Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženske, pa kaj ve nosite s sabo vsak dan??

Ženske, pa kaj ve nosite s sabo vsak dan??

[img] https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTb6An88fmlZElqfNmKkn-PBlg-ih1dxC6KPQ&usqp=CAU
[/img]

Jaz imam vedno velike clean torbe, podobne zgornji, ki pa so povsem lahke, saj me teža nervira in ženske z nabutanimi torbicami (se vam opravičujem, ampak sem pač iskrena), so mi obupno kmetavzarske …

Tako da je v moji torbi le tisto, kar res potrebujem. Denarnica, telefon, ključi, šminka ali lipgloss, parfum.

Kaj več je pa v avtu (vlažilni robčki, dežnik, hig. vložek, ipd).

…deodorant, isti, ki ga nanesem pred odhodom od doma, uporabim takoj po prihodu v sluzbo – ker se pripeljem s kolesom. Vedno: ga nanesem na vlazne podpazduhe, še preden bi se razvil vonj ;)…jp, brez deota ne bi šlo, res ne …

E, ti sam še kopalke vzameš in si spakirana za na dopust 😉
[/quote]

Ah kje pa.
Pravzaprav mi je še par reči na misel prišlo…ampak to so bolj občasne zadeve, ki jih tovorim (mapa A4 s službenimi stvarmi notri, kar ne gre poleg službenega laptopa, ki ga ravno tako tovorim) itd ipd…

nikoli, ampak NIKOLI ne nosim:
– plastenke z vodo (plastična svinjarija, ne pa voda. Že dolga leta voda samo iz steklenih reči)
– rezervne gate in najlonke, parfumi in kaj sem še vse prebrala – wtf?? Za gatke še razumem, v primeru ženskih težavic, ampak vse ostalo mi pa diši po tem, da ne smeš domov priti dišeča po kom / čem drugem.

Ah kje pa.
Pravzaprav mi je še par reči na misel prišlo…ampak to so bolj občasne zadeve, ki jih tovorim (mapa A4 s službenimi stvarmi notri, kar ne gre poleg službenega laptopa, ki ga ravno tako tovorim) itd ipd…

– plastenke z vodo (plastična svinjarija, ne pa voda. Že dolga leta voda samo iz steklenih reči)
– rezervne gate in najlonke, parfumi in kaj sem še vse prebrala – wtf?? Za gatke še razumem, v primeru ženskih težavic, ampak vse ostalo mi pa diši po tem, da ne smeš domov priti dišeča po kom / čem drugem.
[/quote]

Ja gate in modrc imam v službi, ker pač pod belo uniformo, ne moreš imeti lih črnih gat ali pa modrca, pa tudi ne lih vsakih gat, ker je neokusno, zato nas ima večina v službi kake gate in modrc, no ene lahko da imajo tudi v torbicah, ne vem.
Imam pa tudi buisiness bag, v kateri je vse kar potrebujem, ko potrebujem, kar pa ni vsak dan in je ne nosim s seboj.

Ka ste se usi tok razpisal js mam pa sabo denarnco pa telefon. Kadar je sila uzamem tut moško torbico za okol pasu seveda in imam notri telefon, denarnico,filtre, rizle, tobak,fajercajg..

Sej ni res, pa je he he he

“Skratka, VSE kar rabim. V službi imam pa v eni od svojih omaric deodorant, krtačo za lase, celo tušgel (nikol ne veš kaj se zgodi), rezervno perilo in nogavice, rezervno obutev, jaknico, kremo za roke, še eno labelo, maskaro in pa paket vlažilnih oz. čistilnih lumpi robcev pa ene 3 testerje parfuma ki ga itak uporabljam.”

Ah kje pa.

[/quote]

Navadnih plastenk, niti jaz ne. Bpa free. Ampak imaš prav, najbolje bi bilo iz steklene flaške.

Jap, sem se tudi jaz namuznila. Seveda tudi ugotovila, pač tema za provokacijo. Ampak neškodljivo, tako da je okej. 🙂

Čupa čup lizika. :-))

Odvisno kam grem. Če grem samo na obisk ali v trgovino imam mini mini torbico v kateri je denarnica in ključi, pa maska sedaj.

