Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ženske od 35-40, se že mažete s kremami proti gubam

ženske od 35-40, se že mažete s kremami proti gubam

se že mažete s kremami proti gubam, sploh uporabljate take kreme,ali kar navadne

Ne. Nobenih krem.

Kar se tiče teh krem – to je pa res en nateg! :-)))

Polagajte si na kožo olupke banan, pa kumaric…… pa veliko pijte, pa veliko se gibajte na zraku, v senci !! Ker sonce škoduje.
Pa mal zmešajte skuto, žličko medu in par kapljic limone … nanesite na kožo in boste ko
Liska izpod Bohinjskih planin. :))

Vsaj 10 minut na dan pa bit na soncu, da telo dobi D vitamin……:-))))

Oh – jaz fentam vsako babo, ki bi mi težila in plačevala te nebuloze!!

Ne bom ocenjevala in sodila, le odgovarjam. Ne. Ker niti ne smem. Moja koža prenaša zgolj naravna masla in olja.
Drugače pa, meni osebno človeka ne postarajo “gubice”, ker le te imajo tudi že marsikatere 20 letnice, temveč gravitacija začne delat svoje, pa prerazporeditev oziroma izginjanje maščobe z obraza. Temu pa ne uideš oziroma pomaga le kirurgija.

Aja, ne zdi se mi sicer, da bi imela dobro genetiko, vendar pri štiridesetih sem v bistvu brez gub in tudi gubic, nekaj na čelu zaradi mrščenja, sicer ne. Ne vem, morda tudi zato, ker se v življenju nisem veliko smejala. Pred leti sem jih imela veliko veliko več, ker sem trapa kupovala “vlažilno” kozmetiko, moja koža pa iz dneva v dan bolj suha. Potrebovala je v resnici pa maščobo, pa čeprav sem bila stara šele 30.

Da, že od 25 leta naprej.
In ful ne maram videt “nazaj k naravi” ženske, ki niti krem ne uporabljajo, kaj šele pudra in make upa. Ne vem, zakaj jim nihče ne pove, da so obupne, da je tak look primeren le za rosno mlada dekleta, vse starejše od teh pa izgledajo zanikrno in zanemarjeno.

Kjer se ti giblješ, kar prhutajte s pudri, parfumi in ustnimi vodicami.

Najlepšo kožo imajo naše babice – gladka, sveža lica, gubice okoli oči in ust. :)))
In tako lepo dišijo ………… in vedno imajo topel, varen objem. V predpasniku, ki ni bil opran že cel teden in diši po kruhu, mleku, žgancih in domači marmeladi.

Stara sem 41 let in zgubana sem, kot da bi bila 20 let starejša. Še 60 let stare izgledajo bolje kot jaz.

Kaj kreme! Kreme so passe. Ce ne uporabljas botoxa, si nihce, obupna, zanikrna in zanemarjena.

Jaz vsake toliko naredim obrazno masko z olivnim oljem, medom in sveze zmletim lanenim semenom, ki lepo napne kozo. Vcasih si tudi namazem ves obraz z olivnim oljem, krem ne uporabljam, ker so v glavnem narejene z nafto, ki je moj obraz ne potrebuje. Namesto retinola v kremi, ki lahko dolgorocno skodi, pa jem korencek. Ne kadim, ne pijem, ne kofetkam. pa se geni malo pomagajo.

Najlepšo kožo imajo naše babice – gladka, sveža lica, gubice okoli oči in ust. :)))
In tako lepo dišijo ………… in vedno imajo topel, varen objem. V predpasniku, ki ni bil opran že cel teden in diši po kruhu, mleku, žgancih in domači marmeladi.

To je pa tako lepo napisano.

A si vedela, da najmanj ena firma daje v kreme proti gubam celice, ki jih goji na predkozicah fantkov, ki so jim obrezali penise?

Kaj pa najnoveji krik mode uporabljas? Krema s proteini iz cloveske krvi, na zeljo tudi po narocilu iz tvoje krvi. En loncek je samo 950 funtov. Le glej, da bos obe kupila, da ne bos zgledala tako zanikrna in zanemarjena kot me.

Ne mažem se s kremami proti gubam. Je treba že prej paziti in se ne preveč izpostavljati soncu in hoditi v solarij. Če pa ne kadiš in ne piješ alkohola, si pa že skoraj na konju.

Želiš povedati, da ste babe od 25 brez krem nikakve?

JA, uporabljam kremo od moje none. Ha, ha, ha. Ampak res. Cera di cupra rossa anti eta. Krema grozna, toda meni govorijo, da se ne staram… In to uporabljam občasno (ne vsak dan) že od študentskih let. To pa zato, ker sem takrat morala zgodaj na vlak in me je pri noni čakala kavica in ker je bilo zunaj mraz in veter, sem se namazala z njeno kremo. Svetila sem se kot lučka, ampak delovalo je in deluje. Nikoli je ne kupim sama, me pa pričaka vedno, ko pridem k noni na obisk. (No, ona je to kremo uporabljala za roke in ni vedela, da je proti gubam in vem kaj še vse).

