Ženske, obstaja kaj proti smrčanju?
Torej ni ničesar? Čepki ne pomagajo. Po njih me bolijo ušesa, pa še skozi pride. Ločeni spalnici ne prideta v poštev, žal.
Nima preveč kil in ne kadi, mi pa tole res načenja živce. Se da kako prepričat samega sebe, da te ne moti več?
Kaj pa on pravi? pogovorita se okoli operacije. Ločeni spalnici pa res nista rešitev v nekem zakonu.
No nama je operacija pomagala, je pa res da je težko jih spravit nanjo. Tudi meni se zdijo ločene postelje največja neumnost. Če vsak spi v svoji sobi potem škoda da sploh sva poročena. No jaz sem ga malo po žensko prijela, pa sem ga prepričala da je šel operirat. Zdaj pa se samo smeje ko pomisli na to. Dajta se pomenit in skupaj najdita rešitev. Predvsem pa mu povej da si ne želiš ločene postelje, ker to je za moškega pa ponižujoče. Sicer ne bodo priznali ampak je čista resnica. Pa povej mu da bi tudi ti rada spala, saj bo razumel.
Dajte mi razlozit, zakaj bi bile locene spalnice za kogarkoli ponizujoce?
Moski ne more pomagat – ce smrci kot konj, pac smrci kot konj. Na to ne more vplivati.
Ce zraven zene v postelji nekdo smrci, zena pac ne more spati. Iz dneva v dan je bolj utrujena, bolj neprespana, v sluzbi slabse dela, tezje se posveca druzini, domacim opravilom, sebi. Tu zal govorim iz izkusenj, ker sem bila na neki tocki ze tako utrujena, da se nisem vec zavedala, kaj delam za volanom in sem za misjo dlako usla prometni nesreci.
V takem primeru locene splnice pac ne pomenijo ponizanja za nikogar, ampak samo in zgolj resitev izjemno hudega problema.
Pa tudi teh tezav okrog operacij ne razumem. Ce je dedec dovolj dedca, bo razumel in sel pod noz. Tudi tukaj (hvalabogu) govorim iz izkusenj.
Hvala vsem za nasvete. Midva sva 10 let spala ločeno in je bilo super, zdaj pa so otroci večji in ne gre več, je treba sobe počasi prepustit otrokom. Če bo vsa ta leta spala z njim, mogoče niti opazila ne bi več, zdaj je pa obup. Jaz vidim v ločenih sobah ogromno pozitivnega – tak dober ritem spanja, kot sem ga imela, je zame najbrž preteklost. Ko zvečer zaspiš in se zjutraj zbudiš, vmes pa mirno, spokojno spanje brez prekinitev. Zdaj pa hodim okoli kot zombi, glava me boli. Groza. Ponoči bi ga utopila v žlici vode.
In to je pozitivno? To učvrsti zakon?