Za v službo imam malo večjo torbico (pa ne res velika), notri pa je: denarnica, tablete proti bolečinami, vlažilni robčki, kemika, občasno kaki žvečilni, plačilne liste in kup računov (ki jih pozabim ven vzeti). V enem predalu čevlji za nataknit sedaj za v službo, v drugem predalu pa kak jogurt za malico. Aja pa ključi. To je to. Mi gredo na živce torbice sploh če jih moram v rokah nosit. V službo še potrpim, za trgovino in izlete pa najraje torbica, ki mi visi preko ramen ali pa kar torba za na rame.

Navadno sm cel dan od doma. Imam torbico za osnovne pripomočke (denarnica, vizitke, toalteka, telefon, ključi, planer.
Ker včasih delam od doma, včasih si privoščim delovno kavo na kaki terasi in vlačim s sabo torbo z fokumenti s katerimi trenutno delam. Včasih je to po par fasciklov in tehta eno tono. Pol pa obvezno še vrečka z malico. Jp. Naokol hodim kot tovorna mula. Mi pa to omogoča ogromno svobode. Npr namedto v pisarno zavijem k Savi, si pogrnem dekco in tam delam celo dopoldne in pojem kosilo. Produktivno in prijetno. Zvečer se lotim dela doma, naslednji dan pa namesto v pisarno zavijem s kolegico na kavo.
In končno imam prehrano pod kontrolo. Kjerkoli lahko pojem odličen doma pripravljen obrok.

Si ne predstavljam letat okrog po Ljubljani s poštarsko torbo, kot se je izrazila avtorica. Meni zadošča mala torba, v kateri imam manjšo denarnico (toliko da je za gotovino in kovance ter za 4 kartice – osebna, vozniška, zzzs in bančna), labelo, ključe od fleta in avta, robčke obične, telefon (v katerem imam vse, kar nekatere pišete, omojbog notes ki tehta eno kilo, pa kulije nosite s sabo, dejte se posodobit no :D) pa masko in malo razkužilo, to je to.
Na kosilo grem vsak dan ven ali v trgovino si iskat neke grisine pa energijsko pijačo, pa je to to. Da bi s sabo nesla še posebej vrečko v kateri bi imela posode s hrano… ja oooomojboooog no… dejte si mal manj komplicirat lajf pa bo.

z leti sem malo minimizirala
sploh zadnja verzija torbice, ki je tak mini nahrbtniček ne drži dosti stvari
not je A5 trda mapica za dokumente, da papirjev, ki jih nosim za sabo ne pomečkam
denarnica
mobitel
ključi za avto in službo. ključe za hišo puščam v avtu.
lip glos – pitam boga zakaj, ker se nikoli ne šminkam, ampak upanje umre zadnje
kakšna tableta proti glavobolu

deodorantov in parfumov ne nosim s sabo. kvalitetni parfumi dišijo cel dan, kljub temu, da jih mi ne vohamo več. imam chanel parfum in se zjutraj našprickam čisto malo. ne vonjam se, ampak če pridem v pisarno po tem, ko me par dni ni, v pisarni čutim rahel vonj po parfumu, tako, da definitivno ni potrebe po tem, da preko dneva obnavljam nanos.

ali pa sem prišla zvečer na obisk h kolegici pa me sprašuje, kaj za en parfum imam, ker tako fajn dišim…. kar pomeni, da je zdržal na meni 12 ur, od jutra.

Le zakaj se eni tolk vtikate v druge in mislite, da je samo tisto, kar vi počnete, edino prav?

Aja, jaz nosim s seboj stvari, ki jih potrebujem, kaj kdo (katera) potrebuje, je pa seveda povsem individualna zadeva.

Čupa čup lizika. :-))
[/quote]

Ja, jagodna. To je prva pomoč v torbici:) Če cuker pade. Ali pa je huda lakota. Z liziko v ustih še tečka ne morem bit:)

Sem še ena tistih, ki nam je torbica vedno premajhna. Če vzamem večjo, dam vanjo še kakšno stvar več in je spet na meji zmogljivosti.

Za po mestu in po opravklih imam malo torbico, v kateri imam ključe, labelo/šminko, denarnico, telefon in paket robcev. Včasih še kakšno elastiko za lase ter kemični svinčnik ali pa obliž (odvisno od tega, kam grem in kaj obujem).. V sedanjih časih poleg tega vanjo s težavo spravim še maske ter razkužilo za roke.

