saloni, oblačili, kremicami proti gubam, frizerjem, pa tudi s kakšnimi duhovnimi delavnicami. Ko še nisem imela toliko denarja, sem večino vložila v svoj videz, nohte sem si urejevala in barvala sama doma pa še kakšen nail art, h frizerju sem se hodila samo ostriči-lase sem si takrat barvala s sintetično barvo sama doma, zdaj se doma pobarvam s kano raje, kar se oblačil in čevljev tiče so bile cenene trgovine, kozmetika pa doma narejene maske za obraz in lase,itd.
Zmeraj sem dala nekaj na videz, nisem se nikoli zadolžila zaradi tega. 🙂 Sedaj delam tudi na sebi in zato pridejo kakšne new age knjige prav.
Mi je grozno, kako je nekaterim moškim tudi tistim s solidno plačo težko odpreti tošl oziroma denarnico ter svojo drago peljati na razvajanje. Dragi moji moški jaz se znam odlično razvajati in uživati brez vas, če drugače doma z vibratorjem ali dildom ali kam grem sama, ne čakam na moškega. 🙂

Zakaj ženska ne more sama razvajati sebe?
[/quote]

Mene moški večinoma niso razvajali, pač niso bili pretirano radodarni, mogoče ena ali dve izjemi.
Za njih je razvajanje če te nekajkrat poseksajo, drugo je vse preveč drago-še ena uboga kava v kavarni ali kino. Pa še to jih večina ne zna seksati z redkimi izjemami ali imajo prezgodnji izliv ali jim pri vsakem seksu kondom poči, ali so brez izkušenj. Škoda je potem v neko vezo z moškim vložiti trud in se zanj urejevati, biti fit in “fajna seksulja” in še super kuhati-za take stvari moraš biti že nadnaravno bitje. Glede na to, koliko moškega bullshita moramo ženske pretrpeti v vezi ali v zakonu, poleg varanja in to da partnerju in možu vseživljenjsko kuhaš in skrbiš zanj kot za enega otroka, se spodobi in pričakuje od moškega da žensko kdaj kam pelje. Pa še pri seksu vohati vaše smrdljive jajce. 🙂 Tako delajo kavalirji-razvajajo svoje ženske, ostali so luzerji.

Zame si pa ti luzerka, ker ne znaš drugega kot lišpat se pa rit nastavljat.

En srednjerazredni prekurzor za kurbo si.

Za kaj drugega imaš premalo vsebine.

Mene moški večinoma niso razvajali, pač niso bili pretirano radodarni, mogoče ena ali dve izjemi.
Za njih je razvajanje če te nekajkrat poseksajo, drugo je vse preveč drago-še ena uboga kava v kavarni ali kino. Pa še to jih večina ne zna seksati z redkimi izjemami ali imajo prezgodnji izliv ali jim pri vsakem seksu kondom poči, ali so brez izkušenj. Škoda je potem v neko vezo z moškim vložiti trud in se zanj urejevati, biti fit in “fajna seksulja” in še super kuhati-za take stvari moraš biti že nadnaravno bitje. Glede na to, koliko moškega bullshita moramo ženske pretrpeti v vezi ali v zakonu, poleg varanja in to da partnerju in možu vseživljenjsko kuhaš in skrbiš zanj kot za enega otroka, se spodobi in pričakuje od moškega da žensko kdaj kam pelje. Pa še pri seksu vohati vaše smrdljive jajce. 🙂 Tako delajo kavalirji-razvajajo svoje ženske, ostali so luzerji.
[/quote]
Te popolnoma razumem. Moški so stiskaški narcisi. Vse kar jih zanima je 3 minute seksa, zastonj kuharica in služkinja. Z vsakim do zdaj je bil seks podpovprečen. Kako žensko zadovoljiti oralno, o tem nimajo pojma, pričakujejo pa od ženske, da mu ga bo fafala.
Veza z žensko je nekaj drugega. Nobenega stiskaštva, še vsaka me je razvajala. Seks odličen! Ženska razume žensko. Izbiram poročene, dobro situirane, te najbolj razvajajo. Moški so passe.

