Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske, obstaja kaj proti smrčanju?

Ženske, obstaja kaj proti smrčanju?

Ste odkrile kakšno čudežno rešitev? Splet je poln tega, ampak ali kaj te krame res pomaga? Ker meni se trga. Ali bo letel iz postelje on, ali pa jaz.

loči se

Smrči tisti kateri ima preveč kg in ki kadi.Reši se obojega

Obstaja: ločeni spalnici. To je edino kar pomaga.

Jaz poznam rešitev, ampak obljubi, da se ne boš smejala!
Ko bo najbolj smrčal mu daj za povohat svojo lulo. Meni moja tako naredi in preverjeno deluje.
Ampak ne se smejat zdaj.

A daj ga srat? In zakaj torej, po tvojem, smrči moj mož, ki ima pri višini 192cm celih 78kg, ne kadi in ne uživa alkohola?

A daj ga srat? In zakaj torej, po tvojem, smrči moj mož, ki ima pri višini 192cm celih 78kg, ne kadi in ne uživa alkohola?[/quote]
to sem prebrala enkrat nekje,nevem ,ker nimam problemov s tem,spim vedno sama

Obstaja operacija. Mislim, da operirajo nosni pretin. Ampak če je kaj podoben ostalim dedcem, ga ne boš spravila tja, bo raje žagal naprej, ti pa prenašala.

Moj smrci, pa ni debel pa ne kadi. Vcasih gre v dnevno spat, v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ga pa s komolcem ruknem in vsaj v tretjo rata 🙂

moj bivši je tudi smrčal in sem ga cele noči v spanju obračala na bok-pa v levo, pa v desno dokler se ni zdanilo,nočna mora

Baseballski kij pomaga.

Ce si bolj miroljubne sorte, pa locene spalnice.

Vse, kar se prodaja v prosti prodaji, je bolj ali manj blazev zegen, na pregled v specializirani ambulanti se caka nenormalno dolgo. In zal ti moram povedati, da se stvari s casom samo se stopnjujejo.

SE PODPIŠEM!!!

***************************************** https://www.youtube.com/watch?v=GAdIV2KHMPA Carpe Diem *************************************************

Pomaga če ga udariš po obrazu med spanjem. 😀
Moj včasih smrči, kadar prideva iz kakšne hude žurke.
Ko ga pritajeno gledam po poku in mu ni nič jasno. Neprecenljivo.

Ločeni spalnici ali čepki za ušesa.

Čepki za ušesa.

Živi in pusti živeti

Torej ni ničesar? Čepki ne pomagajo. Po njih me bolijo ušesa, pa še skozi pride. Ločeni spalnici ne prideta v poštev, žal.
Nima preveč kil in ne kadi, mi pa tole res načenja živce. Se da kako prepričat samega sebe, da te ne moti več?

Ja, obstaja. Operacija. Draga je in dedca ne spraviš nanjo. Obstaja pa.

Torej ni ničesar? Čepki ne pomagajo. Po njih me bolijo ušesa, pa še skozi pride. Ločeni spalnici ne prideta v poštev, žal.
Nima preveč kil in ne kadi, mi pa tole res načenja živce. Se da kako prepričat samega sebe, da te ne moti več?

Kaj pa on pravi? pogovorita se okoli operacije. Ločeni spalnici pa res nista rešitev v nekem zakonu.

No nama je operacija pomagala, je pa res da je težko jih spravit nanjo. Tudi meni se zdijo ločene postelje največja neumnost. Če vsak spi v svoji sobi potem škoda da sploh sva poročena. No jaz sem ga malo po žensko prijela, pa sem ga prepričala da je šel operirat. Zdaj pa se samo smeje ko pomisli na to. Dajta se pomenit in skupaj najdita rešitev. Predvsem pa mu povej da si ne želiš ločene postelje, ker to je za moškega pa ponižujoče. Sicer ne bodo priznali ampak je čista resnica. Pa povej mu da bi tudi ti rada spala, saj bo razumel.

hehe legenda 🙂

Dajte mi razlozit, zakaj bi bile locene spalnice za kogarkoli ponizujoce?

Moski ne more pomagat – ce smrci kot konj, pac smrci kot konj. Na to ne more vplivati.

Ce zraven zene v postelji nekdo smrci, zena pac ne more spati. Iz dneva v dan je bolj utrujena, bolj neprespana, v sluzbi slabse dela, tezje se posveca druzini, domacim opravilom, sebi. Tu zal govorim iz izkusenj, ker sem bila na neki tocki ze tako utrujena, da se nisem vec zavedala, kaj delam za volanom in sem za misjo dlako usla prometni nesreci.

V takem primeru locene splnice pac ne pomenijo ponizanja za nikogar, ampak samo in zgolj resitev izjemno hudega problema.

Pa tudi teh tezav okrog operacij ne razumem. Ce je dedec dovolj dedca, bo razumel in sel pod noz. Tudi tukaj (hvalabogu) govorim iz izkusenj.

Pregled na ORL in operacija.
Do takrat mu pa všij žogico v hrbtni del pižame, da ne bo mogel spati na hrbtu.

Že pred časom sem na to temo pisala, da sem jaz v lekarni kupila tablete Snore in od takrat jaz mirno spim vse noči (tablete jemlje mož, da ne bo pomote).

V lekarni mu kupi une obliže za nos. Kar fajn pomagajo.

Hvala vsem za nasvete. Midva sva 10 let spala ločeno in je bilo super, zdaj pa so otroci večji in ne gre več, je treba sobe počasi prepustit otrokom. Če bo vsa ta leta spala z njim, mogoče niti opazila ne bi več, zdaj je pa obup. Jaz vidim v ločenih sobah ogromno pozitivnega – tak dober ritem spanja, kot sem ga imela, je zame najbrž preteklost. Ko zvečer zaspiš in se zjutraj zbudiš, vmes pa mirno, spokojno spanje brez prekinitev. Zdaj pa hodim okoli kot zombi, glava me boli. Groza. Ponoči bi ga utopila v žlici vode.
In to je pozitivno? To učvrsti zakon?

New Report

Close