Želiš povedati, da ste babe od 25 brez krem nikakve?[/quote]

Nekatere so že take. Samo tu kreme ne pomagajo.

Mazat se je treba, S kremo in pudrom. Suha koža se hitro postara . Je pa največ odvisno od genov. Preveč izpostavljanja vetru in soncu je pa strup za kožo

Jaz sem na Botoxu. Že 20 let zgledam enak.

Brez kreme z osnovno vlažilno nego in predvsem UV zaščito je koža že zelo hitro lahko zelo izsušena in polna madežev. S kremo, ki je izbrana glede na tip kože pa se lahko še kar dolgo ohrani lepa koža in tudi bolj napeta, saj kolagen uničuje predvem UV sevanje. Proti gubicam pa seveda pomaga le botoks. toda če je koža brez madežev in dovolj vlažna ter z dovolj maščobe potem tudi gubice niso tako poudarj

Proti gubam, se maže pri 25ih, zdaj je too late. 😉

Brez kreme z osnovno vlažilno nego in predvsem UV zaščito je koža že zelo hitro lahko zelo izsušena in polna madežev. S kremo, ki je izbrana glede na tip kože pa se lahko še kar dolgo ohrani lepa koža in tudi bolj napeta, saj kolagen uničuje predvem UV sevanje. Proti gubicam pa seveda pomaga le botoks. toda če je koža brez madežev in dovolj vlažna ter z dovolj maščobe potem tudi gubice niso tako izrazire oziroma izgledajo čisto naravno.

odvisno od genov, vrste kože..jaz sem 39, nimam nobenih gub, mogoče par na čelu, ker ga rada gubam…kremo imam od mixe, ampak ne proti gubam, ampak mi ugaja, ker imam občutljivo kožo..verjetno je pa po 40 fajn mazat, da je mastno, ker tudi suho usnje, guma, razpoka in se guba, tako pa tudi koža..je pa vseeno s čim mažeš, oziroma ni treba, da je krema proti gubam, lahko je navadno olje..

Jest spadam v to skupino. Včasih si dam ta modro niveo gor…. tisto ta najbolj poceni, k je ista že na desetletja in to je to. Stane evro pa še mal 🙂

Se spomnim Avstrijk, pa kakšnih naših bolj bogatih žensk, k so se pudrale, sedaj majo pa tako kožo, da Bog pomagej…. zaradi tega se ne pudram in mam najcenejšo kremo, ker mi je pomembno le, da jo navlaži….

Krema “proti gubam” je zelo širok in nejasen pojem. Jaz uporabljam naravna masla in olja in vlažilni serum z antioksidanti. Stara sem 34 let.

Proti gubam, se maže pri 25ih, zdaj je too late. ;)[/quote]

Tako kot je ena že napisala, kakšna pa je razlika med navadno kremo in kremo proti gubam? Jest še nikoli nisem kupila kreme proti gubam, pa mam 35+ čeprav jih mam, predvsem zaradi butlov, čefur** in kretenov….

Se pa spomnim kako se ženske vpile, da je nivea preveč mastna…. bolje mastna, kot pa suha,… tisočkrat sem to slišala (ko sem kupovala niveo kremo), pa sem še vedno kupila niveo…. ker mi je jasno, da koža vpije kar rabi, presežek se pokaže s tem, da je koža bolj mastna…. tisočkrat bolje, da je mastna, kot da je koža suha…. kot tiste s pudrom, ki so imele potem Bog pomagej kožo…..

Približno tako je napisala ena ženska…. k se malo bolj spozna na kreme….

Uporabljam kreme proti gubam in kaj zdaj. Poznam tudi razliko pri svoji koži, če ima le osnovno nego in, če jo dodatno negujem, seveda je vidna razlika. In nikar si ne delajte utvar, da vam bodo monovke razlagale katero kozmetiko uporabljajo za svoj naravni mladostni videz, ker je to skrbno varovana skrivnost, naj namignem, da ni Nivea pa tudi samo od vode in mila ne moreš zgledati mladostno ko greš enkrat čez 40 tko. Resnica pa je tudi, da se na koži pozna ali imaš dober ali slab lajf, slaba hrana, malo rekreacije in težaško življenje te naredita takega, da je ni kreme, ki bi pomagala in kontra, dobra hrana, življenje brez stresa, razni welnesi in razvajanja se še kako poznajo na koži.
Človeka najbolj pogrša in postara hudobija in ker so monovke prijazne, dobrohotne gospe ne potrebujejo praktično nobene kozmetike – no to je resnica, na katero ste čakali.
Kreme in kozmetika nasploh pa se bodo še naprej dobro prodajale ne glede na to kaj se tukaj govori.

Dej kaj lažeš. Imam 35 + in ne uporabljam drugega kot niveo kremo….. gube mam pa zaradi kretenov in butlov in čefurjev… povem po pravici, tako kot je.

Ne obstaja stvar, ki ti je potuhnjen čefur, ki se dela najbolj lepega in prijaznega, ne bi hotel ukrast.

New Report

Close