V službeni torbici imam vedno malo toaletno torbico (s škatlico za leče, higienskimi pripomočki, obližem in nekaj lekadoli, pozimi še kakšno pastilo za boleče žrelo), denarnico, telefon, polnilec za telefon, službeno kartico, ključe, paket robcev, deodorant, mini parfum, pisalo (običajno 2), mini blokec, očala, plastenko vode, nekaj elastik za lase ter vse, kar potrebujem za službo.

Poleti imam s seboj še sončna očala, v sedanjem času pa maske in razkužilo.

“Pa kaj vse imaš ti v torbici” in “zakaj imaš tako težko torbico” sta mi zelo dobro poznani vprašanji.

Kaj pa tebe to tako moti? Saj jim ne nosiš ti teh stvari.
Če ženski paše imet zraven kovček – naj ima kovček. Če ji paše imet praktično nič in uporabi samo en žep – naj naredi tako.

Nekoč sem prebrala, večja kot je torbica, večje duševne probleme nosiš seboj. Vlečeš kot mula in dobesedno nosiš s seboj celo družino, starše, otroke, moža, vse kar lahko. Manjša je torbica, manj je duševne obremenitve. Sem poskusila, pa vam povem res drži. Kaj mi bi v torvici slika cele družine, pa računi iz pamtiveka… To je zgolj navada in občutek, da ti nekaj manjka, če nimaš celega kufra zraven. Sedaj nosim le torbico, z majhno denarnico, ključi, masko in je zelo majhna. Povem vam, da je praktično in imam vse kar potrebujem. Poskusite!!

Ma kaj pa vem. Jaz si potem vedno izposojam… V službi imamo eno, ki ima res vse v torbici ampak tudi vsi prvo k njej tečemo (vsi, še moški del kolektiva!), ko nam kaj zmanjka.

Jaz sicer nimam nekaj preveč velikega nahrbtnika (vsaj zdi se mi da ne) ampak mi kdo pogosto reče, da je prevelik ali pretežek. V njem imam večjo denarnico z vsemi potrebnimi dokumenti, masko in razkužilo, lf 4d kremo za obraz da si jo nanašam čez dan, plener, kuli, zdravila, ključe in ta veliko stekleno Equa flašo

Ti to resno? Kaj the fuc* te sploh briga kaj ženska nosi s sabo. No pa vseeno:
V moji torbi so vedno rezervne gate in hlače vsaj 1 teden v mescu, ker ko se ti 1x zgodi, da pride menstra skozi, verjem, da maš plan B, C in ŽNJ. Make up mam v 2 torbicah. Ena je nujna kjer mam novo maskaro, pudr, prah in svincnik za obrvi. V drugi je vse kar sm nastela sam po 3 kose vsakega in že vse staro tolko, da je pogojno še uporabno. Pa moj make up je minimalističen. Osvežilni robčki, deodorant, ker bog ne daj, da ženska smrdi. Kako dolgo majico, denarnico, ki je kar velika, čiki ki jih ne kadim, ampak mogoče kdaj zapaše, slušalke, polnilec, kapa, očala, voda, obliži, torbica z vložki, dnevnimi vložki, tamponi in menstrualno skodelco. To mam skoraj vedno s sabo ker ko dejansko rabim, pozabim kam sem dala. Mam sicer tudi šivalni pribor, brisačko, razkužilo za rane, milo (to je vse mini mini), nož, ključi. Rabim vse vsak dan? Absolutno ne. Sam ko se kaj zgodi grejo vsi tipi k meni. Mam vse vedno s sabo. In rešim situacijo takoj.
Tipi zelo radi obsojate. Če nimamo popoln make up smo lezbače, če ga imamo, smo kurbe, če mal smrdimo po potu, smo nemarne, če dišimo preveč ni cool, če ne dišimo ni cool. Aha mam tud eno kremo za kožo ker fak, ženska s suho kožo ni cool. Mam glavnik ker mam lase čist preveč žive. In labelo. Pravijo, da ženske obsojamo in opravljano, sam nobena baba ni hujša kot en moški, ki mu nekaj ni prav.

V torbi imam vedno sabo OBVEZNO: telefon, denarnico, labelo, parfum, pisalo, šminko, robčke, lekadole, masko in pa seveda cigaretke in vžigalnik 😉

New Report

Close