Te popolnoma razumem. Moški so stiskaški narcisi. Vse kar jih zanima je 3 minute seksa, zastonj kuharica in služkinja. Z vsakim do zdaj je bil seks podpovprečen. Kako žensko zadovoljiti oralno, o tem nimajo pojma, pričakujejo pa od ženske, da mu ga bo fafala.
Veza z žensko je nekaj drugega. Nobenega stiskaštva, še vsaka me je razvajala. Seks odličen! Ženska razume žensko. Izbiram poročene, dobro situirane, te najbolj razvajajo. Moški so passe.
[/quote]

Eni so kar se pristopa do žensk tiče nerodni čeprav so po karakterju super, ko pride do seksa zamrznejo, nimajo izkušenj, čakajo da jih boš ti učila, pa še razvajati te nočejo.
Bi rekla, da je seks z žensko boljši, glede na moje razočaranje z moškimi.
Enemu sem v preteklosti hotela pomagati, ker je imel probleme z prezgodnjim izlivom, sva šla k terapevtki, celo kupila sem mu knjigo Tao spolnosti od Mantaka Chie, on je še zmeraj delal napake, kot bi steni govorila.
Prej se hvalil, kako on obvlada seks in kako so ga hvalile, tiste ki so seksale z njim. samo nakladanje.

[/quote]

Celo užaljen je bil, ker sem mu tisto duhovno knjigo o seksu kupila, katera druga bi ga že pustila ali ga prevarala, da bi jo vsaj kdo pošteno zadovoljil.
Moški pričakujejo, da jim ga potegneš in ga zadovoljiš, oni tebe pač ne.

ja, se strinjam. pa teh “guccigirl” kuzel je veliko. samo afnajo se pa čakajo da jim nekaj z neba pade. sodrga od sodrge.

Celo užaljen je bil, ker sem mu tisto duhovno knjigo o seksu kupila, katera druga bi ga že pustila ali ga prevarala, da bi jo vsaj kdo pošteno zadovoljil.
Moški pričakujejo, da jim ga potegneš in ga zadovoljiš, oni tebe pač ne.
[/quote]
Šele z žensko sem doživela pravi oralni orgazem. Moški ne znajo, so pregrobi ali pa ne najdejo ščegetavčka. Mučenje in nič užitka. Not in ven, to je pa tudi vse.
Ženske so me vedno razvajale čustveno, spolno in materijalno. Ženski se zdi logično, če rabiš nov lak za nohte, nočno kremo za obraz, pedikuro, nove čevlje itn. Ne komplicirajo.

Šele z žensko sem doživela pravi oralni orgazem. Moški ne znajo, so pregrobi ali pa ne najdejo ščegetavčka. Mučenje in nič užitka. Not in ven, to je pa tudi vse.
Ženske so me vedno razvajale čustveno, spolno in materijalno. Ženski se zdi logično, če rabiš nov lak za nohte, nočno kremo za obraz, pedikuro, nove čevlje itn. Ne komplicirajo.
[/quote]

Itak. 🙂

ja, se strinjam. pa teh “guccigirl” kuzel je veliko. samo afnajo se pa čakajo da jim nekaj z neba pade. sodrga od sodrge.
[/quote]

slab jebać

Naj mi ena razloži, zakaj bi njo ta zapis zmotil, če ona ni taka???

Ampak v tem je vseeno veliko resnice, pa se lahko slepimo kakor hočemo. Družba je včasih bila tako razdeljena, ker je moški bil veliko več vreden in si je financiranje brezposelne žene lahko privoščil. Dandanes se borimo za enakopravnost, mlajše generacije moških smo to sprejele, priznavamo napako, ampak ženske so pa začele izkoriščati potenciale, potem se pa čudimo…

Danes te noben moški ne bo gledal doma brez službe, čeprav mu strežeš od spredaj in zadaj. 🙂 Noben te nima toliko rad, da bi te preživljal.
Eni si tega še privoščiti ne morejo, ker sami iščejo situirano žensko.

Danes te noben moški ne bo gledal doma brez službe, čeprav mu strežeš od spredaj in zadaj. 🙂 Noben te nima toliko rad, da bi te preživljal.
Eni si tega še privoščiti ne morejo, ker sami iščejo situirano žensko.
[/quote]

To ni res..Je bilo že nekaj tem odprtih kjer so ženske doma ker mož dovolj zasluži

To ni res..Je bilo že nekaj tem odprtih kjer so ženske doma ker mož dovolj zasluži
[/quote]
Grda resnica je tak primer.

Po mojih virih se zgodbe lezbijk z obiljem izkusenj z zenskami po vecini precej drugacne od tukaj opevanih. Slednje bi bilo tudi za pricakovati, ce clovek pomisli kako zgleda, ko se najdete dve, ki le pricakujeta kako bosta razvajani. Tam kjer ima ena izrazito mosko vlogo, druga pa zensko, pa je kot v tipicni hetero zvezi. Mozaca svojo zensko pac razvaja, kakoj kdaj in kakor kje, tako materijalno kot seksualno.

