Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ženske niste….

ženske niste….

ali pa ne zante bit več..tiste prave ženske, sexipilen ženske….kaj vem…..v opravičilo, mogoče pa tega ne znate več bit..al pa nečete bit…potem ko se sprijaznite z vlogo gospo…ups……..pridnih zvestih partneric…

sa je ntrdim, da mi ppunčk v jeans hlačah niso njamsi, ampak še bolj uživam v tem, ko pogledam deklino oblečeno v oblekico ali krilo z bluzico in čeveljce s petkami …… dsa o napeti ritkico sploh ne govorim…
in da je vse malce popestreno z kakšnim bolj rajcig detajlom, pa četudi so to samo sexy najlonke na črto….. In tako pač nemorem razumeti, zakaj je to nekaterim ženskam “kurbiš”?.. Ker meni to sploh ni….pa večini decev tud ne..upam…hahaha

Tolko z moje strani….. Zdaj pa spoštovane …vašii komentarji !?

ps..kaj morem, če vas je pa tak lepo dražiti..hahahahha.pač občasno živim tudi v čisto real svetu……khmmmm

leta letijo - iščem stevardeso

Ja če je ženska privlačo oblečena in povdarja svojo sexipilnost še ni rečeno da je pocestnica in ne vem kaj še.

najlonke s črto….niso nek vrhunec mode letos:)))) to je blo…ko so jih iz amerike posiljali leta 45

Js pa opazam vedno vec zensk v krilih, tko da ne vem, kje ti gledas, razocaran:)))

pa tudi kot sem rekla, odvisno od sluzbe, dejavnosti….se oblacimo:)

v ene službe ne gre jeans, v drugih bi bla pa smešna v kostimčku pa mrežastih nogavicah.

sicer pa sexy nogavice, raznih vzorcev gredo krasno tudi na jeans…niso jeans samo….obtisnjene kavbojke:)

razocaran, treba vse profile zaposlenih zensk precekirat:))))

New Report

Close