Tako, da ste kokice s svojim opevanjem zveze z zensko zgolj jasno in glasno potrdile to kar sem nenazadnje ze sam zgoraj napisal. Tipicna sodobna hetero zveza je od zacetka do konca predvsem raznorazno zamikanje zenske riti. Logicno, saj zgolj odraza to kar se dogaja v druzbi na splosno. Ne le, da se zenskam vedno znova piha na duso in daje prioriteto, tudi drzavni denar se na veliko pretaka iz zepov moskih v zepe zensk. Lepo pa ste demostrirale tudi kak BS je prepotentno pricakovanje ogromne vecine zensk, ki si v dobi kobajagi enakopravnosti domisljajo, da moski ima, da placa, razvaja, itd, ker zenske se pac mora rihtati (kot da se moskemu tega ni treba). Pokazale ste pa s svojo hvalo kako vse to pocne tudi partnerka, ki ima v home zvezi mosko vlogo. In po vasem mnenje vas celo se bolj razvaja, tudi materijalno. Za kaj gre pa pri teh? Se “mozaca” ne rabi zrihtati.

Pa kaj bi vam clovek karkoli dokazoval. Sodobne zenske ste kaksne pac ste, ker vam je druzba to ne le omogocila, se vedno vas maksimalno spodbuja k se vecji domisljavisti. Namrec, marksisticnim pastirjem pri koritu je v interesu narediti cim vecji razkol med spoloma, kar pripomore k unicenju druzbe od znotraj. Ve pa se, da ste ravno zenske po vecini najbolj blejave levakarske ovce.

Pa da se vrnem se na to pricakovano “odpiranje moskega toslja” za zadovoljevanje zenskih muzickih zelj…
Namrec, ze lep cas sem tipicni primer moskega, ki skrbno pazi, da ga zenska cim manj stane, tako denarja kot truda. Kot ste ze same ugotovile, gre za obnasanje, ki ni nujno pokazatelj moskega materijalnega stanja. Za zacetek se moski hitro losa zensk, ki si zelijo le na hitro izkoristiti. Ostanejo bolj prefrigane, ampak to je ze tema zase, lol. Nadalje, gre ze za zavedanje, da si z razdajanjem moski dolgorocno le vecjo jamo koplje. Zenske se hudicevo hitro razvadijo in jim postane vse kaj kmalu nekaj najbolj naravnega. Po taksnem izobilju izkusenj so mi te zadeve tako jasne kot je malo komu. Nadalje, vedite, da gre tudi milijarderju na kurac, ce ljudje pricakujejo, da bo vedno vse placal. Presenetilo vas bi kako obicajna dinamika okoli placevanja po restavracijah, ipd se odvija v krogih sila bogatih ljudi. Tuko tudi marsikateri moski postane prav alergicen na domisljavo prepricanje velike vecine zensk, da je nekako “dolzan” placati vecino tega, ce ne ze kar vse, kar pac pocneta. Zenska znajo biti se kako preracunljivo izkoriscevalske. Neredko brez, da bi se tega sploh zavedale. Ce vedo, da tip kao ima, ima marsikatera hitro velika pricakovanja in je razocarana ze, ce ni bila delezna dovolj razdajanje. No, saj podobno se odvija tudi med “prijatelji” in znotraj druzin, kjer si domisljajo, da jim pripada razdajanje bolje stojecega. Kar je v osnovi le klasicno komunajzersko razmisljanje, kult zavisti in prepricanost, da si upravicen do sadov dela drugega. Ko bi zenske samo vedele koliko tipov vas skensla zaradi tega. Se pa se…

Pa se vrnimo na temo, ce so zenske vredne truda. Vecina modernih zensk ni vredna, da se jo poseksa, kaj sele cesa vec. To je moja perspektiva po tem, ko sem jih malo morje poseksal in se precej vec z njimi pocel. Tako mislim sedaj, po vsem tem kar je za mano. Ampak pravijo, da je lahko s polno ritjo srat. In res je. Vecini tipov se je se vedno do neke mere vredno potruditi za seks ali kaj. Za zenske, ki ste po naravi solipsisticno izkoriscevalske, je racunica nekoliko druacna. V vasi formuli je postavka, ki je veliki vecini moskih tuja. Gre za postavko “koliko se tip do mene razdaja oz. kaksno vse korist imam od njega”. Ker, ce tega ni v zeljenem obsegu, si pac raje dildote not tlacite. To pa je pomembna fundamentalna razlika med spoloma, ki je odgovorna za trenutno dinamiko med spoloma sirom zahodne civilizacije. Ker pa vibrator le ni vse kar potrebujete, se vam v nedojebanosti svoj kot prej zmesa in ze se je rodila na welcomarca, lol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close